ankarada muayene yapılacak bugün veya yarın.Babayı stres etmesinler şimdi durduk yere.Herşeyimiz tam ama ne olur ne olmaz bi pislik çıkar diye;ankarada en az takıntılı , rahat istasyon hangisi?Mesafe önemli değil.
Printable View
ankarada muayene yapılacak bugün veya yarın.Babayı stres etmesinler şimdi durduk yere.Herşeyimiz tam ama ne olur ne olmaz bi pislik çıkar diye;ankarada en az takıntılı , rahat istasyon hangisi?Mesafe önemli değil.
insanın aklına ister istemez bu video geliyor...
http://youtu.be/AuA8pjU0-4c
bende değişik bir sora sorayım başına gelen varmı ?
aracımın rusatta muayene bölümleri doldu yeni ruhsat çıkıcak muayeneden sonra ama arabada cam filmi var
bir rivayete göre cam filminden hafif kusur yazarlarsa trafikten ruhsatı çıkarırken araç trafikten men olarak ruhsat veriliyormuş ve 1 hafta süre veriliyormuş doğrumudur bu ?
Arkadaşlar,
Yarın için Pendik istasyonuna randevu aldım,aracı kayınpederim götürecekti ancak cenaze işi çıkınca ben götürmek zorunda kaldım.Aldığım randevuda aracı götürecek kişi olarak kayınpederim ismini girmiştim,yarın aracı ben götürsem sıkıntı çıkar mı?
siteden güncelleme yapmak istedim ancak almış olduğum saat dolu olduğu için buna izin vermedi..
benim merak ettiğim bir konu var , motor numarası okunamıyor diye hafif kusur gözüküyor , o zamn ben mesela motor swaplasam bunu nerden anlayacaklar ,
oha artık yüzsüzlüğe bak..
ben olsam arar sorarım bi patron dalıyom ben müsade varmı diye :D
Ostim tarafında ki istasyona erken saatler de gittim, araç oldukça basık ve egzoz vardı, sorunsuz geçtim.
Gidilşnce modlu araç ilk neye dikkat ediliyor dostum alıskanlıktır nereye kayıyor gozleri
karbon fiber kutu icinde filtre var kapalı ses falan cıkarmıyor bunlara laf ettikleri oluyor mu ? aracı tamamen stock egzosta ve amortısorlere cevirdim.. sadece buyuk fren kiti (önde) ve de apr carbonia kutu içi var .. duruma göre mi takılıyorlar yoksa filtreye her türlü kıllar mı ?
Valla bakalım ben nerdeyse 20 tane kusur ile gidicem TüvTürk'e hangileri sıkıntılı derlerse onları düzelticem. :)
Eleman ne dalacak onunda işine gelio gidip gelmek. Ofisten kaytarmış oluyo. 5 vakit namaz kılıyo. Lafımız yok ama camiye gidiodu her namazda en az 45 dakika kayıp. Dedim bizim depo kıbleye bakmıo mu depo da kıl bi gidiosun 45 dakika 1 saat gelmiosun kaç rekat kılıosun olm dedim kendine geldi.
ben çarçamba günü girdim motoruda işleticem aynı zamanda ,herşeyim tamam projem onaylı tse onayı tamam ek1 im tamam stok eksoz oem filtre falan filan tamamladık girdik ,fakat geçen sene hafif kusurlu geçtigim fren petal lastigimin olmayışı bu sene agır kusur belirlen miş ve muayene tekrarına cuma günü girip geçtim pazarteside gidip swap motorumu ruhsatlara işletip ohh be diycem :D
Eskişehir'deki TüvTürkte amerikan park ve xenona hiçbir şey dememişlerli 2ay sonra arkadaşın aracını Muğla'da muayeneye soktuk 2sindende ağır kusur olarak kaldı yerine göre değişiklik gösterebiliyor bence ilçelerde tölerans daha fazla olabiliyormuş ayrıca
ne yapacaklarını sasırdılar valla