peki kardeşim iyi finaller sana kolay gelsin :)
Printable View
peki kardeşim iyi finaller sana kolay gelsin :)
Cuma cumartesi gecesi olursa banada pm atarmısınz ? Duruma göre gelebilirim o kadar iddalı değilim ama deneriz olmadı tanışmış oluruz :D
Abiler kardesler müsadenizle ben yatıyorum Kusura bakmayın yarına sınavım var :)
Hepinize iyi geceler,söz vermemekle birlikte yarına kamera ayarlarsam video çekip eklicem.
Saygılar...
İstanbul'u bilmiyorum eğer uyarsa cumartesi günü bu tarafa gelirseniz crxim çıkar deneriz hem bende aracımı denemiş olurum :)
Gel adaşım gel tanışalım :)
Aynen öyle Yakıt konusu çok sıkıntı 50 liraya 100 km yapabiliyorum :)
Hayırlısı olsun abi yer saat belli olursa p.m atarım :)
ben bindim gidişini az cok biliyorum ama Berkaycım merak edenler, inanmayanlar için en kısa sürede video olsun bekliyoruz :)
merak ettımm neler var aracta sımdı suprız dersen turboda cıkar nosta cıkar :D
bı pmde bana yolla bende gormek ısterım aracımı :D
sendikalı crx :D
Abi sen bizzat kullandın benim aracı ne olduğunu biliyorsun :) Yarına insallah Sınavdan sonra halledicem video isini ;)
Meliii abi beni hatırlarsın Opel.. n.. ten :D Arabayı sen biliyorsun Chatbox ta sürekli makara sardığın Berat abinin aracı :D
Valla 41AF101 kardesım yer belırleyın, maltepe vs yerlere gelırım dıyorsun sonra neden ayagınıza gelıyım dıyorsun:) Bende cok merak ettım aracını hem 7 boy attım dıyorsun hem ekstralarını paylasmıyorsun :) Bu kadar gızlı olan nedır anlayamadım.7 boy demek cıddı bı mesafe ve gsı lara 7 boy :) Masallah. bı vıdeo atta sustur bızı ;) bu arada yasın gercekten 18 mı?
Arkadaslar abiler, İsteyen istediği yorumu yazsın daha fazla uzatmayacağım..
Yarına insallah kamera ayarlayıp video çekicem öğleden sonra buraya atarım.
İsteyen istediği atarı gideri yapsın dikkate almıyorum.
Herkese İyi geceler,Saygılar...
s.a kardeşim o 3gsı lardan sarı olanda bende vardım hatta pendik cepde gelip seninle sohbette etmişdim 3araçla değil sadece beyaz 26 plaka olan senle yürüdü onada en fazla 2boy fark açdınn biraz abartmışsınn bencee kardeşim :)
Dostum kımse atar gıder yapmıyor kı :) Nerden cıkardın ?
JDM# nıcklı uyenın dedıklerı de dogru gıbı geldı :) Yaş geregı olsa gerek sanırım senınkı. Vıdeo yukle susalım :)
Buluşma tarihi belirnenirse bende gelirim :)
ark konu fazla şişirilmişş en yakınıı 7boy fln biraz abartmış kardeşimizz arabası ewt gzl yürüyorr ama 7boy flnn :)