aracı dün teslim aldım kesinlikle tavsiye ederim...beklentilerimin çok üstünde çıktı
Printable View
aracı dün teslim aldım kesinlikle tavsiye ederim...beklentilerimin çok üstünde çıktı
Tabi zamanla paylaşırım motor sesi hiç yok desem yeridir. Bu beni ekstra mutlu etti mesela :)
[IMG]http://img7.imageshack.us/img7/3471/...4275624887.jpg Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
konuya kan gelsin :)
öndeki o logo iptal edip çizgiler dümdüz devam etseymiş süper bir görüntü oluşurmuş.
üstüne birde bagaj koydunmu fena olur heleki kış aylarında beyazın içinde yıkılır bu araba :)
Aracımı sattım ve Mavi dizel navi+stepneli siparişi verdim yılbaşında teslim alacağım :)
Kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum.
yakıt tüketimi konusunda oldukça iddialı bir araç bunu ispatladı :)
kullanım olarak beklentilerimin üstünde çıktı, ben çok beğendim, 500 km oldu yarım depoya yeni düştü, şanzuman oranları çok iyi bence, konforlu geldi bana, bagaj hacmi dış tasarımı güzel,bakımlarının yılda bir kere ya da 20 bin km de olması masraf açısından olumlu, yazılım olayına gelinc ehenüz bir yazılım olayı yok yakında beyni çözerler diye düşünüyorum, motor sesi hiç yok benzinli gibi sessiz devir olayı güzel, eksi yönü şimdlik yok gibi, 5. viteste 150 km hızda kadran 3.000 devire çok yakındı son sürat 210 km ibre sonunu rahatlıkla gördüm, çift pedal olayı da var pedalı sonuna kadar bastıktan sonra bi kademesi daha var ama o kademe sürekli açık kullandı mı yakıt konusunda bi anda hayvanlaşıyo :D üstündeki lastikler çok iyi godd year lastik var yol tutuşu beklediğimden daha iyi iç malzeme kalitesi olarak takıntık pek yok klimanın manuel olması ya da iç aksamın plastik olması çok ta sıkıntı değil bnm için direksiyonu güzel kornası eski usül düğmeli korna direksiyonda yok maalesef, bir de yol bilgisayarı yok ekranda hararet göstergesi yok digital olarak bir uyarı verir mi bilmiyorum hareret yaptırmaya hiç niyetim yok :D baskı balatası çok uzun gidiyormuş, kapıların açıp kapama sesi oldukça tok öyle öat pat taktuk kapanma olayı yok lok diye kapanıp açılıyor, şimdlik aktarabileceklerim bu kadar...
takipteyim
Guzel bilgiler hocam benim aracta yilbasinda geliyor :)
aracı aldım peder beye hayırlısıyla. babam gayet memnun şu anda bende biraz test ettim:) araç eski stepway den çok farklı, seriliği yol tutuşu konforu resmen artmış. dış kasa beğenisi zevk ve tercihlere göre tabiki değişir fakat bence mavisi ve siyahı çok hoş duruyor. aracı alınca park sensörü, cam filmi ve boya koruma filan yapıldı hepsi dahil 35400. Bu fiyata göre bu araç bence iyi. Yakıt konusunda şu an memnun edici km arttıkça bilgi veririm buradan. Forumdan alıcaklar varsa istanbulda antalyada ve izmirde bayilerde yardımcı olabilecek yine forumdan arkadaşlar var. Herkese fiyat konusunda bilgi verdikleri ve yardımcı oldukları için teşekkürler.
Shoplu foto çok başarılı :) millete dacia aldırır bu foto :)
Hayirli olsun hocam araciniz dizel heralde navi veya stepne varmi o fiyatin icinde?birde camlar karartmali degilmi neden cam filmi yaptirdiniz :) yakit konusunda da ne kadar yakiyor olcme imkaniniz oldumu? Ha birde ses olayi nasil yol sesi motor sesi lastik sesi varmi? Lastiklerin markasi modelini biliyormusunuz ? Cok soru sordum kusura bakmayin :)
Beyler herkes diş görunusune bakiyor evet fena degil ama ici bildiginiz naylon vites kazik gibi saçma sapan yapmislar zaten içini pek sergilemiyorlar arkadasim da aldi 34500 e disaridan bakinca iti ama ic aksamda onemli bence