User Tag List

Sayfa 7/9 İlkİlk ... 56789 SonSon
166 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Kanald Ana haber (20 nisan Pazar) bu akşam S virajı !!!

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tepkinizi gosterin bunlar bizi ilkokul mezunu kendini geliştirememiş malaklar sanıyorlar sanırım ...
    mesaj atmayı kanal d ye bu konudaki fikirlerinizi onceki sayfalarda yazdıgım gibi yada kendi fikirlerinizle yollayın ki biyerlere ulaşabiliyormuyuz gorelim ona gore tavır almak kolay ...
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Umarım bu attığımız yazılar biraz olsun biz napıyoruz diye kendilerine soru sormalarına sebep olur.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Vtec-SEDAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence bu yazıların yanında güzel bir oluşum ve orgz. ile derdimizi de anlatabiliriz.. lafta değil icraatta kendimizi gösterebiliriz.. bu maillerin tahminimce her biri daha okunmadan siliniyorlardır..
    "Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."

Tuner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    buğra yada bora ağabey tam bilmiyorum kusura bakma bu konuda aslında bir şekilde KanalD ile randevu alınıp konuşulabilinir denemek isteyen varsa bir çalışma başlatalım sesimizi duyuralım.
    Samsa

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yarın aksam memo ordayken kanald yi basalım

eeeee eeeeee eeeeeeeee
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    buğra yada bora ağabey tam bilmiyorum kusura bakma bu konuda aslında bir şekilde KanalD ile randevu alınıp konuşulabilinir denemek isteyen varsa bir çalışma başlatalım sesimizi duyuralım.
    buğra kısmı dogru
    kanal d ile ana haberdeki 10 sn suren haber icin onlar geri donmedikce bişi alınamaz ama ne yapılır bu haber deki hatalar karsılıgı duzgun bir pist org. cekilip yayınlatılır buda ozur olur ama bunu yapabilmek icin bisuru e mail vede bikac ciddi tanıdık araya sokulur ....
    sonuc eyer destek olursa eyer insanlar mesaj atarsa insanlar bu tur sacma konularda kendini savunursa yada savunmaya calısırsa arkası gelir .....
    ben her hafta 1-2 org yapıyorum o sorun deıl onemli olan insanların tepkisini iletebilmek aynı ip den ben 50000 mesaj atsamda bişi ifade etmez ***** ....
    herkez yazmalı konunun ciddi oldugu anlasılmalı sonrasını org. etmesi kolay emin olun .....
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hahaha bende bugün yok yere ceza yedim alt tarafı cıtır köşe başı yanladım ama polisin önunde yapmışım 110ytl ceza yedim, tehlikeli şerit değiştirme + kemer takmama halbuki o durdurduğunda actım kemerimi

ST - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende yazdım yolladım.
    Arabasına jant alan modladım zannediyor be bide böyle kırma insan topluluğu olunca ..
    Yazık ya böylelerini gördükçe ayarım gidiyor.
    Daha yeni geldim eve,adamın altında doğan cıs cıss gidiyor kızlara laf atıyorlar falan..
    Kızlardan direk öküz diye cevap gelince güzel oluyor tabi
    Serdar TURGUT

4ever_aj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    en berbatıda o sen git oku et sonra etrafta arabadan ses cıktı diye sana farklı gozle baksınlar ....
    bunu haketmiyoruz elma ile armutları ayırmak lazım ....
    Katılıyorum sana devlete vergimi veriyorum arabama cok iyi bakıyorum frenler vs. bodoslama cıkmıyorum yola herşeyden sakınıyorum ama biz serseri oluyoruz eski arabaları olanlar yada orjinal olup arabadan bi haber olan insanların gözünde serseri oluyoruz yok böyle bi dava...Ayrıca yazıda aynı şekilde yollanmıştır ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 4ever_aj Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Katılıyorum sana devlete vergimi veriyorum arabama cok iyi bakıyorum frenler vs. bodoslama cıkmıyorum yola herşeyden sakınıyorum ama biz serseri oluyoruz eski arabaları olanlar yada orjinal olup arabadan bi haber olan insanların gözünde serseri oluyoruz yok böyle bi dava...Ayrıca yazıda aynı şekilde yollanmıştır ...
    senelerdir basına it kopuk takımı olarak mazeme olmaktan etrafımızdaki cevremizdeki insanlara spor araba kullanıyor diye kotu gorunmekten bıktım artık ....
    bu olucak iş değil afişe ediliyoruz sacma sapan hemde ....
    benle senle ve diyer binlerce gonul veren ozen gosteren emek harcayan ınsanla beraber bu it kopuklarla aynı kefeye koyulmak bu haberlerle agırıma gidiyor bıdahaki cumartesi bekliyip o viraj ki s virajı gulpembe sokaktır orası yemin ederim odunu veresim var komple azına o tiplerin ....
    o tipleride bırak bu basın denilen yumsak kaygan tipleri yakalayıp gel ulan pistide cek yayınla diyesim var ....
    ama ne gerek var modifiyeci sahin ve polo donut yapmak ve yuvarlak donmek modifiyeli motor ve sis farı bunları ayıramıyolarkı durumu kavrayacak kadar hakim olsunlar konuya ....
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

egeturbo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yorumsuz bu nedir bilader elin 2 tane kıcı kırık arabası orda yanlamaya calısıor millette alkışlıor sonra şahinciler dior bizimkia raba değilmi ulen sizin gibi maholar yüzünden millet trafiğe aracını cıkartamıor sizin gibi apaciler yüzünden modifiyenin adı kötüye cıkıor
    www.egeturbo.com
    Turbo asker

Mechanix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhaba,
    20 Nisan 2008 Akşam ana haberde yayınlanmış olan Kadıkoy sahil yolunda cekilmiş olan haber ile ilgili olarak ;
    Yaptığınız haberleri yalan haberlerden ayıran nedir ? Konu hakkındaki bilgisizliğiniz , yüksek makamlardaki yetkilileri etkilemekteki gücünüz ile birleşince ortaya çıkan yıkım gücü modifiye sektörüne büyük bir sekte vuruyor.
    Size bu işin modifiye olduğunu söyleyen kimdir ? Nasıl bir bilgilendirme ile milyonlara bu işi kötülüyorsunuz ? Yaptığınız haberlerin arka planını incelemeden nasıl bu kadar net kararlar verip suçsuz insanları yargılayabiliyorsunuz ?
    Evini dekore edip o evi kumarhaneye çevirenlerin haberlerini yaparken "Ev dekorasyonu yapanlar evlerinde kumar oynatıyor" diye haber yapabilirmisiniz ? Sanırım yaparsınız çünkü modifiye sektörüne yaptığınızda budur.Hedefinizi şaşırarak bilinçsiz ,eğitimsiz kitleye değil bu işi tüm resmiyeti ve yasal yolları ile yapan kişilere saldırmış oluyorsunuz.
    Bundan önce bir çok kez yalan haberlere göz yumduk.Yıllar önce çekilmiş görüntüler ile iyi niyetle verilmiş röportajlar çarpıtılarak ekranlara yansıtıldı.Ancak bundan sonra yasal yollara başvurarak hakkımızı arıyacağız.
    Tüm bu yapılanlara Mehmet Ali Birand gibi dürüst olduğu düşünülen ve deneyimli bir gazetecinin dahil olaması bizleri sizlerin yaptığı diğer ve daha önemli konulardaki haberlerin gerçekçiliğini sorgulamaya yöneltiyor.
    Lütfen medyanın yönlendirme gücünü doğru ve dürüst kullanın.Benzin , ekmek gibi hayati önemli ürünlerin hergün zamlandığı bir dönemde gücünüzü halkı bilgilendirmekte kullanın,yanıltmakta değil.

Saygılarımla
    Mustafa Mert Kazanç

Sheyhzade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok güzel yazmışsın mustafa , umarım dikkate alırlar.
    Atlas Motorlu Araçlar

Denizli

Mechanix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok sinirlendim gerçekten.Medya bilinçsiz insanları yönlendiren bir araçtır.Çoğu insanlar haberlere güvenir ve buna göre kafasında karşı kuruma tavır alır.Bu yapılan terbiyesizlik değil alalen bir saldırıdır.Bunlara göz yumma vakti geçmiştir arkadaşlar.

VTEC® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mustafam ağzına sağlık. gerçekten çok bilinçsizce sadece zaman doldurmak adına yapılmiş bir haber gerçekten birçok kişinin yine canını cebini yakacak.

crazydog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mustafa cok gusel yazmıssın snde

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben standarta cevirdim bu yüzden, herkez serseri it kopuk olarak görüyor,aa araban bi tuhaf yok işte neden önde plaka yok işte cam filmi yasak diilmi hep bu sorular v.s bıktım usandım..

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.kanald.com.tr/BizeYazin.aspx

Merhaba
    20 Nisan 2008 Akşam ana haberde yayınlanmış olan kadıkoy sahil yolunda cekilmiş ve sizin tarafınızdan yayınlanmış olan haberin türkiyede ciddi bir sektor oldugunu ve bu sektore buyuk bir darbe vurdugunu bilmenizi isterim.
    Modifiye diye bahsettiğiniz ancak anlamını bilmediğiniz bu sektorle yayınladıklarınızın uzaktan yakından alakası yok .
    sizin yayınınızda gosterdiğinişz kendini bilmez aklı kııt insanlarla bizler gibi bu işe gonul veren ve bunu yasam tarzı olarak belirleyen insanların uzaktan yakından alakası yok . cektiginiz araclar modifiyeli değil ancak modifiyeli aracların da basını polisle derde sokucak bi haber .
    2 gun sonra caddede verdiğiniz bu haber yuzunden yerli yersiz bircok arkadasımızın bası agrıycak cunku sizin haberinize gore 55 ytl ile kurtuldular !
    ama bilgide yanlış haberde bu konu ile ilgili duzeltmeyi yapmanızı aksi halde resmi yollar ile turkiyede bulunan ve bu sektore gonul vermış binlerce kişi ile hakkınızda ılgili makamlara basvurmayı dusunuyoruz . bizler sokaklardaki cellatlar sokaklarda bu sekilde sınır tanımaz insanlar degiliz pistlerde hız yapmayı seven ancak kurallara haddinden fazla uyan insanlarız .
    araclarımız sokaklarda gezen aracların cogundan bakımlı ve guvenilir durumda vergilerimiz vb. sorumluluklarımız bir cok kişiden daha titiz sekilde yerine gelmekte ...
    ama sizlerin yorumları bunu degiştiriyor .
    lutfen bu mesajı dikkate alın .

Saygılarımla
    K.Buğra YILDIRIM

Arkadaşlar aynı yazıyı kopyalayıp kanal d ye yollamanızı tavsiye ederim cok canım sıkılıyo bu bilgisizlerin yaptıgı işlere ...

bende gönderdim ama bu memleketin habercilerinden cacık olmaz ...
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

Ferhat_V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vay bee neler olmuş.

bu gün maltepede bizim eski arabayı bağlamışlar tek mühür app ve filmden dolayı...

bu tür cahil mal insanların videosunu çekip koyana kadar gel pisti çek doğru düzgün araçları..

şahindede nasıl bir yol tutuş varmış o kadar dön dün bırakmadı arkayı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)