Kelimeler boğazıma düğümleniyor, taburcu oldum dedikten sonra çok sevinmiştik, çok sürmedi sevincimiz Allah yanına aldı bu güzel kardeşimizi. Nur içinde yat.
Printable View
Kelimeler boğazıma düğümleniyor, taburcu oldum dedikten sonra çok sevinmiştik, çok sürmedi sevincimiz Allah yanına aldı bu güzel kardeşimizi. Nur içinde yat.
nur içinde yatsın :( allah ailesine sevdiklerine sabırlar versin inşallah.
Allah yakınlarına sabir versin topragı bol olsun :(
Allah rahmet eylesin. Allahım ailesine sabırlar versin,mekanı cennet olsun...
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun... allah ailesine sevdiklerne sabır versin..
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun... allah ailesine sevdiklerne sabır versin..
Allah rahmet eylesin... Mekanı cennet olsun inşallah...
Allah rahmet eylesin, Ailesi ve sevenlerine sabir diliyorum.
Allah rahmet eylesin. Konusunu okumuştum düzeliyorum diyordu çok kötü oldum.
Allah rahmet eylesin.
Mekanı cennet olsun.
Allahtan rahmet, ailesine sabır diliyorum....
Kontrol panelini güncelliyorum bakıyorum son mesajı acaba o mu attı diye...
Gerçekten çok üzücü bi durum
Cem kardeşimizle defalarca buluşmalarda toplantılarda sohbet ettik,, hayata bağlılığıyla bizide yüreklendiren bir arkadaşımızdı ,,gerçekten çok üzüldüm,,,Allah rahmet eğlesin geride kalanlara en çok ailesine sabırlar diliyorum ...
Allah rahmet eylesin :(
gözlerim doldu eski mesajlarını okudukça çok kötü oldum ya bi fatiha okuyalım allah ailesine sabır versin Rabbim cennetine aldıgı kullardan eylesin
allah rahmet eylesin ailesine sabır versin.
yüzyüze tanişma firsati buldugum bir arkadaşti..
gerçekten inanilmaz üzüldüm..
Allah rahmet eylesin..
arkadasi tanimam etmem ama obur konudaki yazilarini okudum ne dicegimi bilemedim yemin ederim. Allah tahsilatini affetsin kalanlarina sabir versin kolay degil.. cok gencmis Allah annesine babasina baska aci gostermesin..
Annemin meme kanseri olduğunu öğrendiğimiz gün forumda kendi hastalığı ile ilgili konu açmıştı.
Hastalığa yakalandığında da hastalığı yendiğini söylediği konuda da onunla aynı duyguları paylaşmıştım.
kendisini şahsen tanımam ama konularını okurken dualarımı göndermiştim.
Allah rahmet eylesin. taksiratını affetsin. cennet ehlinden eylesin inşallah.