şöyle açtığı konulara yazdıklarına falan baktım tüğlerim diken diken oldu. nur içinde yatsın. allah geride kalanlarına sabır, tüm hastalara da şifa versin..
Printable View
şöyle açtığı konulara yazdıklarına falan baktım tüğlerim diken diken oldu. nur içinde yatsın. allah geride kalanlarına sabır, tüm hastalara da şifa versin..
Mekanı cennet olsun , sıkıntı yok konusunu okuyunca nede mutlu olmuştum atlattı bu illeti diye :( gerçekten çok üzüldüm
ALLAH rahmet eylesin...
pufff...
İnanılacak iş değil, toprağı bol olsun.
Ailesine, arkasında kalanlara sabır diliyorum.
Çok etkilendim gerçekten gözlerim doldu okurken Allah geride kalanlarına sabır versin. Keşke orda olsaydıkta cenazesine gelebilseydik :(
Allah rahmet eylesin toprağı bol olsun. Çok çok üzücü :(
Allahım mekanını cennet etsin kardeşimin...
:( :( Allah bütün sevenlerine Sabır versin.. Rabbim gani gani rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun..:(
Allah gani gani rahmet eylesin...
ALLAH Rahmet eylesin. Rabbim tüm günahlarını affeder inşallah. Ailesine geride kalanlar sabırlar ihsan eylesin Yüce Mevlam
Allah rahmet eylesin,yakınlarına sabır versin.
Allah mekanını cennet etsin ailesine sabır versin
Allah rahmet eylesin hastalık konusu vardı ,şimdi görünce çok şaşırdım ve üzüldüm .
Allah rağmet eylesin mekanı cennet olsun.. Bazı konularda çok sohbetimiz olmuş profiline bakdımda.. Allah tahsiratını affetsin.
Allah rahmet eylesin...
Allah rahmet eylesin.. Çok üzüldüm..
en son açtığı konuyu bi okudumda içim bi kötü oldu ya allah ganigani rahmet eylesin yakınlarına ailesine sabır versin gencecik yaşta çok zor mekanı cennet olsun
Allah rahmet eylesin