User Tag List

Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon
82 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Bankadan çekilen para için yardım

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    akbank finansbank garanti bankası? allah korusun... müşteri hizmetleri, işlem yapılabilirliği sıfır. hangi bankada üst düzey tanıdığınız varsa onunla çalışın bence.
    geçmiş olsun, zaman kaybetmeden red cevabını alıp mahkemeye verin. zaman kazanıyorlar bence
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle geçmiş olsun umarım bir sonuca varabilirsiniz.

Müşteri hizmetlerindekilerin çoğunluğunun 3 gram tecrübesi yok. "Bilgilerini kontrol ediyorum" "Hesabınızı kontrol ediyorum" otu kontrol ediyorum boku kontrol ediyorum derken sizin sorduğunuz soruyu önlerindeki kaba tabiriyle bankanın hazırladığı kullanım kılavuzunda aratıp orada çıkan cevaba göre hareket ediyorlar. Nadiren iyileri denk geliyor.

Hem şifrenizi bilip hem kredi kartınızı kopyalamaları da çok kolay bir şey olmasa gerek son zamanlarda kartınızı kullandığınız yerlerin bir listesini çıkarıp göz atın derim. Böyle kart kopyacılıklarında genelde kasada duran kişi de işin içinde olabiliyor. Kimse kartını gözden kaçırmamalı hiç bir zaman. Bu hem kredi kartı hem bankamatik kartı için geçerli çünkü artık çoğu banka kredi kartı üzerinden bankamatik kartına ulaşıma izin veriyor. Nakit avans ve hesaptan çekilen paraların limiti de ayrı olduğu için zararınız katlanabilir.

SiMaO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle geçmiş olsun,
    Bir sorunu anlatmak yarım saat sürüyor ve sonunda konu nerden nereye geliyor hiçbişey hallolmadan telefon suratımıza kapanıyor.
    Şu video aklıma geldi
    +18 (Problem olursa videoyu kaldırabilirim,paylaşayım dedim.. )
    Turkcell Müşteri Hizmetleri Konuşması ( +18 Küfürlü) - YouTube
    İlla küfürlü mü konuşmak gerekir veya tanıdık mı olması lazım ilgilenmeleri için.
    Umarım en kısa zamanda problem çözülür
    Zamanınızı çaldıklarına mı yanalım
    Giden paraya mı
    İlgisiz müşteri hizmetlerine mi..

dj_batukaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ers Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kbanka ait mahmutbey bilmem ne ATM'sinin baglı oldugu sube varmıdır , direk merkezemi baglı atmler.

eger subeye baglıysa o şubeye gittinizmi?

Allah sabır versin ben okurken dellendim.
    evet Oradaki bir şubeye bağlı ATM... açık adresine kadar bende herşeyi var ama hiç gitmedim yani merkez dedikleri insanları asıl dinlemesi gereken yerden bir yanıt alamadım Kendi şubem olan Avcılardan hele hiç bir cevap alamdım yani ordakilerin de birşey yapacağını hiç sanmıyorum sadece daha çok sinir olacakmışım gibi geliyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı misery1903 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle geçmiş olsun umarım bir sonuca varabilirsiniz.

Müşteri hizmetlerindekilerin çoğunluğunun 3 gram tecrübesi yok. "Bilgilerini kontrol ediyorum" "Hesabınızı kontrol ediyorum" otu kontrol ediyorum boku kontrol ediyorum derken sizin sorduğunuz soruyu önlerindeki kaba tabiriyle bankanın hazırladığı kullanım kılavuzunda aratıp orada çıkan cevaba göre hareket ediyorlar. Nadiren iyileri denk geliyor.

Hem şifrenizi bilip hem kredi kartınızı kopyalamaları da çok kolay bir şey olmasa gerek son zamanlarda kartınızı kullandığınız yerlerin bir listesini çıkarıp göz atın derim. Böyle kart kopyacılıklarında genelde kasada duran kişi de işin içinde olabiliyor. Kimse kartını gözden kaçırmamalı hiç bir zaman. Bu hem kredi kartı hem bankamatik kartı için geçerli çünkü artık çoğu banka kredi kartı üzerinden bankamatik kartına ulaşıma izin veriyor. Nakit avans ve hesaptan çekilen paraların limiti de ayrı olduğu için zararınız katlanabilir.

Benim için güzel olan tarafıda bu bankanın bunu savunmasına hiç izin vermedim hatta Savcılıga yaptığım suç duyurusunda da özellikle belirttim
    Paranın çekildiği hesaba bağlı kartımı hiç şekilde hiç bir yerde kullanmıyorum tek kullandığım yer Avcılar akbankın kendi ATM'si dolayısı ile kart kopyalama varsa dahi bu kendi açıklarıdır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iyi dileklerde bulunan diğer arkadaşlara da canı gönülden teşekkür ederim

bluestain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun umarım en kısa zamanda çözümlenir,

çalıştığım fabrika 5 6 sene önce maaşlarımızı akbank tan ödemeye başladı banka kimseye haber vermeden herkesin adına axes kart çıkartmış fabrikaya göndermiş fabrikada bu kartların 20 25 tanesini açılmamış zarflarıyla beraber vatandaşın birisi çalmış nasıl olduysa hepsine şifre almış ve hepsinden 500 tl çekmiş bir ay sonra kartı çalınan adamlara borç ekstreleri geldi arkadaşların axes kartları olduğundan haberleri bile yok hepsi bankayı aradılar durumu anlattılar bankanın verdiği cevap siz borcu ödeyin ödemezseniz faiz biner faiziyle ödemek zorunda kalırsınız herkes mahkemelik oldu sonuçta çalan vadandaş yakalandı falan ama arkadaşlar resmen mağdur oldular,bu arada fabrikada 1500 çalışan var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok abi yok yani bu Akbank Tam bir lanet...

TechTurkey SAYGIN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dj_batukaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim için güzel olan tarafıda bu bankanın bunu savunmasına hiç izin vermedim hatta Savcılıga yaptığım suç duyurusunda da özellikle belirttim
    Paranın çekildiği hesaba bağlı kartımı hiç şekilde hiç bir yerde kullanmıyorum tek kullandığım yer Avcılar akbankın kendi ATM'si dolayısı ile kart kopyalama varsa dahi bu kendi açıklarıdır.
    kart kopyalama olsa bile,kart şifren kopyalanamaz diye biliyorum...bankalarda da müşteri hizmetlerini arayınca her birimle müşterinin görüşememesi gayet doğal.keşke ilk faks çektiğin tarih ve saati not alsaydın kontrol edip bulsalardı her seferinde faks çekmek için uğraşacağına.

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tesadüfen eski mahalleden tanıdığım biri. tanıdığım derken sadece selamlaşmışlığım vardı. hiç alışverişim olmadı. neyse allahtan bulaşmamışım. arkadaş olmamışım şükürler olsun.

bu adam kredi kartı dolandırıcısı çıktı. tavladıkları esnafların poslarına cihaz yerleştirerek her takılan kartı bu esnaflarda kullanıldığında otomatik kopyalıyormuş meğerse. bunlar çete olmuşlar v.s sonra bir patladılar. çetecilik v.sden içeri alındılar. meğer böyle cihaz yerleştirip esnaflardan bu şerefsiz olanlarada pay verip binlerce kartı bir databasede toplayıp sonrada çatır çatır harcıyyorlarmış. hatta bu poslara koydukları kopyalama cihazı şifreyi bile not alıyormuş. neyseki o çete yakalanıp içeri girdiler haberlerede çıktılar.

ve bu olay avcılarda olmuştu.

avcılarda kullanıyorum diyince aklıma geldi. bu bölgede böyle yavşak çok. bu ara atmlerin kart girişindeki yeşilimsi zımbırtıyı değiştirip kopyalama aparatı taktıklarına dair haber çıktıydı yakalanan bikaç kişiyle alakalı. acaba oralardada böyle şeyler dönmüş olabilir mi? akbank bunu örtpas etmeye çalışıyor olabilirmi? çalışıyorsa niye paranın üzerine yatsın verse daha kolay örtpas edilirdi.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

typh10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sorun yaşanılan hesabın bağlı olduğu,size para çekildi mesajı geldiğinde cüzdanınızda olduğunu gördüğünüz kartın akıbeti nedir bugün itibari ile?

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çalıştığım şirketin maaş hesabı akbankta

3 yıl once işe başladım akbankın hesap açmak için olan bilgilerini doldurdum bi güzel teslim ettim maaş kartım gelcek ya sozde

1. maaş yattı 2. maaş yattı yok

dedim bir aryım aradım tc mi verdim durumu anlattım kart size gelmiş dedi kız nasıl yani ?

hangi adresime dedim işte ıspartada bilmemne sokak vs acaip bi adres herşeyim doğru ama adres alakasız birşey il dışı

artık nasıl bir sistemleri varsa 2 ayda zor duzelttiler

buyuk ihtimalle sizin işlerinizde orda aylak aylak gezen boşa maaş alan elemanlar yüzünden yapılmıyor

herturlu internet ortamı olsun yasal olsun banka hakkında şikayet etmeye bakın

birkaç post uste soylemişler gerçi ama kamera izlemek bukadar zor bişey değil tanıdık şart

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

brs852 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mahkeme şart kesinlikle fazlasıyla alırsın paranı avukatla görüşmayrıca ses kaydı falan alma onlardan habersiz suç olarak sayılıyor dava açabilirler ödememek için ama avukat böle davayla bankayı bitirir

honour35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valahi gecmis olsun allah kimsenin basina gelebilir. ama neolursa olsun 840 tl deyip parasinda pulunda degilim denmemeli;parayi kimse kolay kazanmiyor. bana kalsa direk bi avukatla gorusup dava cin. bankanin hakli cikma gibi birseyi asla sozkonusu bile olamaz. paranin yasal faizi ile birlikte avukatlik ucretleri vs hepsini alirsiniz bence.konuyu takipteyim. tekrar gecmis olsun..

inan_hndn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi aynısı benim basıma geldı Fınansbankta..Yani söyle olay bende 1000 tl para yatırdım borcumu kapadım ama hesaptan dusmemısler..O paranın pesıne cok dustum ama bulamadılar..Savcılıga basvurdum onlarda kamera kayıtlarını ınceleyıp baktılar yatırdıgım bellı ama para yıne bana gelmedı.1 sene ugrastım pesınde ama yok..Dunde tum borcumu kapatım dedım 2000 lıralık ekstre geldı bana ama borcum 3900 cıktı..1900 Tl nereye gıttı kımse bılmıyor ve bılgı vermıyor..Yanı kısacası ben cok ugrastım ama elde var sıfır..Allah yardımcın olsun abi sinirlerine hakim ol haklıyken haksız duruma düşme..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SaYgIn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kart kopyalama olsa bile,kart şifren kopyalanamaz diye biliyorum...bankalarda da müşteri hizmetlerini arayınca her birimle müşterinin görüşememesi gayet doğal.keşke ilk faks çektiğin tarih ve saati not alsaydın kontrol edip bulsalardı her seferinde faks çekmek için uğraşacağına.
    Hepsinin kaydı vs var ve her aradığımda söylüyorum ama boş gelmemiş bizde yok demekten başka bir şey yapmıyorlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilmiyorum ama olduysada Akbankın kendi ATM sinde olmuştur. yine kendi açıkları demek olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tesadüfen eski mahalleden tanıdığım biri. tanıdığım derken sadece selamlaşmışlığım vardı. hiç alışverişim olmadı. neyse allahtan bulaşmamışım. arkadaş olmamışım şükürler olsun.

bu adam kredi kartı dolandırıcısı çıktı. tavladıkları esnafların poslarına cihaz yerleştirerek her takılan kartı bu esnaflarda kullanıldığında otomatik kopyalıyormuş meğerse. bunlar çete olmuşlar v.s sonra bir patladılar. çetecilik v.sden içeri alındılar. meğer böyle cihaz yerleştirip esnaflardan bu şerefsiz olanlarada pay verip binlerce kartı bir databasede toplayıp sonrada çatır çatır harcıyyorlarmış. hatta bu poslara koydukları kopyalama cihazı şifreyi bile not alıyormuş. neyseki o çete yakalanıp içeri girdiler haberlerede çıktılar.

ve bu olay avcılarda olmuştu.

avcılarda kullanıyorum diyince aklıma geldi. bu bölgede böyle yavşak çok. bu ara atmlerin kart girişindeki yeşilimsi zımbırtıyı değiştirip kopyalama aparatı taktıklarına dair haber çıktıydı yakalanan bikaç kişiyle alakalı. acaba oralardada böyle şeyler dönmüş olabilir mi? akbank bunu örtpas etmeye çalışıyor olabilirmi? çalışıyorsa niye paranın üzerine yatsın verse daha kolay örtpas edilirdi.
    Benim tahminimde aynı yönde Bankanın kendisiyle alakalı bir açık var bunu açıklayamadıkları içinde sürümcemede bırakıyorlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı typh10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sorun yaşanılan hesabın bağlı olduğu,size para çekildi mesajı geldiğinde cüzdanınızda olduğunu gördüğünüz kartın akıbeti nedir bugün itibari ile?
    Banka tam 3 gün sonra kartın yenisini gönderdi ( ilk defa bu kadar hızlı gelen bir kart gördüm ) ama ben diğer kartı saklıyorum çünkü bir kaç kere kartın hala bende olup olmadığını sorup durdular...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)