User Tag List

Sayfa 8/9 İlkİlk ... 6789 SonSon
166 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: Kanald Ana haber (20 nisan Pazar) bu akşam S virajı !!!

DeNNis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilinçsizce yapılan haberlerin önüne geçebileceğimizi zannetmiyorum, bir şekilde sesimizi duyurmamız ve bu sektörün zannettikleri gibi bir kaç takım serseriden oluşmadığını öğretmemiz gerekiyor.

Geçenlerde cnn türk kanalında Beyaz ve Güven Kıraç'ın birlikte hazırladıkları 'Nası Yani?' programının bir bölümünü motorsikletler ve tutkunlarına ayırmışlardı ve programa konuk olan motor kullanıcısı ünlülerde vardı. Çektikleri sıkıntıları, trafikteki diğer insanlar tarafından yanlış muamele gördüklerini, motor tutkularını anlattılar. izlerken aklıma geldi, keşke bizim gibi modifiyeye gönül vermiş kişiler içinde bir bölüm ayırsalar dedim. Gerekli irtibat kurulduktan sonra olabilecek birşey. telefon, mail, vb bir şekilde istedğimizi belirtsek ve bölümün birini modifiye sektörü üzerine ayırmalarını istesek bence ilgilerini çeker. Ünlü kişilerinde katılacağınada inanıyorum, bir müdifiyeşirketi sahibi olarak aklıma ümit karan geldi ve daha birçok mopdifiyeli araç kullanan ünlü vardır. Kültür seviyesi yüksek bir program olduğundan bu konuyla ilgileneceklerini düşünüyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende gönderdim. bi sonuç çıkacağını zannetmiyorum ama olsun. böyle böyle bişeyler olur.
    birara da atv buna benzer haber yapmıştı.
    Alıntı .CeM. Nickli Üyeden Alıntı
    99 yaşında bi amcada vardı 99 model 99 binde noldu kimbilir bulupta müzeye koymak lazım aslında çok değerli

cenk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende gönderdim ama pek umursayacaklarını sanmıyorum daha somut bişiler yapa bilsek keşke

nitrO_Oxide - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende gonderdim

sıkıldım artık boyle haberlerden srefsiz birkac muhabirin 3-5 dk ugruna yaptığı birsey..

gecmiş zamandada olmustu niceleri ve ilerdede olucak bu zihniyeti değiştiremicez.
    Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...

likedead - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende gönderdim kendilerini bilmezler yüzünden bizim adımız kötüye çıkıyor ...zaten bizim medyamızın saçma ve yalan haber yapmakta üstüne yok...adam gibi gelip geçenlerde yapılan speedweekend 'i haber yapsalardı bizim ne kadar düzgün kendimizi ve başkasını tehlikeye atmadan yaşayan bilinçli insanlar olduğumuzu görürlerdi ...ama olmaz çapulcuları toplayıp bunların alayı böyle demek daha kolaylarına gidiyor ...şerefsizler..
    Sfi...

Grs91
    Misafir
    yaw arkadaslar ıstıosanız 10 bın tane gonderın adamlar kesın topluca sılıolar maili bence bosuna ugrasıonzz adalete basvursan bısı degıscenı zannetmıom bız azınlıgız bu toplumda ole de kalcaz o kdr sorun warken ulkede bızmle kımse ugrasmazz.. ayrıca cok kısı yuklenmıs sole yapıolar bızıde onlardan zannedıolar fln dıe, yaw yuzde 99 umuz trafıkte mılletın canına kast etmısızdır edıyoruzdur edecegız kkmse ben yapıom demesınn herkes mutlaka bı gun bı yerde gaza gelıo makaslar fln fılan dalıoz trafıgee, tmm alıp s te belkı hc bırımız donut yapmıoz ama en az onun kdr tehlıkılı ısler yapıozzz , bugracım sen ole gaza gelmısın ama senınde s2k la nası sehır ıcınde yanladıgını bılıom , cuvaldız yoksa getırım ızmırden gelırken o yuzden once kendmızı duzeltelım sora mıllete laf atalım

Not: sımdı benı ters anlayıp bana sarmayın da..

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Grs91 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaw arkadaslar ıstıosanız 10 bın tane gonderın adamlar kesın topluca sılıolar maili bence bosuna ugrasıonzz adalete basvursan bısı degıscenı zannetmıom bız azınlıgız bu toplumda ole de kalcaz o kdr sorun warken ulkede bızmle kımse ugrasmazz.. ayrıca cok kısı yuklenmıs sole yapıolar bızıde onlardan zannedıolar fln dıe, yaw yuzde 99 umuz trafıkte mılletın canına kast etmısızdır edıyoruzdur edecegız kkmse ben yapıom demesınn herkes mutlaka bı gun bı yerde gaza gelıo makaslar fln fılan dalıoz trafıgee, tmm alıp s te belkı hc bırımız donut yapmıoz ama en az onun kdr tehlıkılı ısler yapıozzz , bugracım sen ole gaza gelmısın ama senınde s2k la nası sehır ıcınde yanladıgını bılıom , cuvaldız yoksa getırım ızmırden gelırken o yuzden once kendmızı duzeltelım sora mıllete laf atalım

Not: sımdı benı ters anlayıp bana sarmayın da..

ne dion nan sen sibob aslinda bi yerde dogru demissin gursel haklisin..
    - K -

________
    Dr.Ecu

VTEC® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne dion nan sen sibob aslinda bi yerde dogru demissin gursel haklisin..
    yaw evet haklılık oranı yok değil kabul ediyorumda hangimiz yaptığımız hareketten sonra inip halki selamladık???

yapmadık dersek yalan olur. kendim için konuşursam kendimi daha kontrollü olmaya davet ediyorum mümkün olduğunca başarılı olabiliyormuyum bilmiyorum

Ancak emin olduğum başka bir durum varki bu siteye üye olan herkeste otomobille ilgili farklı bir bilinç bulunmakta kullanımından tuning'e varana kadar her durumda bilinçliyiz. ve bu tarz hareketler yapan insanlardan sonra tepki göstemenin haklı olduğundan yanayım.

Absinthé - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence apaçilik farklı bi kavram olarak incelense daha ii

Yaptıkları resmen apaçilik...
    Belong to beyond of your horizon.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Absinthé Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence apaçilik farklı bi kavram olarak incelense daha ii

Yaptıkları resmen apaçilik...
    evvveet doğru bi yaklaşım

AyB_Tv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zamanında ben bunlarla çok uğraştım ama artık anladımki nafile.. Başarılamıyo..

Bende attım bu maili..Yalnız sonuç gelmez beyler haberiniz olsun.. Zamanında tgrt'yi foxû ve birkaç kanalı arayıp bu tür haberler ile ilgili sorunlarımı dile getirmek istedim beni en az 5 kişiye bağlayıp en sonunda bu haberi yapan şuan burda değil diyerek susturdular..Yani maiillede bir sonuç çıkmaz üzülerek söylüyorum..

Apaçi bile değil artık bunlar direk "it"ve bunlardan asla kurtulamayız.. Bunun sonu yok.. Bunu yapanlar maddi güçleri fazla olmadığından egolarıda zayıf olduğundan biraz paralı olanlara artislik yapmak için türemiş embessiller.. Yolda sıkıştırırlar,küfür ederler vs.. Geçen sene temmuz ayı sonunda aynı böyle bir gece sonunda içip içip caddede terör estidiler ! polis dövdüler havaya ateş açtılar vs.. Artık bu noktaya geldi olaylar.. Ve esas kötü olanı bu gece sonunda güzelim cadde ortamının içine ettiler ve 15-20 kişilik erkek grupları halinde caddede yürüdüler ettiler..sonuçmu 3-4 tane çocuğa saldırdılar linç ettiler,kavga nedenide çocukların kız arkına laf attılar !!!! Yani bırakın artık tuningi modifiyeyi bağlanmayı olayın ciddi anlamda boku çıktı ! Beinsiz mahlukatlar Ste içip içip sonra caddede terör estiriyo !!!

Ama asıl suç polisimizde.. Bu yolu kapayıp milletin canını riske atmak çok büyük bir suçkan komik bir rakam ceza kes ve git.. Al kardeşim nezarete at bi posta döv bak bakalım yapıyomu !! Ama nerde.. Ha nerde söyliyim 1 hafta sonra suadiye otoparkı ve ; BAĞLADIM SENİ !! Anca bu kadar.. Bu aynen aysun kayacının %100 katıldığım lafı olan ; köydeki çobanla benim oyum aynı olamaz ! lafına çıkıyo !! Fransada ne güzel öğretim durumuna göre oy verilir.. Neyse yani beni seni bizi sizi herkesi bu adamlarla aynı kefeye koymalrı bu işi bilmemek değil çıkar uğruna yapmaktır.. Ben çok doluyum komiser dahil çok kişi ile bunun kavgasını yaptım.. Kimsede önlemini almaz işlerine gelmiyo çünkü.. Bence sizde fazla uğraşmayın bu haftasonu ya caddeye gelmeyin yada ara sokaklarda gezin yada benim gibi alın bi dizel takılın
    AyB

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dizel varda pek sevilmiyor bizimki

Türkiyede bu konuda daha çok fırın ekmek yenmesi gerekiyor...

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AyB_Tv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zamanında ben bunlarla çok uğraştım ama artık anladımki nafile.. Başarılamıyo..

Bende attım bu maili..Yalnız sonuç gelmez beyler haberiniz olsun.. Zamanında tgrt'yi foxû ve birkaç kanalı arayıp bu tür haberler ile ilgili sorunlarımı dile getirmek istedim beni en az 5 kişiye bağlayıp en sonunda bu haberi yapan şuan burda değil diyerek susturdular..Yani maiillede bir sonuç çıkmaz üzülerek söylüyorum..

Apaçi bile değil artık bunlar direk "it"ve bunlardan asla kurtulamayız.. Bunun sonu yok.. Bunu yapanlar maddi güçleri fazla olmadığından egolarıda zayıf olduğundan biraz paralı olanlara artislik yapmak için türemiş embessiller.. Yolda sıkıştırırlar,küfür ederler vs.. Geçen sene temmuz ayı sonunda aynı böyle bir gece sonunda içip içip caddede terör estidiler ! polis dövdüler havaya ateş açtılar vs.. Artık bu noktaya geldi olaylar.. Ve esas kötü olanı bu gece sonunda güzelim cadde ortamının içine ettiler ve 15-20 kişilik erkek grupları halinde caddede yürüdüler ettiler..sonuçmu 3-4 tane çocuğa saldırdılar linç ettiler,kavga nedenide çocukların kız arkına laf attılar !!!! Yani bırakın artık tuningi modifiyeyi bağlanmayı olayın ciddi anlamda boku çıktı ! Beinsiz mahlukatlar Ste içip içip sonra caddede terör estiriyo !!!

Ama asıl suç polisimizde.. Bu yolu kapayıp milletin canını riske atmak çok büyük bir suçkan komik bir rakam ceza kes ve git.. Al kardeşim nezarete at bi posta döv bak bakalım yapıyomu !! Ama nerde.. Ha nerde söyliyim 1 hafta sonra suadiye otoparkı ve ; BAĞLADIM SENİ !! Anca bu kadar.. Bu aynen aysun kayacının %100 katıldığım lafı olan ; köydeki çobanla benim oyum aynı olamaz ! lafına çıkıyo !! Fransada ne güzel öğretim durumuna göre oy verilir.. Neyse yani beni seni bizi sizi herkesi bu adamlarla aynı kefeye koymalrı bu işi bilmemek değil çıkar uğruna yapmaktır.. Ben çok doluyum komiser dahil çok kişi ile bunun kavgasını yaptım.. Kimsede önlemini almaz işlerine gelmiyo çünkü.. Bence sizde fazla uğraşmayın bu haftasonu ya caddeye gelmeyin yada ara sokaklarda gezin yada benim gibi alın bi dizel takılın

+ VTEC VTI

Olayı özetlemişsin kardeşim. Pistte gitsen orayada geliyorlar yok anlamıyorum nerden buluyorlar o kadar parayı. Taa piste geliyorlar . Neyse yazmaya kalkarsak sayfalar yetmez bize.

Grs91
    Misafir
    aynen dedıklerıne katılıyrm yanlız "Bunu yapanlar maddi güçleri fazla olmadığından" demıssn ona katılmıom cunku apacılık ne dersenz dıın bunu yapanlarn parayla bı baglntsı oldgunu dusunmuom bı ton paralı apacı de war bunun genlerle fln alakalı oldugunu dusnuom walla, apacılık genı barzoluk dna sı fln

Absinthé - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Grs91 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen dedıklerıne katılıyrm yanlız "Bunu yapanlar maddi güçleri fazla olmadığından" demıssn ona katılmıom cunku apacılık ne dersenz dıın bunu yapanlarn parayla bı baglntsı oldgunu dusunmuom bı ton paralı apacı de war bunun genlerle fln alakalı oldugunu dusnuom walla, apacılık genı barzoluk dna sı fln
    asdassaduhasduhas yarıldım

Valla piste gitmek çok bi para değil ki onlara göre...

6-7 kişi 1 arabaya dolarlar... 50 ytllik Lpg doldururlar tamam işte

Masraf / 6 ... Öğlen yemeğinide kat.. Adam başı 1o ytl düşsün...

Apache king'e koymaz 10 ytl... 2 paket sigara parası

Zaten daha zengin olan apaçiler genelde kro olarak adlandırılıyor...

-Kroya bak altındakı arabaya bak...

gibi

Onlarda zaten kurtlar vadisi modunda geziyolar
    Belong to beyond of your horizon.

AyB_Tv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamam paralıda apaçi var ama %90nı bunların haftaiçleri yemeyip içmeyip para biriktirip h.sonu benzin alıp 7 kişi bi arabaya binip(biri bagaja) gazlayan tipler.. Bunlar zaten bizim çevremizde olanlar.. Ya arabayı servise götürüyorum çırak bana anlatıyo abi yedtepenin orda bmwli hatun gördüm başladm önünde yanlamaya diye.. arabası skoda eski.. Yani mantık bu mantık " bolca yanla , kızlar sana hasta " ..

Aslında basit.. Bu konu sırf araba için değil,herşey için geçerli... Bu memlekette eğitim yokki akıl mantık olsun.. televizyon başında eğitilen insanlarımız var.. ee memleketin halide ortada.. Konuşursam pis konuşurum evi mit basar susuyorum..
    AyB

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu yazdıklarınızdan bu sonuç çıkıoyor:E Ğ İ T İ M Ş A R T

DB533
    Misafir
    o toplulugun oldugu yere meteor falan düşseydi daha güzel bi haber olurdu

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yıllar önce Siyaset Meydanın Da Cadde De Gazlayanlar Hakkında Program Yapılmıştı Buyuk Kaza Sonrası Hatırlarmısınız Bılmıyorum ıyı Tanıdıklar Aracılıgı ıle Bu Konu Yıne Ekranlara Tasınsa Super Olur Bu Sefer Kaza Bela Olmadan...
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)