kanser olup da kurtulan 2. kişiydi bildiğim, o da olmamış vay anasını ne illet bişeymiş Allah günahlarını affetsin..
Printable View
kanser olup da kurtulan 2. kişiydi bildiğim, o da olmamış vay anasını ne illet bişeymiş Allah günahlarını affetsin..
Allah gani gani rahmet eylesin, mekanı cennet olsun... :(
Allah rahmet eylesin :(
08,01,2010 da bende annemi kaybettim kanserden bu illet ile nasıl mücadeleler verdim fakat nafile gün uzatıyorsun o kadar...Allah tüm ailesine ve sevenlerine sabır versin Allah rahmet eylesin toprağı bol olsun.İstanbulda olsaydı gelmeyi çok isterdim fakat şimdi bir Fatiha okudum...Allah kalanlara sabır versin. :(
Allah rahmet eylesin , mekanı cennet toprağı bol olsun inşallah.. ailesine ve sevenlerine Allah sabır versin..
Sıkıntı yok diye konu açtığında çok sevinmiştim... Ama bu olmadı be... Başımız sağolsun...
Az önce konu başlığı gözüme ilişti, konuyu hatırladım, arkadaş sağlığı iyi heralde dedim.Alıntı:
sıkıntıı yokkk
Bu konu ile o konu alt alta olunca düştü jeton, kötü oldum birden. Allah rahmet eylesin, geride kalanlarına sabır versin.
Mekanı cennet olsun..
Allah rahmet eylesin,genç yaşta ölüm çok daha acı veriyor.
Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin :(
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Allah rahmet eylesin
Allah Rahmet Eylesin.
Allah rahmet eylesin,mekani cennet olsun ins.
allah rahmet eylesin ya çok üzücü bir durum :( allah geride kalanlara sabır versin
sıkıntı yok konusuyla bu konu altlı üstlü çıkınca yıkıldım inandırmıştı bizi yapılır mı bu beeeee :(
allah günahlarını affetsin
off çok kotu oldum :(
kendisini yüzyüze tanımasamda forumdan tanıyordum iyiye gidiyor hep diye düşünmüştüm
allah rahmet eylesin :(
Allah rahmet eylesin, Mekanı cennet olsun
Allah rahmet eylesin . İnşallah çok çekmemiştir kardeşimiz insan çok üzülüyor böyle haberleri görünce ...