bu arada rafta biten bütün sigaralarda çıkar yarın he
bana dokunmasın başkasına dokunsun bana ne kafasında olmayın.. %80 vergi ne demektir bir üründe?
Gerçi benzine zam geldiğinde bile hiç tepkiniz olmuyor ya.. Sigara kullanmayanlardan tepki beklemek yersiz..
kullanıp kullanmamak kişinin kendi seçeneğidir. kullanmayan arkadaşların burda zevk alır gibi konuşmalarını görünce vay halimize diyorum , yazık .. bana dokunmayan yılan bin yaşasın cılık yapmayın..
Böyle şeylere zam yapsınlar pek ırgalamaz.. Bende içiyorum mesela alkole sigaraya yapılan zam ile petrol fiyatı dengelensin ne bileyim.. Ayrıntısı benim işim değil..
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Sigara içmeyenler bu zamlara laf etmiyosa, arabası olmayan da benzine zamlarına ses çıkarmaz. Benzinle berabar herşeyin zamlandığını düşünmezler ama... Bu kadar çok vergi topluyorlar ama görünürde bişey yok. Yine sokaklar çöp içinde, yine yollar bozuk, yine internet yavaş, yine elektrik kesiliyor, yine su kesiliyor, yine trafik arapsaçı vs vs... Devletin gelir elde edeceği bişey bırakma acısını milletten çıkar. Ne güzel ülke yönetmek bu amk. Sonra da en iyi hizmeti biz yaptık, enflasyonu düşürdük, en iyi biz yönetiyoruz falan filan konuşuyor utanmadan...
zaten iglilendirmesin, benide senin pasif içiciliğin ilgilendirmiyor , durma ozaman içenlerin yanında. İçerim , içmem bu benim zevkim , tiryakiliğim , bütçem ama burda 20 tl olsun bırakın demek olmaz dimi kankacığım
İçmediğin için anlamıyorsun, bu mazot 20 tl olsun iyi oldu trafik rahatlar demek gibi bişey. araba zevkinden vazgeçsene ? geçemezsin dimibizi zorla vazgeçirmeye çalışıyolar başarıcaklarda ..
bugün markette kent'de marlboro'da yoktu dedim kankam lucky içiyor bi deniyim, denemez olaydım![]()
Livestrong
açıklanalı yarım saat olmadı.Çanakkale de millet toptan alma derdine girdi bile her gelen 1 kartondan aşağı sıgara ıstemıyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)