Kardeşim sen devreye girersen olur. Kızmamzatende senide ha bire yoruyoruz![]()
Onur olmasa halimiz harap valla. Biraz dışardaki tepkileri içeriye bildirmek gerek kanımca. Kolay gelsin Onur![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
akıllıca uygulanan bir proje sonucunda hem site tr'nin en çok tıklanan online satış sitesi oldu hem sahibi zengin oldu.bunu yapan kim? biz![]()
komançero garage
Abicim işlerini tam anlamıyla iyi yapsınlarda istedikleri kadar zengin olsunlar. Sonuçta hemen hemen hepimizin gün içinde defalarca girdiği bir site. Bir çok şeyin alım satımının yapıldığı ve sayesinde özellike büyük şehirde olmayanların bir çok şeyi alabildiği site. Olmadan olmaz. Ama bu tarz yanlışlarda üzüyor.
yanlış anlama sakın ben senle ilgili birşey soylemıyorum,ki zaten sen yeterınce yardımcı oluyorsun buradakılere gordugum kadarııyla.ben sitenın çalışma prensıbını anlamak adına soruyorum; site kendınden kaynaklı hatalarını nasıl düzeltiyor?o konuda bır departman yada şikayet kutusu gibi birşey varmı?
BaYTaR MURO
Bu arada Onur kardeşimiz,ısrarla sitedekilerin onaylamadığı ilanımı yayına soktu. Tekrardan teşekkür edeirm.
Yalnız iletebiliyorsan şu destek sistemi daha düzgün olsa. GG de bir sıkıntı yaşadım ve destek hattında karşımda sorunumla ilgilenen kişinin davranışları-hızı ve sorun çözmesi çok hoşuma gitmişti. Kesinlikle mükemmeldi.
İlgili personeller bazen eğitimsiz kişiler olabiliyor. Eğitimsizlikten kastım kesinlikle diploma değil. Müsteri İlişkileri Yönetimi (CRM) eğitimleri veriyorum Üniversitelerde, İş edindirme kurslarında ve şirketlerle... Kaç yıllık satışçıyım edasıyla işe girip aslında kapasitesinin %30larında satış yapan, müşteri desteği veren öyle çok çalışan var ki! Satış süreçlerinin kapıdaki güvenlikten başladığının farkında değil hala bir çok firma...
Onur sana kolay gelsin...
Biraz saygı... Dünya herkesin...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston
Paralı abonelik olmadıkdan sonra bence fazla bir hak idda etmekde yersiz.. neticede adamlar bedava amme hizmeti veriyor.. Bedava hizmet oldumu bence mağduriyette olmaz karşı taraf kafasına buyruk hareket edebilir kimsede bir hak idda edemez. Adam paramı veriyorsunda bana hesap soruyorsun dediğinde hepimiz susarız.. Lafım dükkanı olan paralı üyeleri zaten kapsamıyor yada getli alışverişleri falan..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Abicim dediklerin hak verdiğim noktalar var tabiki babalarının oğlu değilim istedikleri gibi yaparlar benide atarlar ama yaptıkları muamale yanlış. Sonuçta beni bir şekilde kabul etmiyorlarsa bununda nedeni olacak. Belli bir standardı,kuralları varsa o kuralları herkese aynı olacaksa,o şekilde davranmaları gerekli.
Sonuçta benim ilanımı yayınlamalarının nedeni benim ticari bağım olduğunu iddia edip,galeri sıfatıyla ilan vermemi istiyorlar. Ama herhangi bir dayanaklarıda yok. Cidden benimde herhangi bir ticari bağımda yokAraba alıpta satmamda
Sen haklısın %100 ona bir şey demiyorum sadece iş bedava parasız oldumu hizmette kalite yada hesap sormada bir noktada yetersiz kalıyor.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Bir galerici olarak söylüyorum
fiyatları leş edende sahibinden.c
pert piyasası yapanda sahibinden.c
2.el işine balta vuranda
yapmaları gereken emsal bir değerci bulmak 10liralık araca 25 yazan üyenin ilanı red olsun.
Bir akıllı 5 parça boyalı 4 parça değişenli aracının manevi değerine bianen satar rakamı 25.000 tl iken 30.000 tl yazıyor sonra piyasa bilgisi buna emsal oluyor giren bir üye diyorki aaa onda 5 parça boya 4 değişsen km olmuş 300 bin benim araba 40 eder 2 parça boya var sadece diyor diğeri hiç boyasıza 45 bin diyor aaaaaaaaaaaaaaaaa bir baktık aracın sıfırı 44 bin![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)