yazıklar olsun![]()
kaza yapmamışlar anlaşılan, başka bi kazalı duster ı toplamak için çalıp ihtiyacı olan parçaları söküp atmışlar aracı çok belli....
valla bulunduktan sonraki halini görünce kendi arabama yapılmış gibi üzüldüm ,Sahibinin halini düşünemiyorum bile. ne diyim geçmiş olsun
Lanet olsun boyle insanlara, gecenlerdede Ankaradan bi 106 gti calinip bu hale getirilmisti onada cok icim yanmistiya bunu yaparken tespit edilip o anda basican bunlari, o soktukleri parcalari gunes gormeyen yerlerine takican
cok gecmis olsun bulundu diye gorunce sevinmistim bende
![]()
bbm pin :2B244451
Yazikar olsun yok boyle bir serefsizlik !!!
Cok gecmis olsun .
-34 BF 5098 06 S2000 (New)EKN GARAGE
-07 DDL 55 08 CZT(Old)
-35 CZT 03 06 CZT(Old)
Görkem YERLİ
kaç kere gördüm bu konuyu ama güncelemeye içim el vermedi. bilmiyorum belki çok saçma mantıken ama kendimi sizin yerinize koyuyorum, ben arabaları sevmiyorum veya ilgilenmiyorum. ben bir arabayla ilgileniyorum ve sadece onu seviyorum. yani araba sevgisini aman yenisini alırız gibi görmüyorum belki abartıyorum ama bence öyle ki benim, bizim arabamıza bunu yapsalar ne halde olurdum. bilemiyorum. tek temennim umarım sahibi için okadar değerli değildir, tada sahibi okadar bu arabaya bağlı değildir. kaskosundan karşılanarak kalır. çok çok geçmiş olsun, işte onun bunun çocukları ortalıkta olup üredikçe böyle olaylar ne yazıkki görülecek![]()
ALLAH belalarını versin çoluk çocuklarından cıksın gün yüzü görmesin adi şerefsizler.inş sizinde kaskonuzdan zaranınız karşılanır ve mağdur olmazsınız.
çok çok geçmiş olsunBunu yapanlar şimdi topladığı kazalı aracı satılığa çıkarıcaktır.Satılık ilanlarındaki tüm Duster'lar incelenip bundan alınan hangi parça varsa incelenebilir.Bu şekilde belki bulunabilir
It is not hocus pocus,it is all about focus.
Yaziklar olsun durum cok kotu, Allah yardimciniz olsun
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye