hahahaha biz de %20 indirime sevinen insanlarız . Kara cumaymış kara olmayan günümüz mü var ?zaten fiyatlar bile gondikleme amaçlı. Hamza yerlikaya reisim zaten neden kara cuma diyorlar diye atıfta bulundu,neden perşembe değil de cuma dedi. Var bunda bir adilik dedi. Adam tehlikeyi önceden sezmiş,helal olsun böyle ileri görüşlü insanlara.
19 dolara ayakkabı alıyor ya şaka gibi . 19 dolara düzgün tost makinesi dağıtmadılar black friday'de.
eeyy
imzasız..
Şansıma tükireyim çarşamba aldığım şeyler %50 indirilmiş. Tutar büyük değil ama %50 kaçtı............
Okumadan imzalamam.....
Bugün instagramda bitane paylaşım gördüm çok hoşuma gitti
- Cepte para olmadıktan sonra Friday black olsa noluuur, beyaz olsa nolur. Yok ne bileyim lila olsa nolur amk yazmışlar![]()
Pzt birşey var takipte kalın
Cyber Monday diyiler![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
valla neler neler aldım kardeşime amazondan NY adresine gönderdim evine , dolu şey oldupatlamış mısır seasoning lerinden tut , turbo heat shield , snow methanol , dog muzzle vs vs şimdi en son dedim annem dönmeden oranın en büyük marketine girin ne populerse 1 torba bana snack alın
Annem nasıl getirecek kadın tek başına bilmiyorum valla herşeyi kutusundan çıkar öyle at valize dedim..
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
@YiGiT G. Under armour ve north face de cok guZel indirimlee var bu aralar ozellikle hoodie lerde, annen ugrasirim derse ugrasin magazalara /)
Ebayde adidas in offical store inda superstralar $24 - 29 arasi.. Macys de adidas alphabounce ler $37e dusmus $110 dan. Ebayi bilmiyorum ama macys Tr ye kargo yapiyor.
Ayakkabı çok isterimde denemeden alamıyorum.Bir markanın kalıbı ile bir başka marka da ayağım tutmuyor.Mesela New Balance denedim geçen olmuyor büyüğü çok büyük küçüğü çok küçük geliyor.. Yoksa oradan neler aldırırdım varya ben vintage modelleri seviyorum , adidas nike vs dönem dönem vintage modeller çıkarıyorlar ve bunların hiçbiri TR ye gelmiyor.. Ben gittiğimde ayakkabı alabilirim ancak.. yoksa bizimkiler alır giyemessem çok üzülürüm
![]()
pegasusun sayfadan o gun denedim alinmiyordi hicbiyere bilet en son asamada kapaniyodu
Hepsiburada çok güzel şerefsizlik yaptı.. Note 8 aldık meğer ellerinde stok yokmuş yüzlerce telefonu stok olmadan satmışlar şerefsizler.Şimdi herkese 15-20 gün süre veriyorlar.Ama satarken pazartesi günü kargo diyorlardı.Böyle bir adilik olamaz.Siz siz olun HB den birşey almayın beyler.En azından bu tarz şeyleri.
Tr de 600tl olan bir ayakkabı suan amazonda 60 dolar ama tr ye kargo kapalı border üzerinden getirtmek istedim onlarda 100 dolar masraf çıkardı aynı paraya gelicek vazgeçtim mecbur. türkiyede yaşamak dert![]()
500 liralık botu trendyol ile 160 liraya aldım bugün geldi
2-3 tanede kazak gömlek aldım yeter sırf aç gözlülükten alışveriş yapıyoruz resmen.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)