User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
62 sonuçtan 58 ile 62 arası

Konu: Bu kazada 'öldüren' bir hata var!

gökberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kemer takmadığım zaman kendimi boşlukta gibi hissediyorum...
    Çok şükür babama da bu alışkanlığı kazandırabildim.
    JDM Don Lastiği...
    JDM Kevgir...
    JDM Marlboro Lights...
    .
    .

Alıntı 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ve sonsuzda dek o virajda mutlu olarak yaşadilar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tuncer M. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Roll videolarında görmediğimiz kafalıklar da çok tehlike arz ediyor. 250 gr ağırlıktan kazanmak için söktüğünüz kafalıklar müthiş önem taşıyor kaza anında.
    Kamçı Travması sanırsam adı. Boyun ağrılarıyla başlayıp kalıcı omur hasarına kadar gidebiliyor bunun verebileceği zararlar. Başlık takılıysa ve konumu yanlışsa da aynı tehlike var.

Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hiç fark etmez, arkanın ortasında bile taktırırım.

Takmamakta ısrar eden zaten yaklaşık 5dk sonra takmış oluyor, zorla güzelliğe geçiyorum biraz arabanın içinde yer değişimi sağlayarak, gerek camla öpüşmesini sağlayarak

Kemer takınca sıkıyo, geriyo beni diyen arkadaşlara sorum var aslında..

- Oturma pozisyonunuz düzgün mü? Yoksa piyasacı - dolmuşçu gibi sırtlık yatık, siz sırtınızı / belinizi tamamen yaslamadan mı oturuyorsunuz koltuğa?

Hatta benim tam olarak uyguladığım buna ek olarak, direksiyona olan mesafe alıntı yaptığım şekildeki gibi bilek simide değecek mesafede kalmalı, bunun yanı sıra simidi tuttuğunuz zaman direksiyonu biraz iter durumda olmalısınız tam kontrol için. Zaten koltukla sırtınız temasını kaybetmemiş olmak zorunda bunu yakalamak için de, emniyet kemerinin varlığını hissetmezsiniz bile..
    +1

Ben henüz o kadar etkili bir yöntem bulamadım arkadakilere kemer taktırmak için. Ama sizin yöntemi deneyeceğim

d3n1s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar ben zorla güzellik moduna pek girmiyorum, kemerler takılana kadar araba hareket etmez, kemerler takılır araba öyle hareket eder. Onun dışında kafalıksız kaza durumunda yine boyun kırılması riski var, tıpkı kemer takılmadığında olduğu gibi.
    öyle işte.

BarKing - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yogun trafikte takmiyorum istanbulda darlaniyorum cunku, koprude hele, arabaa arkadasim oluyo kiz arkm yada arka koltuktan bisi alcam vs rahat hareketde edemiyorum, bi sure sonra darliyo 2 saat takili olunca dur kalkta, ha, ama istisnasiz hep takarim, trafikten kanser oldugum durumlar haric, yanimdakilerede taktiririm, sonucta ben kaza yaparsam Allah korusun yanimdakinin hayati onemli bisey olsa onun vicdan azabiyla yasiyamam, hele on koltukta kesinlikle taktiriyorum, Kiz arkadasim takmiyodu ilk darlaniyorum diyodu bende tamam bende takmam beraber oluruz diodum takiyodu , ama Amerikada baya katilar bu konuda hakli olarak
    Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?

osman_28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biz herşeyin daha iyisini bildigimiz için bunlar oluyor o kemerin bir amacı var ve biz bunu hep göz ardı ediyoruz...