User Tag List

Sayfa 9/12 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
225 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: tüvtürk yeni ağır kusur saçmalığı

cosekar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çıldırmamak elde değil. Şirkette kullandığımız panelvandan otomobile döndürülmüş Astramız var tek kapı station. Arkaya koltuk taktırmış aldığımız kişi ve muayeneden geçirmiş. Şimdi biz soktuk koltuk kilitleri çalışmıyor ve kemerler kısa ve ortada kemer yok diye bıraktı. Tamam dedik ortaya kemer taktırdık koltuğu sabitleyen kilidi tamir ettik. Kemerlerde kısa değil abi dedi kemerci. Şimdi eleman aradı patron araba gene kaldı diye. Aynı TUV bu seferde kemerler uzun diye bırakmış. Adama göster yazdıkları raporu dedim. Gösterdi telefona da ben aldım. Birader yan kemerlere dokunmadık daha önce kısa dediğinize şimdi nasıl uzun diyorsun dedim. Hayır; işlem yapılmış dedi. Yaw yapılmadı şizofren miyiz yapılmayan işleme yapıldı diyelim dedim. Anasından çiğ süt emmiş o.ç. direk beğenmedim keyfimin kahyası mısın bırakıyorum dedi telefonu kapadı. Bizim eleman naziktir bişey yapamaz da keşke ben gitseydim çıktığı deliğe sokardım o.ç yi. Ne zannediyor arkadaş bu piçler kendilerini.
    Abi hiç sorma, benim araçta yay var, xenonlar mercekliydi sokturdum orj nı taktırdım, tamam gecıcek dedim boyadan geçirmediler, ulan ne anlar bu gerizekalılar, kim ipler Opelin orj rengi bu kaplama değil bişey değil, çıldırdım bugun.
    Coskun ARIKAN

timmaah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    85 model serçenin arka koltuklarında emniyet kemeri yok diye geçirmedi burdakiler..87 broadway götürcem ben de perşembe haftaya bakalım neler çıkçak
    no car no fakin fuel

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    aslında tüv arabadaki hataları yanlışlıkları eksiklikleri göstermesi açısından çok faydalı ama ne yazık ki iş artık bazı istasyonlarda çalışanların kişisel ego tatminine döndü kurumsal bir yapıdan çıkıp kişisel bir hal almaya başladı.. kaç tane aracı götürdüm op orjinal araç her defasında bir şeyden bıraktılar..

birinde kısa far ayarsız dediler o zaman ağır kusurdu bıraktılarki araba bir önceki gün servisden çıkmıştı özellikle far ayarını yaptırmışdım..
    birinde ruhsatta renk dediler bıraktılar.. birinde gene saçma sapan bir şey dediler hatırlamıyorum şimdi bıraktılar..
    kurumun kendini bir toparlayıp kesinlikle bir öz eleştiri yapması lazım.. çalışanlar bu kadar kişisel kararlar verip egosunu tatmin etme amaçlı hareket edemez.. lafım işini doğru düzgün yapan tüv merkezlerine değil katiyen dikkat edilirse onlardan bir şikayet yok şikayet hep belli aynı istasyonlarda..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    direk beğenmedim keyfimin kahyası mısın bırakıyorum dedi telefonu kapadı.
    Böyl bir laf etmişde size siz niye tüv şikayet hattını aramadınız öyle bir laf diyemez çalışan.. en fazla bir üstündeki amirine bağlar böyle bir laf hiç bir kurumun çalışanı diyemez bırakın tüvü..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

snan1910 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı timmaah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    85 model serçenin arka koltuklarında emniyet kemeri yok diye geçirmedi burdakiler..87 broadway götürcem ben de perşembe haftaya bakalım neler çıkçak
    Bırakamazlar arka emniyet kemerinden, hatta araç 1985 se ön koltuk kemeri bile zorunlu değil yazıyor. Ben 1992 mazda mı götürdüm sorunsuz olarak geçti arka kemeri kimse sormadı
    * M1 sınıfı araçlarda (otomobiller)

ön koltuklar 18.06.1986
    arka koltuklar 01.01.1995

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    merak etme yarın ben kendim gidicem.
    IN BOOST WE TRUST

overblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı snan1910 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bırakamazlar arka emniyet kemerinden, hatta araç 1985 se ön koltuk kemeri bile zorunlu değil yazıyor. Ben 1992 mazda mı götürdüm sorunsuz olarak geçti arka kemeri kimse sormadı
    * M1 sınıfı araçlarda (otomobiller)

ön koltuklar 18.06.1986
    arka koltuklar 01.01.1995
    yanlış hatırlamıyorsam 90 lı yıllarda emniyet kemeri olmayan otomobillere ön emniyet kemeri takılmasını zorunlu hale getiren bir genelge yada kanun çıkarıldı. çünkü o sırada babamda bulunan 60' model impalaya kemer taktırmıştık.
    komançero garage

snan1910 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı overblack Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yanlış hatırlamıyorsam 90 lı yıllarda emniyet kemeri olmayan otomobillere ön emniyet kemeri takılmasını zorunlu hale getiren bir genelge yada kanun çıkarıldı. çünkü o sırada babamda bulunan 60' model impalaya kemer taktırmıştık.
    Google a tüv türk arka emniyet kemeri yazarsanız tüv türkün kendi sık sorulan sorular sayfası açılıyor, orda yazan bu şekilde

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cosekar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi hiç sorma, benim araçta yay var, xenonlar mercekliydi sokturdum orj nı taktırdım, tamam gecıcek dedim boyadan geçirmediler, ulan ne anlar bu gerizekalılar, kim ipler Opelin orj rengi bu kaplama değil bişey değil, çıldırdım bugun.

bence şikayetçi olun ust mercilere kadar aracın katalog renk kodunuda opelden edinseniz ayrıca kanıtınız olur diye düşünüyorum

standart boya gormemiş bir araba için neden uğraş verin çok saçma

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

serkanAYB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hergün bir gereksizlik düşünüyoşar adamlar mall
    See you later 🚘

Mert Alpay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fren ve debriyaj pedallarımda lastik yok diye ağır kusur işledi ayrıca lpg tüpünün doluluğunu gösteren tüpün üzerindeki şambrel için kapağında çatlak var diye techizat hasarlı yazıp ağır kusur gösterdi hani derler ya paranla rezil olmak
    paranın artanıylada turboya nosa gireriz

//Kartvizit-El İlanı ve daha fazlası tasarlanır basımı yapılır.

Risendark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.4 is im varken kemerlerim çalıştığı halde ağır kusur yazdılar çalışıyor dediğim halde ben baktım calismiyor git yaptir gel dedi tamamen ego tatmini yapıyor bazı karektersizler
    Herkes ektigini Biçer bu hayatta...

Runo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu yaz bende hazır yazlıktayken muayene gidiyim dedim silivrideki. Evden çıkmadan kontrol ettiğim farlarım sapasağlam yanarken hatta ve hatta ben arabadan inip tüvtürk görevlisi geçene kadar bile farlarım yanıyodu.

Bende sadece biraz kapıyı yavaş kapasaydın keşke dedim her neyse dolandım geçtim arkaya bi baktım benim sol far yanmıyo, 1 dk öncesinden eser yok. Kesin manyetik bir sistemle patlatıyorlar farı başka bir açıklaması olamaz. Ego tatmininden başka bir şey değil bu. Hayatları boyunca ezilen insanların kendini kanıtlama çabaları...
    .

cosekar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence şikayetçi olun ust mercilere kadar aracın katalog renk kodunuda opelden edinseniz ayrıca kanıtınız olur diye düşünüyorum

standart boya gormemiş bir araba için neden uğraş verin çok saçma
    Benim aklımın almadığıda buydu zaten adama diyoruz ki arabanın opel.com.tr de geçen rengi bu mineral beyaz, sen neden bahsediyorsun? Ordaki duz beyaz baska bir aracın yanına goturmus, bak bakalım demiş hangisi beyaz? Tobe tobe...
    Coskun ARIKAN

Mehmet Gazihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Runo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu yaz bende hazır yazlıktayken muayene gidiyim dedim silivrideki. Evden çıkmadan kontrol ettiğim farlarım sapasağlam yanarken hatta ve hatta ben arabadan inip tüvtürk görevlisi geçene kadar bile farlarım yanıyodu.

Bende sadece biraz kapıyı yavaş kapasaydın keşke dedim her neyse dolandım geçtim arkaya bi baktım benim sol far yanmıyo, 1 dk öncesinden eser yok. Kesin manyetik bir sistemle patlatıyorlar farı başka bir açıklaması olamaz. Ego tatmininden başka bir şey değil bu. Hayatları boyunca ezilen insanların kendini kanıtlama çabaları...
    ibretlik olmuş
    Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Runo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ampullerde logolarını görmezlerse patlatıyorlar kesinlikle. Tüvuminati

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar sabahın 8:30 unda Pendik TUV e gittim bizim elemanla. İçeri girdik müdüre gittik. Dedim bana şu adı geçen elemanı bi getirin hesabımız var dedim. Müdür de şaşırdı. Ne oldu beyefendi dedi. Dün dedim böyle böyle oldu sizin bir elemanın kısa dediğine bu uzun dedi bıraktı. Bi de bana telefonda böyle böyle dedi. Yok olamaz öyle şey dedi. Siz bi çağırın konuşalım dedim. Anons edildi eleman geldi. Bizim elemanla beni görünce rengi attı. Müdür sordu dün böyle bişey olmuş doğru mu diye. Yok amirim öyle demek istemedim yanlış anladılar ama özür dilerim dedi. Müdür tamam sen işine dön dedi. Müdür kendi de özür diledi çocuklar yoğun çalışıyor böyle tatsızlıklar olabiliyor dedi.. Raporlara baktı. Arabayı sordu dışarıda dedik. Çıktık kendi baktı. Tamam kusur yok ama ayarlı olsaydı iyi olurdu dedi. İçeri girdik sisteme girdi kendi düzeltti. Arabayı geçirdi. Tekrar özür dileriz dedi. Şimdi yanında çalışan dangoza bak bir de bu müdüre bak.
    IN BOOST WE TRUST

mody - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar sabahın 8:30 unda Pendik TUV e gittim bizim elemanla. İçeri girdik müdüre gittik. Dedim bana şu adı geçen elemanı bi getirin hesabımız var dedim. Müdür de şaşırdı. Ne oldu beyefendi dedi. Dün dedim böyle böyle oldu sizin bir elemanın kısa dediğine bu uzun dedi bıraktı. Bi de bana telefonda böyle böyle dedi. Yok olamaz öyle şey dedi. Siz bi çağırın konuşalım dedim. Anons edildi eleman geldi. Bizim elemanla beni görünce rengi attı. Müdür sordu dün böyle bişey olmuş doğru mu diye. Yok amirim öyle demek istemedim yanlış anladılar ama özür dilerim dedi. Müdür tamam sen işine dön dedi. Müdür kendi de özür diledi çocuklar yoğun çalışıyor böyle tatsızlıklar olabiliyor dedi.. Raporlara baktı. Arabayı sordu dışarıda dedik. Çıktık kendi baktı. Tamam kusur yok ama ayarlı olsaydı iyi olurdu dedi. İçeri girdik sisteme girdi kendi düzeltti. Arabayı geçirdi. Tekrar özür dileriz dedi. Şimdi yanında çalışan dangoza bak bir de bu müdüre bak.
    Çakamadın mı ağzına iki tane

hoş seni görünce ağzı içeri doğru girmiştir kendiliğinden
    Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen abi işte, biri ne kadar mütevazı ilgili bi adamken diğeri kafasına göre takılıyor. Birşeyde diyemiyorsun. neyse hak yerini bulmuş, geçmiş olsun

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)