cadillacların fiyatlarıda çok ucuz sıfırı 160-170 bin dolar olan sts nin yeni kasasının 2005 -2006 sını iyi aranırsa 40-50 bin dolarlara almak mümkün..
Printable View
cadillacların fiyatlarıda çok ucuz sıfırı 160-170 bin dolar olan sts nin yeni kasasının 2005 -2006 sını iyi aranırsa 40-50 bin dolarlara almak mümkün..
1,6 enjeksiyonlu ,sanruflu ,klimalı ,dört fren disk ,üstten çift eksantrik 130 hp spor bi rexs 12-15 lira bence degerinin çok altında :D
Chrysler sebring 2005 kasalarida bence hakettiginin altinda
Edit : bir onceki kasa 6.45 ci lerde 2. Elde ciddi ucuzlar :D
Kisacasi bence turkiyede arac atmosferik ve yuksek hacimliyse 2. Elde degeri cok dusuyor (hondalar ve performans icin yapilmis motorlar haric )
jaguar stype fiyatının çok çok çok çok altında birileri biraz aslansın kaplansın alırsın dese gidip alıcam :D
1.6 ph1 clio sportlarında rakamı çok ucuz piyasanın 16-17 civarı olması lazım... :D :D
o değilde saab'mı alsak acaba acaip ucuzmuş harbi haaa :D
volvo,saab ve tempra-tipo 2.0 16v ler bana göre...
PEUGEOT 407. Donanım ve fiyat konusunda cok makul bir araç. Bende var çok memnunum gidişi duruşu görünüşü hoşuma gidiyor. Cok yere yakın bende birde sac karter koruma var zırt pırt sürtüyor ama dolu dolu ve ucuz bir araba
Laguna diyorum :D
ne 5 serisi , nede 3 serisi git direk bin yani kullanırken bacak arası 10 kilo olur
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...05186769/detay
@emir_b3162'nin bir arabayı beğendiği görülmemiştir zaten :D içi yeter lan
piyasa arabası diye bir söylem var ya işte tek sebep bu saçma düşünce :D
Parçası pahalı diye ucuz bunlar.
Şakaydı :D
golf gti , s3 için underrated muamalesi gördüklerini düşünüyorum.
audi allroad lar:)
Kesinlikle saab ve volvo
Hyundai sonata 2.0 dizel otomatik (Kesinlikle bu parayı hakediyor)
Hyundai Sonata 2.0 CRDi 2008 Model 33.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 104584010
Hyundai Sonata 2.0 CRDi 2006 Model 28.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 104515575
Benim sonataya 36 verdiler daha yeni vermedim bunlarda vardır bir numara ;) 28-32 arası sonataların %90 nında km ler 300-400 binlerden çekilmiş oluyor.. bir tane 28 e otocenterda vardı pertli ama plakayı çevirmişler bursa plakaya sonra yeniden istanbul plakaya aracın perti çıkmıyordu sorgulamada.. ;)
Gerçi sonatalarda değerinden çok çok düşüğe satılıyor oda bir gerçek o paraları hak etmiyor onun çok daha üstünü hak eden araçlar..
Jaguarları , saabları falan yazıyorsunuz iyi güzelde...Buranın Türkiye olduğunu unutmayalım...Kalaylı bir vergi ve dünyanın en pahalı akaryakıtını kullanan bir ülkede bu araçların fazla rağbet görmemesi doğaldır bence...İçi seni yakar dışı beni yakar olayı gibi aslında...
bahsedilen araçlar eski araçlar yeni değil yani 12 yaş ve üstü araçlardan bahsediyoruz dikkat ederseniz..
3.0 bir aracın 12 yaşında vergisi 2 yaşındaki 1.9 bir aracın vergisine bile eş değer değil daha düşük...
hatta dilekçe verilirse bir alt dilimden ödemek için... o zaman ha 2-3 yaşında 1.3 araba almışsınız ha 12 yaşında 3.0 stype almışsın aynı şey aynı para..
yok mu temiz, ucuz, 02 03 bmw üretimi mg f? :)
sana şöyle diyim geçen sene arkadaşım benim aracı çok beğendi sürdü falan aynısını almaya niyet etti oto centerda 4 tane sonata vardı bir tanesi bahsettiğim pertli birtanesi tavanı dahil komple boyanmış iki tanesindede bolcana değişen vardı eminimki sormadık baktırmadık ama km leride çekilmişdir çünkü hepsi sözlemiş gibi aynı km lerde 70binde 90 binde 100 binde falan :)
neyse kartalda bir fabrikatörün elinde varmış gittik adam villada kalıyor çıkardı garajdan arabayı biz şöyleyiz demir doğrama işindeyiz bizi piyasada tanıyan bilir yamuk olmaz falan filan yani paramız var tenezzül etmeyiz üç kağıda falan demeye getiriyor arabada 90 binde..
bizimde araba içimize sindi tamam dedik maslak hyundai ye getir aracı ekspertize sokalım alalım adam mırın yapdı kırın yapdı ne gerek var araba temiz falan filan kısaca pazartesi ne sözleşdik tamam alıcaz dedik ordada biz üç kağıt yapdık :) oğlu getirdi dedikki babanla konuşmuşduk aracı ekspertize sokucaz çocukda habersiz tamam abi dedi sokduk biz arabadanda çok emindik dip diri tertemiz duruyor teknisyen yanımıza geldi abi dedi arabayı kim alıcak arkadaş dedik abi bu araç rahat 200 bin üstü var dedi vazgeçdik.. :) yani çok numaralar dönüyor..
Nissan Almera, Primera, Hyundai Elantra diyorum bende.
şuan sahibinden com da bakım var ilanı göremiyorum ancak,
VW Türkiye - Binek Araç 2012 yılı fiyat listesi volkswagen türkiye diye bir gerçekte var yani.
aynen resmi sitesinden alıntı. başkada opsiyon göstermiyor zaten. sıfırının en pahalı halı 70 71bin lira iken 87 şaka olmalı :DAlıntı:
Yeni Golf 1.6 TDI 105 PS BlueMotion Technology Tiptr. DSG Highline 68.900
Metalik Renk 950
Elektrikli Açılır Cam Tavan 2.700