Muyendizlerin konusuna salça olayım: medeni usulden büte hak kazandım :D
Printable View
Muyendizlerin konusuna salça olayım: medeni usulden büte hak kazandım :D
arkadaşlar diferansiyel denklemlerden anlayan arkadaş varsa ve vaktını ayırıp bana yardımcı olursa cok sevınırım walla.... fınalden kaldım 35 almam gerıkıodu 20 le kaldım.... fınal ve vıze soruları elımde toplam 8 adet sorum var... cevremde soruları cozdurebılecegım kımse yok... butlerde muhtemelen bu sorulardan cıkar... 3 senedır bu dersle cebelleşiorum... :)) allah rızası ıcın yaparım dıyen olursa fotosunu cekıp yollıyayım :))) ben de ezberleyıp gecmeye calısacagım :))
Difin ezber yapıldığını ilk sizden duyuyorum :D birebir aynı sorularımı soruyor hoca?
Finaller ne alemde arkadaşlar ? son 2 sınavım kaldı , Unix C & Computer Architecture :)
finaller 21 inde bitiyor :(
makine muhendisliği öğrencisiyim.finallerim 19unda baslıyor :) vizeler iyiydi ,matematik hariç.1.sınıfım.
uykusuzluk başıma vurmuş mübareklerin konusu diye okudum :eek: :hahaha:
Vizeler Finaller anaam ne kadar uzak geliyor şimdi. Nasıl stresli günler olduğunu düşünürdüm. Bir bitsin de rahatlayayım derdim. Ulen mezun olduk işin içine para girdi, şimdi her gece sınav gecesi gibi :)
Okuldayken hayatınızı yaşayın sonrası daha boktan... :D
Cumhuriyet uni. Met. Ve malz. Muh. Mezunuyum, hep makine isterdim ama iyikide olmamis, bu bolumu bitirdigim icin daha memnunum.
İnşaat müh. 4. sınıfım. Belki bir dönem yada bir sene uzaması olabilir. Kısaca memnun değilim.
Hep metalurji malzeme müh. okumak istedim. Aile ve çevre yüzünden yazdık inşaatı. İnşaat bitince maddi vb. sıkıntım olmazsa ikinci üni. olarak met. malz. müh. bitirmeyi düşünüyorum.
Belki üniversiteye hazırlanan arkadaşlar okur diye yazıyorum; istediğiniz, sevdiğiniz bölümü tercih edin.
valla makineyi cidden isteyerek yazdım yazdığıma da pişman oldum. Hiç okumamalıymışım ben.
Neredeyse +1de benden
Benimde finallerin bitmesine 3 sınav kaldı. Salı bitecek kısmetse ama Bute kesin kalan 2-3 ders var gibi. Durum vahim. Ikinci dönem alttan 5 ders var. Baya berbat bir donem beni bekliyor.
kovalamak lazım lam seni eczacılık tutarken makine yazılırmı:D mezun ol aç eczaneyi oturt çırağı gez kendin delimisiniz laağn:D
iyi miydi termo? anlayabildinmi entropiyi
entropiden sormasa da mantığını anlarsan eğer diğer çoğu şeyle bağlantılı aslında herşeyle aslında :) meşhur kitap vardır termo kitabı yunus çengelin varmı sende o
ısı transferi falan güzel derslerdi ya ah ah :) bizde çan yoktu o kurtarıyodu bizi
ders calısmak ıcın hıc guzel bı hafta degıl.gerci tum haftalar öyle benım için.ist. aydın unv de olan var mı?
Abiler selamlar.Belki hatırlayan vardır.
http://www.techturkey.com/forum/sohb...-alanlari.html
Şöyle bir konu açmıştım.
Şu anda aklımda bir yanda mekatronik var.Tam olarak birisi bana bu alanı,iş tanımını,iş olanaklarını anlatabilir mi ?
Hacı araştırcam Alanya fakülteye gidip :)
Bir de sınava gireyim fantazi olsun biz 50 binle girdik bu yılkiler 120 binle girmişler bzm okul bizim bölüme, şu şartlarda ben kazanamazsam ayıp ederim :D
Hala matematiksel ve fensel konularda sıkıntım yok ancak, okul ortamını ve hocaları sevmiyorum, açık ve net olarak.. bu da en büyük sebep zaten soğumak için..
Bi çok dersten denklik alırım (verdiklerimden) 2 sene daha burda geçireceğime Akdenizde 3 yıl daha geçiririm..
Bi hocanın facebook'a final dönemi yazdığı yazı aynen bu bak, bu hoca "en baba adam" diye tabir ettiklerimiz içinde fakültede ilk 3 e oynar sen düşün halimizi :D
Mezun yada transfer olursa buna vereceğim cevabı biliyorum, "sizi s.ktiler diye illa bizi de mi s.kmeniz lazım hocam"..
Alıntı:
malzeme dersini yıllık aldım ben sevgili öğrenciler..siz daha doğmamıştınız..eylülden hazirana kadar konular anlatıldı ve haziranda soruldu..size önümüzdeki yıl "mühendislik malzemeleri" dersinde anlatılacak konular da dahildi sizin şuan çalıştığınız ve "çok" dediğiniz konulara...tahribatsız malzeme muayeneleri korozyon demir dışı malzemeler plastikler camlar vs..hiç boşuna öldük bittik bilmem kaç yüz sayfa diye ağlamayın...nokta..
Bizimkiler de farklı şeyler söylemiyor babo. Yaşamımızı yeme içme tuvalet ve ders çalışmadan ibaret sanıyorlar. (uyumayı saymıyorum).