yok öle degil yerine göre filan kanunda sürekli degişiklikler oluyomuş bana öle dediler
Printable View
arkadaslar ektra sıs farı ıle ılgılı sıkıntı cıkıyormu ? basına boyle bısey gelen varmı ?
Arkadaşlar Coilover ile ilgili bir sorun yaşarmıyım aracı kaldırıp gidersem ?
arkadaşlar bu hız ibresi titriyor çalışmıyor,bu muayanede agır kusurmu gecer hafifmi
Orhanlı tuvturkten yeni geçtim c2 le cam sileceklerim 0 durumda. Cam silecekleri yıpranmış yazmış. Onun haricinde yay var amerikan parkı kapatıp gittim bakmıyolar bile. Kesinlikle istasyondan istasyona değişiyor.
Benim arabanin tekerlerine caprazlama takoz koydular takozlarin tepesine cikardilar arabayi caprazlama ki daha once ben oyle bi tumsege cikarmadim kendi arabami daha sonra haliyle tekerlekler camurluga saplandi sonra dedilerki bu lastik camurluga giriyor gecmez :D ayni sekilde sac jant kiraladim
Sile tuvturke gitmeyin gidenleri engelleyin bos olmasina aldanmayin.
Daha Cumartesi Günü Dudullu Muayene İstasyonundan Ticari Taksiyile Tek Seferde Geçtim.
Üstelik Egzozla İlgili En ufak Oynama Yok Sadece Egzoz Ucu Takılı Arabada O Kadar,
http://i57.tinypic.com/1zl9hjt.jpg
mımarsınan bıraz uzak ama tavsıye ederım. 10dk da gectım 4tane hafıf kusurla.
o zaman ben coilleri kaldırıyım allroad scirocco yapayım gideyim :D
peki samandır mı kurtköy mü ?
Gecenlerde beni de on koltuklarim hafif sallaniyor diye birakti agir kusur yazdi cidden kafalarina gore is yapiyorlar
Selam cümleten ;
Bugün 1946 Model Willys askeri jeep muayneye götüreceğim de yanımda olması gerekenler ;
2 reflektör
ilk yardım çantası
yangın tüpü
Sigorta poliçesi tamam
Vergisi falan yok yatırıldı her şey ..
Eksik bir şey var mıdır ? Boyunluk falan istiyorlarmış öyle duydum var mı öyle bir şey ?
Bizim bir arkadaşta böyle janttan geçememişti. Geçen yıl olmuştu. Janttaki fazla delikleri siyah silikonla doldurup geri gitmişti ve geçmişti :)
Samandıradan katı boşaltılmış albeayla geçtim. Eleman çok suratsızdı ama hiç ses çıkarmadı. Dudulluda sağlam hortuma yırtık deyip bırakmışlardı.