User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
62 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Bu kazada 'öldüren' bir hata var!

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Perşembe günü ufak bi kaza atlattım çok şükür hiç birşeyim yok ancak olaya karışan taksi hızını alamayıp kamyonun altına girdi
    Taksici ve yanındaki yolcu camdan fırladılar elleri yüzleri heryeri kesin içinde
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

fastchild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    mahalleden 2arkadaşım + kiralık araba sonuç bu
    bu gün cenazesi kalktı evinin önünden benide çağırdılar hatta o akşam belki bende o arabada olacaktım şaka gibi birşey saat 1 gibi konuştuk mesutla polis yok turlayalım diye dedim sıkıntılı gece çıkamam ben evde kuzenler var sabah annem işe giderken duymuş aradı dedi böyle böyle arka koltukta oturan çocuğunda öldüğünü söylüyorlar bilmiyorum ne derece doğru O gerizekalı insan gibide kullanmazdı arabayı gülsuyu köprü E-5 bağlantısından orası en fazla 200-300mt zaten
    ne diyeyim Allah Rahmet Eylesin bugünde helal ettik hakkımızı
    Alıntı Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka sen çekirdekten yetişme bi manyaksın belirtiyim dedim
    -Now-34 K 3862 E34 5.20 1996 CosmosSchwarz " Sumfang Edition "

_FrKn_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    başbakan olan mesut yılmaz sandım ölmüşte haberlerde niye hiçbişey yok dedim.sadece isim benzerliğiymiş.vefat edenlere allah rahmet eylesin.malesef kendilerini kandırıyorlar tak gitsin.

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben kemer takamıyorum. Kalbimle ilgili birşey sıkıyor boğuyor beni. Nefes alamıyormuşum gibi hissediyorum. O yüzden normal bağlayıp önden gelen kısmını arkaya atıyorum alt kısımdaki göbeğimden tutuyor. En kötüsü normal takıp dizime geçiyorum üst kısımın vücüduma temas etmesin diye. Yanlış mı yanlış. Ama öbür türlü fenalık geçiyorum. Yapacak birşeyim yok.
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Arabayı açarım, otururum kontağı açarım, lambalar sönene kadar kemerimi takarım, kemeri takmadan marşa basmam, kemer takmayınca boşlukta hissediyorum ben artık..

Alıntı fastchild Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu gün cenazesi kalktı evinin önünden benide çağırdılar hatta o akşam belki bende o arabada olacaktım şaka gibi birşey saat 1 gibi konuştuk mesutla polis yok turlayalım diye dedim sıkıntılı gece çıkamam ben evde kuzenler var sabah annem işe giderken duymuş aradı dedi böyle böyle arka koltukta oturan çocuğunda öldüğünü söylüyorlar bilmiyorum ne derece doğru O gerizekalı insan gibide kullanmazdı arabayı gülsuyu köprü E-5 bağlantısından orası en fazla 200-300mt zaten
    Başın saolsun kardeşim, çok sevindim arabada olmamana..

Alıntı Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben kemer takamıyorum. Kalbimle ilgili birşey sıkıyor boğuyor beni. Nefes alamıyormuşum gibi hissediyorum. O yüzden normal bağlayıp önden gelen kısmını arkaya atıyorum alt kısımdaki göbeğimden tutuyor. En kötüsü normal takıp dizime geçiyorum üst kısımın vücüduma temas etmesin diye. Yanlış mı yanlış. Ama öbür türlü fenalık geçiyorum. Yapacak birşeyim yok.
    Valla Melih, belden daha kötü allah esirgesin bu tarz bir olay başına gelse sakat bırakır öldürmese de o durumda.. Evlerden ırak..

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla bende takmıyorum , geberip gitme ihtimalim varmı , evet var...
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben kemersiz rahatsız oluyorum asıl.
    Şöyle de bir durum var, Allah korusun hız sınırları içerisinde bir kazaya karışıp öldüğümüzde kemer takmamanın vebali ile gideriz. Sonuçta emniyet kemeri canımızı korumak için, sen o canı korumuyorsan, bile bile o koltuğa oturuyorsan, bunun hesabını elbet biri sorar.

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok daral geliyor o oluyor bu oluyor ... Kemer takmamanin hicbir bahanesi olamaz .

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Aracıma veya başkasının aracına biner binmez kemeri takarım, aracımda kemer takmak istemeyenede ummadığı bir anda tutunacak yer araması için sert fren yaparım, aklı başına gelir, kemeri takar.

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kemeri sırf başıma bişi gelirse arkamdan gelenler keşke kemer taksaydı dedirtmemek için takıyorum, yanımdakinede bişi olursa ömür boyu vicdan azabı cekmemek adına taktırtıyorum...
    olacak olur ama ben önlemini alıyorum...

1-2-3-4 kere sıkar sonrasında kemer olmadıgında göbeğinizde bir eksiklik hissedersiniz... sevgilinizin elini kalbinize koyması gibi gelir o üstten inen kemer.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracıma veya başkasının aracına biner binmez kemeri takarım, aracımda kemer takmak istemeyenede ummadığı bir anda tutunacak yer araması için sert fren yaparım, aklı başına gelir, kemeri takar.
    Ben öndekine illaki taktırırım, arkadaki takmamakta ısrar ederse, 2-3 kez sallarım 3 şerit atlatmalı şekilde abi, kafası poposu yer değiştirince takıyorlar

Burak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alışınca takmadığınızda boşlukta hissediyorsunuz. Bazen arabaya biniyorum siteden çıkarken kemere yöneliyorum, o anda farkediyorum çoktan takmış olduğumu , o kadar refleks oluyor zamanla. Ölenlere Allah rahmet eylesin, her ne olursa olsun takmalı.
    Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ünal turanı ara yurdun önüne getirsin bütün kekoları, "tedavi olmak istiyorum"de, girsinler 2-3 dakika kesiciye, kız arkadaşınada yaz; barışmazsak tedaviye devam.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kemer takan erkekler kızlara daha karizmatik geliyor diye bir haber çıkarsalar cezadan daha etkili olur bizim millet için.. Allah rahmet etsin ne diyelim..

Burak53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fastchild Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen abisini tanırsın Cihan Yılmaz benim 7 yıllık dostum onun o halini gördün dimi ? sen nasıl olursa ölmüş birinin arkasından ki Mesut benim canımdan öte kardeşimdi gerizekalı dersin ????

Haklısınız kemer takmak gerekiyor ama insanın yakını oluncada konduramıyor.. Birazda olsa güzel şeyler söyleyin hala gözümden yaş geliyor

Allah rahmet eylesin Mesut kardeşim, toprağın bol olsun
    https://www.instagram.com/rr_ek_project/
    inananlar mutludur, şüphe edenler ise bilgili.

TYPERHAKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah rahmet eylesin
    zd9000 cupra

Anu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah rahmet eylesin. Kemeri takmayan kendine takmaz, takan kendi için takar. Ben kontağı açmadan kemeri takarım, benim kendi tercihim. Takmayanı da bir kez uyarırım sonrası kendi bileceği iş.
    ''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK

fastchild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı solidkid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen abisini tanırsın Cihan Yılmaz benim 7 yıllık dostum onun o halini gördün dimi ? sen nasıl olursa ölmüş birinin arkasından ki Mesut benim canımdan öte kardeşimdi gerizekalı dersin ????

Haklısınız kemer takmak gerekiyor ama insanın yakını oluncada konduramıyor.. Birazda olsa güzel şeyler söyleyin hala gözümden yaş geliyor

Allah rahmet eylesin Mesut kardeşim, toprağın bol olsun
    abi gerizekalı kelimesini sen yanlış anladın gibime geliyor orada sitem içindi o gerizekalı yani ölmüş birinin ardından kendi anlamında deseydim gerizekalı anlarım ama ben mecazi olarak söyledim art niyetim yok
    forum artamı mimik - ses gibi şeyler olmadığı için normal bu tip yanlış anlaşılmalar

Abisi konusuna gelirsek valla mahallede en çok takılan yada en fazla gördüğüm Mesuttu ben sokağa pek çıkmam zaten onlada samimiyet daha yeni yeniydi ailesini az çok tanıyoruz ailecek ama abisini gösterseler tanımam oda beni tanımazsa gayet normal
    Alıntı Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka sen çekirdekten yetişme bi manyaksın belirtiyim dedim
    -Now-34 K 3862 E34 5.20 1996 CosmosSchwarz " Sumfang Edition "

snan1910 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    100 metre yol gitceksemde 500 km yol gitceksemde biner binmez takarim kemerimi

arabama binenlerinde takmasini isterim ama insanlar bi degisik kemer takinca kendilerini kötü hissediyorlar, delikanliligina yediremiyorlar değişik değişik şeyler

ölenlere Allahtan rahmet diliyorum..

uluckaban - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yanlış yapıyorum yanlış..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)