Bende şimdi hepsiburada dan note 8 aldım... 3570 tl cidden ölücü fiyatı dip yani. Spingen kılıflarada %50 indirim verdi.. 69 tl lik kılıfı 34 e aldım. Çok karlı bir gün oldu.
Bende şimdi hepsiburada dan note 8 aldım... 3570 tl cidden ölücü fiyatı dip yani. Spingen kılıflarada %50 indirim verdi.. 69 tl lik kılıfı 34 e aldım. Çok karlı bir gün oldu.
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
4.213 tl samsung garantili olan , benim aldıgım hepsiburada nın kendi getirip sattığı telefon garantisini hepsiburada veriyor yani.
http://www.hepsiburada.com/samsung-g...-HBV000008SNP0
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
oha beyler
Kara Cuma (Black Friday) tanımına Hamza Yerlikaya'dan tepki - Haberler Son Dakika
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Hamza Yerlikaya
ne demis bakar misiniz..
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
HP OMEN 1100 Klavye /1MY13AA
Bu üründen var Yiğit 1/3 fiyatına düşünürsen![]()
Air pod mu ne o kablosuz kulaklıklardan aldım.
698 TL kargo dahil. Liste fiyatı sanırım 1150 TL falanmış.
İlgilenen varsa uyguna düştüler gibi...
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Hepsiburada resmen fiyatlara saçma sapan etiket koyup indirdik diye daha da pahalıya satıyor ürünleri. Şam şeytanları bunlar![]()
Valla bugün buharlı ütü denk geldi.Evlilik yıldönümümüz haftaya.Eşim de istiyordu mağazalarda gezerken falan.dedim alıyım 600 lira yazıyordu.360 liraya aldım bir gazla .N11 dede 360 liraya görünce biraz keklendim galiba dedim ama. Neyse işimize yarayacak diye kandırıyorum kendimi![]()
Telefonlar da ve saatlerde yurtfışı çok mal olacağını düşünüyorum
Seıko saatte 1000tl indirim yapmışlar. Disb. Arkadaşımız biz o fiyata sana veremeyiz ama sen al bi bakalım nerenin ürünü dedi aldık bekliyoruz bakalım gönderecekler mi
Kargolarında geleceğinden çok emin değilim bir dolap olcak gibi bu hepsiburadada geliyor inş yanılıyorumfur.
Önce satış sonra tedarik sorunu var deyip iade olcak diye bekliyorum kendi adıma
Alıntı oxygen Nickli Üyeden Alıntı;
"yanındaki avukat demiyor mu göte mukayyet ol 200 erkek okuyor konuyu, ortalama 14 cm den 28 mt yapar diye?"
ben kars(44tl) ve antepe(30tl) ucak bileti aldim![]()
c2vts/yrvturbo/cliors/cliors/208gt
s2k/3000gt/tomcat/tt225/g37s
600fa/600rr/agustaf4/vfr1200f/800x/1199s pani
cbr250/tricity/x10/duke390
meganeII/clioIII/159/puntoevo/auris/meg coupe/taigo
Hepsiburada, satıcısı kendi olduğu ürünlerde çoğu zaman ciddi indirimler yapıyor. Gpularda dün çok güzel kampanyalar oldu. Hepsiburada n11 gibi satıcıları araya soktuğundan beri bu n11 daha ucuz olayları oluyor. Alırken özellikle dikkat edin satıcısı gerçekten hepsiburadaysa çoğu zaman indirim gerçek oluyor. Ben geçenlerde saat&saat'den saat aldım. Saat dükkanı olan arkadaşımın aldığı fiyattan daha ucuza hemde taksitli olarak aldım hem de dist. den. Yani her zaman her şey olabiliyor.
TUrk hava yollari gunlerdir biryerlerini yirtiyor black friday de Abd _ TR arasi alinacak ucak biletleri %40indirimli diye. Surekli baktim/bakiyorum yok oyle birsey. Guzel bir mesaj gonderdim facebook ve instagramdam kendilerine![]()
Case4u akıllı saat aldım 24 tl hb den
Bazı şeyler harbi ucuzdu ekran kartı aldım 12 tane![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
309 liraya Adidas Superstar Classic aldım, başkada bişey denk gelmedi.![]()
2004 Mercedes-Benz W203 C230K1994 Opel Astra F GSi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)