User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
39 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Cam Filmi Cezası

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim anlamadığım babamın volvosunda koyu içi gözükmeyen film var,2005 senesinden beri bir kere ne çevirmede laf ettiler ne ceza yazıldı hiç hatırlamam bile,arabaya göre muammele harbiden var.

burakcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EM-RE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim anlamadığım babamın volvosunda koyu içi gözükmeyen film var,2005 senesinden beri bir kere ne çevirmede laf ettiler ne ceza yazıldı hiç hatırlamam bile,arabaya göre muammele harbiden var.
    oda malesef TÜRKİYE gerçegi

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya bide bu geyik çıktı. nerde cam filmi konusu açılsa hemen millet cam filmi yasağı kalkmıştı v.s diyor.

ya arkadaş böyle bir kanun ne zaman nerde gördünüz? yok öyle birşey. sağdan soldan 1 avukatın dava açıp kazandığı bir ceza iptali yüzünden millet birbirine dedikoduyla karışık en son artık kanun çıktı filan diye sıkmaya başladı.

cam filmi halâ yasak. film varsa kitler. ha yok gerçekten renkliyse gider cezayı iptal ettirirsin. onun içinde servisten arkacamlar orjinal renkli camdır diye bir yazı alabilirsin. onunla iptal edersin.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

aybarsdnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugün arkadaşım açtığı davayı kazandı... sakaryadaki avukatın davasını emsal göstererek başvuruda bulunda mahkemeye ve kazandı.. detayları öğrenir yazarım

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anlamadığım, renkli cam için servisten yazı niye? renkli camda o yuvarlak içinde E1-E10 vsvs yazan yuvarlağın üstünde V varsa renkli camdır yoksa değildir. Bunu öğrenememişse renkli camla gezen adamın suçu ne?
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

zetto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı berkoral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 hafta önce cam filmi ve egzosdan ceza yedım ve sokturdum filmleri,sadece arka dakıker kaldı. Dun aksam sultanbeyli den tem e baglanırkrn elınde promıl aletı yanıma yaklastı polis, kemer var aferın onlerde fılmde yok dedı. Arkada var ama dedı gec kenara ceza yazcam dedı. Renkli cam dedım, fakan dedim dinletemedim. Elime bi ceza, bırde arabanın her tarafının fotoğrafını cektı. Bız orda dururken 4 numara ön cam dahıl transporter gectı, durdursana lan onuda dedım ama yook sırayla dedı, benım ısımı bana öğretme koçum falan dedi.
    Ben o polısede bu cezayada her nasılsa dava acmak ıstıyorum. Sızınle paylasmak ıstedım bu olayı da gorusletınızı almak ıstedım.
    Dostum acık soyleyeyim ugrasmaya degmez. arabanı bu kusurlardan dolayı baglamadıysa Ki kolay kolay baglamaz sorun yok. takılma bunlara hakketen rahat edersin.
    2006-2007 de full mod. lu bilenler bilir mistubishi carisma 3 numara film ön cam dahil gezerdim. 1 kez polis barbaros bulvarında cevirdi ve bagladı. gıcıklıgına. dergı cekimleri icin bulusmaya gıdıyordum. hıc bir haserelik de yapmamıstım. sırf gıcıklıgına cevirdi. hafta sonu bagladı aracımı birde pazartesi saat 8 barbaros otoparkından aracımı teslim alırken beni baglayan polis bana bakıyordu. isaret ettim dedim iyi bak iyi. sonrada döndu arkasını bindi gitti arabasına.
    yani ugrasmaya ugrasırsın ama zararı sen görürsün. hırsılanırsın sinirin bozulur. o yuzden bosver dıyorum. bazen durduk yere cevırıyorlardı bende dıyodum kı kardes araba bu gordugun gıbı acık soyle guzel olmus mu olmamıs mı soruyodum derdı ki guzel olmus heeh tamam al o zaman anahtarı bı tur at bı bak nasıl olmus. sasırıyodu gulup gonderırlerdi. cogu kez aynı polıs arkadaslara da denk geldıgım olmustur.
    heee gercekten sen haklısındır polıs te hakketen serefi karakteri bozuk din dusmanı biridir ramazan da sen orucken durduk yere cevırır telefonla konusuyorsun dıye cevirmistir gıcıklıgına sene bi temiz hakaretini edersin bir temiz rahatlarsın parlatırsın herifi yaz lan dersın cezamı serefsiz yazacagı 100 lıra ceza. hadı 200 olsun. şimdi dusun can alıcı nokta. kime agzına geleni soyleyerek desarj olup dayak yemeden yoluna devam ettin durduk yere hemde hemde bir polise o yuzden bu aldıgın ceza hakketen ugrasmaya degmez öde gec rahatına bak. arada hatta salla rahatına bak eger gıcıklık yaptıysa.

yazdıklarım yanlıs anlasılmasın gıcıklıga karsılık yapılmıs olanlardır. örnek teskil etmesin

asot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cam filmi tamam suç iyi hoş ben orasında değilim de, polise durdursana lan onu da dedin mi demedin mi? (lan'ı içinden söylemiş olabilir misin)

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı asot Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cam filmi tamam suç iyi hoş ben orasında değilim de, polise durdursana lan onu da dedin mi demedin mi? (lan'ı içinden söylemiş olabilir misin)
    yok, çabuk sinirlenen biri olduğu için söylemiştir adım gibi eminim
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

Minova
    Misafir
    Aynen 2003 bora vardı çevirmede durdurdular camlar koyu ıcerısı gozukmuyo Annemın ehlıyetı yanında yoktu ondan ceza yedık o kadar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ucuzda olsa italyana biniyoruz valla anlamadim ki ya bunu satip eski 5 kasa falan alcam rahat etcem vallahi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zetto Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum acık soyleyeyim ugrasmaya degmez. arabanı bu kusurlardan dolayı baglamadıysa Ki kolay kolay baglamaz sorun yok. takılma bunlara hakketen rahat edersin.
    2006-2007 de full mod. lu bilenler bilir mistubishi carisma 3 numara film ön cam dahil gezerdim. 1 kez polis barbaros bulvarında cevirdi ve bagladı. gıcıklıgına. dergı cekimleri icin bulusmaya gıdıyordum. hıc bir haserelik de yapmamıstım. sırf gıcıklıgına cevirdi. hafta sonu bagladı aracımı birde pazartesi saat 8 barbaros otoparkından aracımı teslim alırken beni baglayan polis bana bakıyordu. isaret ettim dedim iyi bak iyi. sonrada döndu arkasını bindi gitti arabasına.
    yani ugrasmaya ugrasırsın ama zararı sen görürsün. hırsılanırsın sinirin bozulur. o yuzden bosver dıyorum. bazen durduk yere cevırıyorlardı bende dıyodum kı kardes araba bu gordugun gıbı acık soyle guzel olmus mu olmamıs mı soruyodum derdı ki guzel olmus heeh tamam al o zaman anahtarı bı tur at bı bak nasıl olmus. sasırıyodu gulup gonderırlerdi. cogu kez aynı polıs arkadaslara da denk geldıgım olmustur.
    heee gercekten sen haklısındır polıs te hakketen serefi karakteri bozuk din dusmanı biridir ramazan da sen orucken durduk yere cevırır telefonla konusuyorsun dıye cevirmistir gıcıklıgına sene bi temiz hakaretini edersin bir temiz rahatlarsın parlatırsın herifi yaz lan dersın cezamı serefsiz yazacagı 100 lıra ceza. hadı 200 olsun. şimdi dusun can alıcı nokta. kime agzına geleni soyleyerek desarj olup dayak yemeden yoluna devam ettin durduk yere hemde hemde bir polise o yuzden bu aldıgın ceza hakketen ugrasmaya degmez öde gec rahatına bak. arada hatta salla rahatına bak eger gıcıklık yaptıysa.

yazdıklarım yanlıs anlasılmasın gıcıklıga karsılık yapılmıs olanlardır. örnek teskil etmesin
    Yazinizi okurken cok keyif aldim valla, hatta odeyim gecsin dedim yani. Ama tek hirs yaptigim nokta, sen gorursun dedim o aksam o polise, yaka numarani ver bana falan dedim. Birsey yapmami bekliyo belkide hala, o yuzden belkide hirsim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı asot Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne yazikki disimdan soyleyip, boyle bir terbiyesizlik yaptim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Boost Up Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok, çabuk sinirlenen biri olduğu için söylemiştir adım gibi eminim
    Aynen oyle vallahi.

white light - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dostum bende aynı dertten muzdarıbım adamlar olede bole yazıyor valla sınırden camları normala cevırmeye bıle dusunuyorum oda yetmez mıs gıbı camlar renklı V harfı var ve ınatla bu camlar fılm dıyım anahtarla ufak cakılarıyla cızmeye bıle kalkıyorlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı white light Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostum bende aynı dertten muzdarıbım adamlar olede bole yazıyor valla sınırden camları normala cevırmeye bıle dusunuyorum oda yetmez mıs gıbı camlar renklı V harfı var ve ınatla bu camlar fılm dıyım anahtarla ufak cakılarıyla cızmeye bıle kalkıyorlar
    O aksam bana cizik atayimmi camina dedim. Ne diyosun dedim, tamam atmam atmam dedi.

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aybarsdnr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bugün arkadaşım açtığı davayı kazandı... sakaryadaki avukatın davasını emsal göstererek başvuruda bulunda mahkemeye ve kazandı.. detayları öğrenir yazarım
    detayları verirsen sevinirim astarı yüzünden pahalı oluyor diyorlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı berkoral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yazinizi okurken cok keyif aldim valla, hatta odeyim gecsin dedim yani. Ama tek hirs yaptigim nokta, sen gorursun dedim o aksam o polise, yaka numarani ver bana falan dedim. Birsey yapmami bekliyo belkide hala, o yuzden belkide hirsim
    inan bana beklemiyordur. O tarz adamlar alışıktır bu durumlara yani peyniri olmuştur diyebilirim gıcık olan polis e diklenip yaka numaranı ver lan yada yaka numaranı ver bakayim sen gibi konustugunda ya o anda varsa eger emniyet müdürü amcan dayın yada baba onu arıyacan (işte o zaman adamı yusuflatırsın) yada hiç hiç o taraklara gitmicen. aynen daha önce dediğim gibi ruh haline ve ortam gerginligine göre ayar verip sende onu gıcık edecen ki en güzeli bu

Bir keresinde gümüşyaka ya denize gidiyoz ark. larla caravlle le gişelerden kapattım büyükçekmece sapagına yaklastım arkadan bi ekip aracı tepeleri yakmış anols yaparak geliyor. (bende arada cıtırdan capraz gidiyorum kimseye bi rahatsızlık vermeden) neyse dedim heralde acil isi var adam tepe lambalarını yakmış sellektör yaparak geliyo dedim yol vereyim gecsin. meyersem gişelerden beridir beni takip ediyomuş neyse çevirdi abiler bizi indik. tabi yine elleri bellerinde davranmak uzereler nereye gidiyon laan dedi sert sekilde. dedim abi sakin ol ben ne oldugunu anlamadım hele bi anlat ne oldu. niye çevirdin beni dedim. anlattı giselerden hızlı gectin de bir suru bakas attın emniyete girdin falan da falan bide bizden kacıyosun. yaw kardesim sen dur hele hemen bi telefon ettim bizim bi tanıdıga sordum dedim kardes senin peder bu bölgeye bakıyomu bunları tanırmı dediki yok abi tanımaz. ok dedim telefonu kapattım polise dondum dedim ki yaw kardesim bide bilinmeyen biri degiliz bizimde dayımız var emniyet muduru falan filan o kanaldan girdim adam demesin mi benimde amcam var su subede bilmem ne heee öyle mi iyiii dedim yani biraz da sırıttım dedim abi sen yaz cezayı napalım dikkat ederiz artık dedim tatlı tatlı konustuk devam ettik yolumuza

gene uzun yazdım ama anca o kadar anlatılır. Polisler le itismemek en güzeli. Baktın çok jazz yapıyo gıcıklaşıyo o zaman her turlu giderini yap rahatla yol ver gitsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı white light Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    onu bana bir kez biri yapmaya kalktı. bende dayanamadım senin dedim ...... ben ona emek verdim lan senin onu sökmeye yetkin yok cek ellerini dedim üzerine yürüdüm lavugun zaten cıtıpıtı biseydi baktı karsıdan vapur geliyo çekildi

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    balmumcuda,iş kulelerin önünde,maslak sanayi çıkışında ana caddeye bağlanan yolda defalarca gözümle şahit oldum sıfır range rover,panamera,mercedes e 250cgi,sıfır bmw ler v.b filmden ceza kesdiler hiç affetmediler...
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)