yok zaten benimde arşivde kalmış videodaki herkes iyi tanıdığım sevdim kişiler hiç polemiğe malzemeye gerek yok
yok bende video falan dağılın
isteyene flashdiskte satılık 50 tl![]()
Success is just like being pregnant.
Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.
tehlikeli hareketler apaçık neyini savunuyosunuz ? sırf s2000 ve forumdan arkadaşlar diye savunmalımıyız yani bumudur..o videoyu bu güne kadar bi kez yarıya kadar izledim belki yarı bile degildir..
Ara ara açıp izlediğim bir video, uzun zamandır da izlememiştim bu konu vesile oldu tekrar izledik![]()
Ya önce söylüyorsunuz insanı meraktan çatlatıyorsunuz sonra yok diyosunuz olmazkiacayip merak ettim. Bu tür vidolara iyi yapmışlar demem ama eleştirmemde çünkü çok büyük keyf alıyorum izlerken. Netteki bütün vidolar arşivimde var ama bu bahsettiğinizi heç görmedim pls
ben yinede ara ara pm kutusunu kontrol edicem bak
![]()
Eğer haberciler video başı iyi bir para vereceklerse malzeme sağlayabiliriz. Fiyatta anlaşmaya bakar.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
O evoyu kullanan manyak manyaktam bir Laz
Matthardy karistirma ortalig sakin![]()
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Nerde o eski haberler, Reha Muhtar zamanı show tv ne haberler yapardı gizli çekimler falan, sokak yarışçıları terör estirdi![]()
youtube da ki yorumları okuyan varmı acaba
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
S2k yapinca yanlama, drift sahin yada e30 yapinca apache olur . Marka model farketmeksizin boyle salak sacma hareket yapan herkes sehir eskiyasi benim gozumde .
ya bendede olmasının sebebi benim telle çekilmiş
yoksa tiksiniyorum s2000lerden hahaha![]()
şaka bir yana bi bende varmış o görüntü,görüntüdeki kişilerde yayınlama dediği için bana bişey yapmak düşmez..
kısaca kapansın bu konu artık burda![]()
karışma keküt* bendehahahaha
Success is just like being pregnant.
Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)