Ben de benzer hesap dondurmadım ama gezdim, sadece sınavlara gidip 2 sene. Şimdi cefasını çekiyoruz, +1 im +2 garanti gerisi karambole :D
Printable View
Benim de 2. seneden haneye +1 yazıldı :)
hayırlısıyla önlisansın arkasından dgs ile yıldız gemi inşaatı ve gemi mak. mühendisliğini bu dönem yani 2 haftaya (-1 dönem ile:)) bitiriyorum herkese kolay gelsin:)
IT okuyorum bende mühendislik fakültesindeyiz seneye bitiricem herhalde uzatmalı :D
Çukurova Üni Maden Müh.
kırıkkalede makine müh. 3. sınıfım simdiden okul 1 yıl uzadı gibi
daha oncede eskişehirde 2 yıl jeoloji müh. okuyup bıraktım
karabük üniversitesi-metalürji ve malzeme müh. 3. sınıf sayılırım ama uzattım hadi hayırlısı
Karabük oldu 2. :)
Endüstri Müh. okumaya çalışıyorum ben de...
makina mühendisi ve metalurjist arkadaşlar varsa rica etsem alıntı yapabilirmi bu msja :)
2in 1 kıvamında olanlarmı abi? :D
BufferOver-Flow gören var mı?
yakın dogu uni/kıbrıs (neü) inşaat mühendisligi + mimarlıgı okudum.
yurtdışında kendi şirketim var,kendim cizip kendim konduruyorum :)
yardımcı olmaya calışırım,okuyanlara başarılar,çalışanlara bol kazanclar
Bu arada herkese IT ve IT Security hakkında yardımcı olabilirim..
2008 Dumlupınar Makine Mühendisliği mezunuyum.
Araya askerlik girdi ***** 2009dan bu yana Endüstriyel Sektörde Makine, Basınçlı kap, Otomotiv vs. pek çok sektörde belgelendirme ve gözetim denetimleri yaptım.
Şimdi de Notified Body (Onaylanmış Kuruluş) ve aynı zamanda TSE'nin yurt dışı çözüm ortağı olarak çalışan firmamızın TSE Yurt Dışı belgelendirme ve İthalat Gözetimleri Departmanı Direktörüyüm.
Gelecek soruları içtenlikle yanıtlayabilirim ;)
Malzeme konusunda gelince malzemelerin davranışları (bir arkadaşın da belirttiği gibi) pek çok değişken parametreye göre farklılık gösterebiliyor ancak genel geçer davranışlara ilişkin en doğru bilgiyi EN 10025-1 ve EN 10025-2 standartlarından edinebilirsiniz. Temin etmek isteyenlere yardımcı olabilirim ;)
yakın bir vakitte hepinize danışmak için konu açacaığm mühim mevu bi araya gelip tartışmak lazım :)
Bu senenin sonunda dgs ile aranıza katılma planlarım var.
Sabancı Üniv. mühendislik fakültesi öğrencisi veya mezunu var mı? 2008 - Bilgisayar müh. mezunuyum, varsa dürtsün haberleşelim ;)
Ogu makina mühendislği :)
güzel konu olmuş finallerde başarılar herkese..
jeofızık muhendısıyım bende Turkıye petrollerınde calısıyorum..yardıma ıhtıyacı olanlar pm atabılır..
4. sınıf elektirik müh. Ytu , inşallah biter bu sene okul ya :DD
Bende 4.sınıf makina mühendisliğindeyim.2 sene oto genel servisinde mekaniker olarak çalıştım şimdi okul bitirmeye uğraşıyoz 1 sene uzattık.
Kirikkale elektrik elektronik 3. Sinif..
bilgisayar mühendisliği son sınıf :)
BRİSSA makina mühendisi arıyor başvuruda bulunan var mı ?
Çukurova Üniversitesi Makine Mühendisliği'nden mezunum. Otomotiv anabilimdalında yüksek eğitimimi yapıyorum. Varsa yardım edebileceğim konu, elimden geleni yapmaya çalışırım.
kocaeli jeoloji mühendisi/ c sınıfı isg uzmanı :)
Selçuk Üni Jeoloji Müh. Uzatmalardayım :D Sayısalcı geldik ezber yapıyoruz spor gazetesi :D
1 yıldır çalışıyorum yapı denetimde ama malesef hala öğrenciyim. Namık Kemal inşaat mh uzatmalarındayım. Diplomaya 2 ders kaldı kısmetse bu ay sonu diplomayı alacam dersleri verebilirsem. İstanbul, İzmir, İzmit, Tekirdağ kentsel dönüşümde pilot bölgeler seçildi bu arada. İnşaat mühendislerine çok yarayacak bu.Diplomayı aynı anda hem yapı denetimde hem şantiye şefliğinde hem proje çiziminde kullanabileceğiz bu 4 ilde.
son sınıf kimya mühendisliği/ yeditepe üniversitesi