kameralar hangi noktalar arasında ?
incirli başlangıç -- x ??
bitiş neresi o koridor kaç km'yi kapsıyo ? :) hemen bi dk hesabı oldu da bitti maşallah :D
Printable View
kameralar hangi noktalar arasında ?
incirli başlangıç -- x ??
bitiş neresi o koridor kaç km'yi kapsıyo ? :) hemen bi dk hesabı oldu da bitti maşallah :D
Şu an incirli'de gördüm ben bir tek ama diğerlerinin de altyapısını hazırlıyorlar dikerler direkleri yakında.
Zincirlikuyu'ya kdar gider..
Bin takla atmayin yahu 70 ile gidin biryerleriniz eksilmez :)
Hız tünelinde ortalama hız eğer 91 km ise 319 TL ceza gelicek. Darphanenin asfalt versiyonu oluyor E5.
Sürekli ve ısrarla aynı mesajı yazarak insanlara yardımcı olmaya çalışmandan ötürü şahsım adına teşekkür ediyorum. Bir yerim eksilir sanıyordum ben. Madem eksilmiyor yaşasın 70 km diyorum.
köprü özelleşince onlarda şehir içine daldılar artık bence bu sistem her yerde olur maliyeti ne ki 2 kamera 100 ceza yazsa cıktı maliyet. gerisi kar :)
bu zihniyetle yaklasıyorlardır eminim
aslında ibneliğine 50 100 vatandaş toplanıp direkleri sökmek lazım yerinden :D
bugün denedimde 70 harbiden çok kötü incirliyi geçince arabayı aşağı saldım 80le gidiyor :)
yaw sinir oluyorum benim araba gücsüz 4 ileri otomatik
son viteste 70 le çıkmıyor merteri :D fazla yakıyorum totoşlar yüzünden
e-5 dumduz yol olsa sesimi çıkarmıcam 90 falan yapsalar yokuşun sonuna 70 e geliyorum ben zaten :D
şuan yürürlüğe giren varmı ?
O zaman kaçırdım kameranın birini.:D Ama Halıcıoğlu'na sararken de dikkat ettim vardı aynı direklerden.:confused:
Şaka bir yana, 70'le gittim akşam. İncirli'yi sallanırken bile gazı kestim, araba yine 85'i buldu. Yol akıyor ama benim gibi 70'le gidenler en sağ şeritte bildiğin konvoy gibiydik abi.
70 işi suni trafik resmen..