peki kardeşim iyi finaller sana kolay gelsin![]()
peki kardeşim iyi finaller sana kolay gelsin![]()
Cuma cumartesi gecesi olursa banada pm atarmısınz ? Duruma göre gelebilirim o kadar iddalı değilim ama deneriz olmadı tanışmış oluruz![]()
Abiler kardesler müsadenizle ben yatıyorum Kusura bakmayın yarına sınavım var
Hepinize iyi geceler,söz vermemekle birlikte yarına kamera ayarlarsam video çekip eklicem.
Saygılar...
1978 Opel Manta & 1990 Opel Kadett GSİ
İstanbul'u bilmiyorum eğer uyarsa cumartesi günü bu tarafa gelirseniz crxim çıkar deneriz hem bende aracımı denemiş olurum![]()
ben bindim gidişini az cok biliyorum ama Berkaycım merak edenler, inanmayanlar için en kısa sürede video olsun bekliyoruz![]()
merak ettımm neler var aracta sımdı suprız dersen turboda cıkar nosta cıkar![]()
bı pmde bana yolla bende gormek ısterım aracımı![]()
sendikalı crx![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Valla 41AF101 kardesım yer belırleyın, maltepe vs yerlere gelırım dıyorsun sonra neden ayagınıza gelıyım dıyorsunBende cok merak ettım aracını hem 7 boy attım dıyorsun hem ekstralarını paylasmıyorsun
Bu kadar gızlı olan nedır anlayamadım.7 boy demek cıddı bı mesafe ve gsı lara 7 boy
Masallah. bı vıdeo atta sustur bızı
bu arada yasın gercekten 18 mı?
Arkadaslar abiler, İsteyen istediği yorumu yazsın daha fazla uzatmayacağım..
Yarına insallah kamera ayarlayıp video çekicem öğleden sonra buraya atarım.
İsteyen istediği atarı gideri yapsın dikkate almıyorum.
Herkese İyi geceler,Saygılar...
1978 Opel Manta & 1990 Opel Kadett GSİ
s.a kardeşim o 3gsı lardan sarı olanda bende vardım hatta pendik cepde gelip seninle sohbette etmişdim 3araçla değil sadece beyaz 26 plaka olan senle yürüdü onada en fazla 2boy fark açdınn biraz abartmışsınn bencee kardeşim![]()
Bir japon atasözü derki paran varsa s2000'e bin paran yoksa ne s!k!me binersen bin
Dostum kımse atar gıder yapmıyor kıNerden cıkardın ?
JDM# nıcklı uyenın dedıklerı de dogru gıbı geldıYaş geregı olsa gerek sanırım senınkı. Vıdeo yukle susalım
![]()
ark konu fazla şişirilmişş en yakınıı 7boy fln biraz abartmış kardeşimizz arabası ewt gzl yürüyorr ama 7boy flnn![]()
Bir japon atasözü derki paran varsa s2000'e bin paran yoksa ne s!k!me binersen bin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)