Perşembe günü ufak bi kaza atlattım çok şükür hiç birşeyim yok ancak olaya karışan taksi hızını alamayıp kamyonun altına girdi
Taksici ve yanındaki yolcu camdan fırladılar elleri yüzleri heryeri kesin içinde
![]()
mahalleden 2arkadaşım + kiralık araba sonuç bu
bu gün cenazesi kalktı evinin önünden benide çağırdılar hatta o akşam belki bende o arabada olacaktım şaka gibi birşey saat 1 gibi konuştuk mesutla polis yok turlayalım diye dedim sıkıntılı gece çıkamam ben evde kuzenler var sabah annem işe giderken duymuş aradı dedi böyle böyle arka koltukta oturan çocuğunda öldüğünü söylüyorlar bilmiyorum ne derece doğru O gerizekalı insan gibide kullanmazdı arabayı gülsuyu köprü E-5 bağlantısından orası en fazla 200-300mt zaten
ne diyeyim Allah Rahmet Eylesin bugünde helal ettik hakkımızı
başbakan olan mesut yılmaz sandım ölmüşte haberlerde niye hiçbişey yok dedim.sadece isim benzerliğiymiş.vefat edenlere allah rahmet eylesin.malesef kendilerini kandırıyorlar tak gitsin.
Ben kemer takamıyorum. Kalbimle ilgili birşey sıkıyor boğuyor beni. Nefes alamıyormuşum gibi hissediyorum. O yüzden normal bağlayıp önden gelen kısmını arkaya atıyorum alt kısımdaki göbeğimden tutuyor. En kötüsü normal takıp dizime geçiyorum üst kısımın vücüduma temas etmesin diye. Yanlış mı yanlış. Ama öbür türlü fenalık geçiyorum. Yapacak birşeyim yok.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Arabayı açarım, otururum kontağı açarım, lambalar sönene kadar kemerimi takarım, kemeri takmadan marşa basmam, kemer takmayınca boşlukta hissediyorum ben artık..
Başın saolsun kardeşim, çok sevindim arabada olmamana..
Valla Melih, belden daha kötü allah esirgesin bu tarz bir olay başına gelse sakat bırakır öldürmese de o durumda.. Evlerden ırak..
Ben kemersiz rahatsız oluyorum asıl.
Şöyle de bir durum var, Allah korusun hız sınırları içerisinde bir kazaya karışıp öldüğümüzde kemer takmamanın vebali ile gideriz. Sonuçta emniyet kemeri canımızı korumak için, sen o canı korumuyorsan, bile bile o koltuğa oturuyorsan, bunun hesabını elbet biri sorar.
Aracıma veya başkasının aracına biner binmez kemeri takarım, aracımda kemer takmak istemeyenede ummadığı bir anda tutunacak yer araması için sert fren yaparım, aklı başına gelir, kemeri takar.
kemeri sırf başıma bişi gelirse arkamdan gelenler keşke kemer taksaydı dedirtmemek için takıyorum, yanımdakinede bişi olursa ömür boyu vicdan azabı cekmemek adına taktırtıyorum...
olacak olur ama ben önlemini alıyorum...
1-2-3-4 kere sıkar sonrasında kemer olmadıgında göbeğinizde bir eksiklik hissedersiniz... sevgilinizin elini kalbinize koyması gibi gelir o üstten inen kemer.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Kemer takan erkekler kızlara daha karizmatik geliyor diye bir haber çıkarsalar cezadan daha etkili olur bizim millet için.. Allah rahmet etsin ne diyelim..
Sen abisini tanırsın Cihan Yılmaz benim 7 yıllık dostum onun o halini gördün dimi ? sen nasıl olursa ölmüş birinin arkasından ki Mesut benim canımdan öte kardeşimdi gerizekalı dersin ????
Haklısınız kemer takmak gerekiyor ama insanın yakını oluncada konduramıyor.. Birazda olsa güzel şeyler söyleyin hala gözümden yaş geliyor
Allah rahmet eylesin Mesut kardeşim, toprağın bol olsun
https://www.instagram.com/rr_ek_project/
inananlar mutludur, şüphe edenler ise bilgili.
Allah rahmet eylesin. Kemeri takmayan kendine takmaz, takan kendi için takar. Ben kontağı açmadan kemeri takarım, benim kendi tercihim. Takmayanı da bir kez uyarırım sonrası kendi bileceği iş.
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
abi gerizekalı kelimesini sen yanlış anladın gibime geliyor orada sitem içindi o gerizekalı yani ölmüş birinin ardından kendi anlamında deseydim gerizekalı anlarım ama ben mecazi olarak söyledim art niyetim yok
forum artamı mimik - ses gibi şeyler olmadığı için normal bu tip yanlış anlaşılmalar
Abisi konusuna gelirsek valla mahallede en çok takılan yada en fazla gördüğüm Mesuttu ben sokağa pek çıkmam zaten onlada samimiyet daha yeni yeniydi ailesini az çok tanıyoruz ailecek ama abisini gösterseler tanımam oda beni tanımazsa gayet normal
100 metre yol gitceksemde 500 km yol gitceksemde biner binmez takarim kemerimi
arabama binenlerinde takmasini isterim ama insanlar bi degisik kemer takinca kendilerini kötü hissediyorlar, delikanliligina yediremiyorlar değişik değişik şeyler
ölenlere Allahtan rahmet diliyorum..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)