aynı değil malesef ama nihayetinde ayni guclere sahip motorlar senin aracınada mantzel+ chip yaparsan iyi gucler alırsın ama agırlık faktoru var gsi kadar gidemez aynı parçalarla
Printable View
7 boymu :icon_wack:icon_wack Benimde 1.4 Corsa Sport'um vardı. Sadece filtre , komple ekzos ile stock gsi ile yuruyebılıyodum ki anladıgım kadarı ile araçın yuklu 2 hadi 3 boy açarsın stock gsi ama 7 boy açman için o arabanın park halinde olması lazım :) Deneme konusu açan arkadasın specleri sana uygun bence bi dene bakalım ne olacak sonuç ?
Yer belirlensin artık P.m bekliyorum
7 boy onur dikkat et bak :) 7 boy
Bu arada deneme gununu banada pm atarsanız clio sport ile denemeye bende gelmek isterım
Banada boy atın :) Bende pm bekliyorum
Arkadaşlar ortak biyer ayarlıyalım ? Kim nerelere yakındır.
onurcannnn ne zamannn panpaa
ok tamam byeee .p
deneyen araclara simdiden masallah.
Yazmayacagım yazmayacagım dedım ama 1.4 Corsa dedıgın araç atmosferık 100 beygır cıvari bir alet değilmi. Allah aşkına zaten ne kadar ust duzey Tune edebileceksinde saklıyorsun bende de var birşeyler diye. Görende T motor Supercharged falan varda baştan remap ettin falan birşeyler yaptın saklıyorsun sanacak :D Komik olmayalım güzel kardeşim.
Stock 160 lik roccoya gore bsiler gelirse bende gelirim maksat muhabbet olsun :)
Konu sahibi Murat86 PM atacaktır gelenlere Arkadaşlar..