Yeni Sandero Stepway

Thread: Yeni Sandero Stepway

1. darkmoon's Avatar

darkmoon said:
    bence reklamı gayet güzel satmak istediği kesmi anlatıyor..

BORKED
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

2. b.ustaoglu's Avatar

b.ustaoglu said:
    yalnız kaput amortisörü var he dacia kendi çapında sınıf atlamış, ince bi ayrıntı

3. cabrioleter's Avatar

cabrioleter said:
    fiyatların uçtuğu bir dönem iyi bir aile arabası olmuş. tasarımda da bi öncekine göre arasında dev bir adım var..
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

4. TayfunS's Avatar

TayfunS said:
    Yalnız abla lambaların sönmesini beklemeden anahtarı sokar sokmaz marşa bastı ha

5. Yeni Sandero Stepway

HASANCOKO said:
    Ben multimedialı siyah stepnelisini aldım perşembe teslim alıcam, parasına göre oldukça başarılı bir araç cliodan vazgeçip sandero stepway aldım...

6. Yeni Sandero Stepway

atituti said:
    sürdükten sonra artılarını eksilerini bizimle paylaşırsan sevinirim , yılbaşından sonra sanırım bende alıcam fikir olur

7. Yeni Sandero Stepway

HASANCOKO said:
    Mutlaka paylaşırım merak etmeyin

8. Yeni Sandero Stepway

lnd_samet said:
    nazar dacia yı aradım eski model için test sürüşünü mevcut oldugun yeni kasa içi olmadıgını.araçların satışının fazla oldugunu araç yetişmediğini ögrenmiş buluyorum

gidip eski kasayı sürüyim az çok yeni kasa hakkında bilgi verir en azından

9. Yeni Sandero Stepway

lnd_samet said:
    bu arada madem aldınız aracı şey sorayım sizede,

20 bin 0 faiz olayı ilemi alım yaptınız

10. AlpyGti's Avatar

AlpyGti said:
    renk yıkım olmuş
    alsam renk için alırım
    Bize Her Yer Trabzon

11. Yeni Sandero Stepway

HASANCOKO said:
    Quote Originally Posted by lnd_samet View Post
    bu arada madem aldınız aracı şey sorayım sizede,

20 bin 0 faiz olayı ilemi alım yaptınız

ben nakit aldım, siyah renkli aldım stepne ve multimedialı olanını aldım iç aksamı tipik dacia koltukları konforlu arka tarafı geniş koltuk başlıkları oldukça güzel, tasarımı da oldukça iyi arka camları manuel olsada ince ayrıntıları gözden kaçmıyor, kaputa demir koyabilirlerdi mesela plaka işini hallettim şimdi vergisi de tamam yarın akşama teslim alırım sanırım ilk izlenimleri ve ilerleyen zamanlarda yakıt tüketimi hakkında detaylı bilgilendirme de bulunurum, clio benzinli alacakken dizel dacia aldım şimdilik piyasadaki itibarıyla ve duruşuyla pişman değilim inşallah kontak basınca da pişman olmam

12. Yeni Sandero Stepway

atituti said:
    ön koltuklar bana pek konforlu gelmedi ya , yan destek 0

13. Yeni Sandero Stepway

HASANCOKO said:
    Quote Originally Posted by atituti View Post
    ön koltuklar bana pek konforlu gelmedi ya , yan destek 0
    doblo premioların kolçakları var direk koltuğa montaj edilenden iki tane alıp koltuklara destek babında takılabilir

14. Shadow_Dancer's Avatar

Shadow_Dancer said:
    Quote Originally Posted by HASANCOKO View Post
    ben nakit aldım, siyah renkli aldım stepne ve multimedialı olanını aldım iç aksamı tipik dacia koltukları konforlu arka tarafı geniş koltuk başlıkları oldukça güzel, tasarımı da oldukça iyi arka camları manuel olsada ince ayrıntıları gözden kaçmıyor, kaputa demir koyabilirlerdi mesela plaka işini hallettim şimdi vergisi de tamam yarın akşama teslim alırım sanırım ilk izlenimleri ve ilerleyen zamanlarda yakıt tüketimi hakkında detaylı bilgilendirme de bulunurum, clio benzinli alacakken dizel dacia aldım şimdilik piyasadaki itibarıyla ve duruşuyla pişman değilim inşallah kontak basınca da pişman olmam
    Herşey dahil ne kadara geldi fiyatı? Güle güle kullanın, maşallah.
    Tango-1 never dies.

15. Yeni Sandero Stepway

HASANCOKO said:
    Quote Originally Posted by Shadow_Dancer View Post
    Herşey dahil ne kadara geldi fiyatı? Güle güle kullanın, maşallah.
    Teşekkür ederim ekstra park sensörü ilave ettirdim dijital ekranlı olanından lansman fiyatının altına aldım 35 bine hallettim 700-800 gibi bi indirimle aldım

16. Shadow_Dancer's Avatar

Shadow_Dancer said:
    çok iyi fiyat tekrar masallah.
    Tango-1 never dies.

17. Yeni Sandero Stepway

HASANCOKO said:
    teşekkür ederim devir ekonomi devri

18. dt8677's Avatar

dt8677 said:
    Quote Originally Posted by HASANCOKO View Post
    Ben multimedialı siyah stepnelisini aldım perşembe teslim alıcam, parasına göre oldukça başarılı bir araç cliodan vazgeçip sandero stepway aldım...
    çiğli deki mais den aldınız sanırım bende siyahını merak ediodum maise sordum geldi dediler fakat gittiğimde satılmıştı sanırım siz aldınız babama alıcam bende bakalım hayırlısı. çok güzel araç bence hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah.

19. Yeni Sandero Stepway

HASANCOKO said:
    evet maisten aldım daha yoldayken aldım biz imzayı atarken tırla geldi canlı canlı gördükte aldık teşekkür ederim herkese kazasız belasız günler