:icon_tup:
Printable View
O gün orada bende vardım aracın motoru yüklü yürürü güzel ama 7 boy falan biraz abartılmış
Kaç peygirsiniz :D
Kardeşim bizzat şahitsin, 6 7 boy arası geçmedimmi arkadası? 0 dan kalktık 2. vitese kadar 1 boy arkamdaydı 3. viteste rahat rahat 6 7 boy açtım arayı 150 km leri gördüm yol bitti zaten.Sen arkadaydın yürümediğimiz için 6 7 boy rahat vardık Can a soralım istersen o daha yakınımızdaydı...
Birtek seninle denemedik hatırlıyosan o aksamı gectiğim arkadasada söyledim sizede, deneyelim isterseniz bidaha diye Kendisi deneriz ya dedi güldü hatta :)
Neyse ben simdi Okula gidiyorum, öğleden sonra ilk isim video cekmek...
Görüsmek üzere :)
A.s kardesim o gün bizzat yan arabamda sen vardın tek şahit sensin ve en arkadan gelen arkadas , Nasıl 2 boy vardı Allah askına ya.
Adamla sıfırdan kalktık 2. vitese kadar yanımda yürüdü 3. viteste uzadım gittim Bahanesi ön takımda biseyi varmıs yürürüne nasıl değistiriyorsa,hatta esprisini yapmıstık gülmüstük beraber :) Sonrasında da 2. vitese gecmemiş ya hani, ama gayette yan yanaydık 2. viteste :)
Artık diğer yorumlara cidden cevap vermicem.
Yaş kısmında 18 i görüp buraya cıkan sallayan edenlerde karıstırıyosunuz ama yinede saygımı bozmuyorum kimseye.
Abi konu ne olmuş ya Hepberaber deneriz olay hallolur yer belirleyelim :)
Ben deneme ıstıyorum suan 95 hp kesın yerım 7 boy haksızmıyım :) ısın sakası anadolu yakasında dusuk bg arac bulupta roll yaapan bulmak sevındırıcı benım arac yuklendıgınde 135 bg 140 bg olucak ıste o zaman bende denemek ısterım
kardeşim bak seninle tek beyaz olan yürüdü onada ya 1boy hadi senin için 2 boy olsun ama 7boy ne demek sen biliyomusunn duran arabayla yarışsan anca 7 boy açarsınn aracına lafımız yok yürüyor ama abartmaya gerek yok :)
bukadar abartmayın gsi la 1.4 un arasındaki farkı
stock gsi 106hp x16xe
stok 1.4 16v corsa: 90hp x14xe
mantzel + yazılım yapınca 1.4 e dynoda 17 hp almıştım başka bişey olmadan.
gsi la 1.4 denemesi 160 gibi hızlardan sonra gsi gelip gecmeye başlayacaktır. bildiğiniz gibi aracların bakım durumu jant olcusu felan cok onemlidir.
1.4 ü nekadar yuklersen yukle tork duşuk kalacaktır mantzeli yaptıgınızda tork düşer 125 nm olan tork 115 -120 aralığında seyrediyo :D
Abi ne kadar kasmışsınız yahu :) adam olmayan şeyi olmuş gibi neden anlatsın üsteşik denediği adamlarda forumda.. Abartı belkı vardır ama sanmam sallama bi durum olacağını ;)