bence reklamı gayet güzel satmak istediği kesmi anlatıyor..
Printable View
bence reklamı gayet güzel satmak istediği kesmi anlatıyor..
yalnız kaput amortisörü var he :D dacia kendi çapında sınıf atlamış, ince bi ayrıntı :D
fiyatların uçtuğu bir dönem iyi bir aile arabası olmuş. tasarımda da bi öncekine göre arasında dev bir adım var..
Yalnız abla lambaların sönmesini beklemeden anahtarı sokar sokmaz marşa bastı ha
Ben multimedialı siyah stepnelisini aldım perşembe teslim alıcam, parasına göre oldukça başarılı bir araç ;) cliodan vazgeçip sandero stepway aldım...
sürdükten sonra artılarını eksilerini bizimle paylaşırsan sevinirim , yılbaşından sonra sanırım bende alıcam fikir olur
Mutlaka paylaşırım merak etmeyin ;)
nazar dacia yı aradım eski model için test sürüşünü mevcut oldugun yeni kasa içi olmadıgını.araçların satışının fazla oldugunu araç yetişmediğini ögrenmiş buluyorum:)
gidip eski kasayı sürüyim az çok yeni kasa hakkında bilgi verir en azından:)
bu arada madem aldınız aracı şey sorayım sizede,
20 bin 0 faiz olayı ilemi alım yaptınız
renk yıkım olmuş :)
alsam renk için alırım :)
ben nakit aldım, siyah renkli aldım stepne ve multimedialı olanını aldım iç aksamı tipik dacia koltukları konforlu arka tarafı geniş koltuk başlıkları oldukça güzel, tasarımı da oldukça iyi arka camları manuel olsada ince ayrıntıları gözden kaçmıyor, kaputa demir koyabilirlerdi mesela :D plaka işini hallettim şimdi vergisi de tamam yarın akşama teslim alırım sanırım ilk izlenimleri ve ilerleyen zamanlarda yakıt tüketimi hakkında detaylı bilgilendirme de bulunurum, clio benzinli alacakken dizel dacia aldım şimdilik piyasadaki itibarıyla ve duruşuyla pişman değilim inşallah kontak basınca da pişman olmam ;)
ön koltuklar bana pek konforlu gelmedi ya , yan destek 0
çok iyi fiyat tekrar masallah.
teşekkür ederim devir ekonomi devri :)
evet maisten aldım daha yoldayken aldım biz imzayı atarken tırla geldi canlı canlı gördükte aldık :) teşekkür ederim herkese kazasız belasız günler