En çok erasmusla ispanyaya gitme kararım yaradı bana. 3 ayda yenilendim. :) Şimdi Türkiye'deyim yine stress yükelndim ama neyse. Tekrar döneceğim. :)
Printable View
En çok erasmusla ispanyaya gitme kararım yaradı bana. 3 ayda yenilendim. :) Şimdi Türkiye'deyim yine stress yükelndim ama neyse. Tekrar döneceğim. :)
ilk aracımı aldım :)
4 yıllık ilişkim bir sabah mesajıyla bitti. Başka da bir şey hatırlamıyorum :D
Her yıl olduğu gibi iyisi kötüsü oldu üniversite hayatına adım attım kendi üzerimde bayağı bir radikal değişikliğe gittim inşallah 2013 dede sağlıklı sıhatli oluruz halimize cok şükür
50000 tlye yakın borç ödedik , işimi değiştirdim gene değiştireceğim sanırım olursa , 2012 sen ne b.ktan bir seneydin öyle , çok sevdiğim abilerimden uzaklaştım , çok hatalar yaptım , tekrar muhabbet etmeye yüzüm yok olanlardan sonra çok pişmanlıklarım var :(
Emeklerimin zayi olduğu bir seneydi,fazla yıpratıcı geçti.
bazen güzel bazen boktan bi yıldı
Arabamı değiştirdim
alkolü bıraktım
yazın rusyaya gittim
alanyada 1 hafta kız arkadaşımla tatil yaptım
7 yıldır süren bi ilişkim sebepsiz yere bitti:)
2012de böyle bitti
2012'de sanırım tek unutamıcagım şey Şükrü Mançu abimin çok acı bi şekilde bize vedası olacak.
hala inanasım yok ama yapacak bişeyimizde yok dualarım her daim onunla olacak :(
dostumuzu düşmanımızı daha iyi tanıdım bu bana yeter...
Hayatımda çok değişiklik oldu 2 pert 8 yaralama 3 kaza 2 mahkeme 10 kız arkadaş 4 oto alımı vs vs saysam bitmez
İyi mi geçti bana mı geçti bilemedim...
biranlık sinirle herşeyimi kaybettiğim bir yıl oldu... 2013 tekrar yapılanma yılı olacak umarım...
2 kaza yaptım makasta bi çamurluk bıraktım, diğeri önüme makas atmaya çalışan biri tamponuma takılarak direge patladı, 1 tane mahkemelık kavga,sınav kagıdında bir soruya pi işaretini yazmadım diye 1 yıl okulu uzattım. 3 - 4 tane sevgilı yaptım ayrıldım.he bide ilk arabamı aldım
hızlılar varmış baya :)
iyi diyemem, borç ödemekle, ev iş arasında mekik dokumakla geçti bu yıl..
2012 de işlerin kötüye gitmesi ile birlikte aracımdan oldum. İnşallah daha da kötüye gitmez. Eğer ki giderse tırı da satarız. Allah sonumuzu hayır etsin. İnşallah 2013 uğurlu gelir, çok daha güzel, aynı zamanda sağlıklı, sıhatli bir yıl geçiririz.
2011-2012 hayatımın en kötü yıllarıydı her yönüyle Allah böyle günleri yaşatmasın bir daha inşAllah