en cok dolandirma olayi neden hep D90 ustunden oluyor?
en cok dolandirma olayi neden hep D90 ustunden oluyor?
Experience is what you get when you don't get what you want.
Yalancılığın bu kadarı resmen![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
düşükse fiyat her zaman bir şey vardır bencede..
arkadaş benim sonatayı sürdü çok beğendi aynısını alıcakdık..
kısa anlatıyım kartala geçdik adamda sonata var bayada bir piyasasına göre ucuzdu adam zengin varlıklıda villada kalıyor villanın hususi garajı var içerde s60 lar e250cgi lar sonata var falan.. neyse bizde yamuk falan olmaz biz şuyuz buyuz demeye başladı içimede sindi güven verdi adam..
arabada 90 bindeydi içide tertemizdi trimler deriler sıfır gibiydi..
kısaca eksptertize götürelim diyoruz yok ne gerek var falan filan bizde yamuk olmaz tenezzül etmeyiz falan ayakları..
tamam dedik yarın getirin arabayı beşiktaşa alıyoruz bir sonraki gün oğlu getirdi arabayı temiz saf yüzlüde bir çocuk orda bizde ayak yapdık dedik aracı eksptertize sokucaz babanın haberi var arasa babasını belki adam hayır diyicek ama oda tamam abi olur dedi..
Götürdük maslak hyundai ye araba ekspertize bir girdi teknisyen yanımıza geldi çocukda dışarda telle konuşuyor abi arabayı sizmi alıcaksınız evt dedik abi bunun km düşürülmüş rahat 200 bin üstü var dedi vazgeçdik..
bunlar ki hali vakdi yerinde zengin insanlar bunlar bile böyle şeylere tenezzül ediyorlarsa.. gerisini siz düşünün..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
kesinlikle ***** siteden havale ile birşey almam.GET ilan diye birşey var 20tl fazla olsun temiz iş olsun.
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
yok la nerde
Ölücülük yanında başka turlu anlamanında kolay yolu var. Her seferınde yenı uyelık alıp koyuyorlar. 1 kasımda uyelık aldıysa 2 kasım yada 3 kasımda ılan koymus oluyor ve 1500 lıralık urune 1200 yazıo 1100 shutterda komple kutu ıcerıklı lensı mensı herşeyıyle verıyo. Bazen babama aldım gıbılerınden yazıo bazen model yukseltıcem. sahıbınden mesajlarına genellıkle cvp vermıo telefonla halledıo işini banka oalrakda %90 garantı kullanıolar. Ozellıkle cepbank.
DR. OWL
bu tarz olaylara çok dikkat etmek lazım ewet benim başıam 1kere geldi dilim yandı artık çok dikkatliyim ice sorup soruşturuyorum ondan sonra alışveriş yapıyorum![]()
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
hiç sanal alışverişte dolandırılmadım ama çok temkinli davrandığım için değil hep şanslıydımdikkat etmek lazım get gibi bi uygulama varken yada sanalpazar.com %5 komisyonla 12 taksit avantajı sağlayıp güvenli alışveriş sunuyorken kullanmak lazım
abi birisi bana yardımcı olabilir mi ?
get ile bir kablo aldım sahibindende ve bozuk çıktı satıcıya mesaj attığımda ben üreticisi değilim olabilir dedi bende iade hakkım var onu kullanmak istiyorum dedim bana hala cevap vermedi bende sahibindende işlemi duraklat diyordu ve duraklattım şimdi ne yapmam lazım kargo ile gerimi göndereyim
Satıcının numarası olması lazım sana attığı mesajın altında sahibinden.com böyle bi zorunluluk getirdi. O numaradan arayıp ulaş ve orta yolu bulun bence.
[QUOTE=darkmoon;6442380]düşükse fiyat her zaman bir şey vardır bencede..
zamanında maddi olarak sıkışınca arabamı 3500 tl gibi ucuzdan vereyimde elime nakit para geçsin iştemiştim ama herkes şüpheli yaklaşmıştı o zaman anlam verememiştim şimdi anlıyorum
geçen sene takastan 200 cc piaago scooter almıştım 4000 e geldı bana ölü paraya yani. gene bende ucuza satayımda 500 cc olanını alayım dedim 5500 fiyandı piyasası 4500 yazdım her arayan aynı soruyu sordu. motorun arkasındamısınızsapıkmıyım ben diye suratına telefon kapattığım bile olmuştu. Ne uyuz oluyordum her sorduklarında. demekki bu yüzden insanlar temkinli davranıyormuş
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)