Bilinçsizce yapılan haberlerin önüne geçebileceğimizi zannetmiyorum, bir şekilde sesimizi duyurmamız ve bu sektörün zannettikleri gibi bir kaç takım serseriden oluşmadığını öğretmemiz gerekiyor.
Geçenlerde cnn türk kanalında Beyaz ve Güven Kıraç'ın birlikte hazırladıkları 'Nası Yani?' programının bir bölümünü motorsikletler ve tutkunlarına ayırmışlardı ve programa konuk olan motor kullanıcısı ünlülerde vardı. Çektikleri sıkıntıları, trafikteki diğer insanlar tarafından yanlış muamele gördüklerini, motor tutkularını anlattılar. izlerken aklıma geldi, keşke bizim gibi modifiyeye gönül vermiş kişiler içinde bir bölüm ayırsalar dedim. Gerekli irtibat kurulduktan sonra olabilecek birşey. telefon, mail, vb bir şekilde istedğimizi belirtsek ve bölümün birini modifiye sektörü üzerine ayırmalarını istesek bence ilgilerini çeker. Ünlü kişilerinde katılacağınada inanıyorum, bir müdifiyeşirketi sahibi olarak aklıma ümit karan geldi ve daha birçok mopdifiyeli araç kullanan ünlü vardır. Kültür seviyesi yüksek bir program olduğundan bu konuyla ilgileneceklerini düşünüyorum.