Gencecik yaşında Allah rahmet eylesin
Printable View
Gencecik yaşında Allah rahmet eylesin
Tanımasamda çok üzüldüm Allah kimseye göstermesin, Allah rahmet eylesin...
Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır versin
Allah rahmet eylesin...
Allah rahmet eylesin :(
Allah rahmet eylesin cok üzüldüm geride kalanlara sabır versin
Allah rahmet eylesin cok uzucu bir durum.Mekanı cennet olsun inş.
Allah rahmet eylesin, Allah'ım ailesine bol sabırlar versin gerçekten çok zor :(
Rahmetlinin resmi varmi
allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin...
Tanımıyordum rahmetliyi ama o sıkıntı yok konusunu okuduğum zamanı dün gibi iyi hatırlıyorum çok sevinmiştim kurtuldu hastalığından diye. Şimdi tekrar okudum da o konuyu çok tuhaf oldum :(
Mekanı cennet olsun abimizin :( Allah ailesine sabır versin...
Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.
Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır ihsan eylesin.
Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin.Toprağı bol olsun.
Kardesimizi son yolculuguna ugurladik. Acimiz daha cok taze. Inanin ne yazacagimi bilmiyorum sizlerde mesajlarinizla yanimizda olmaya calistiniz hepinize kendim ve cemin ailesi adina teker teker cok tesekkur ederim. Cemin eski konularinada yazanlar olmus onlari okuyamadim ama ordanda mesaj yazan herkese tesekkur ediyorum. Mesajlarinizla techturkeyin sadece bir forum degil aslinda bir aile oldugunu gosterdiniz hepinizden Allah razı olsun.
Tekrar tekrar başınız sağ olsun. Bizde gerçekten çok üzüldük çok acıdı içimiz. Allah sizlere sabır versin. Allah mekanını cennet eylesin.
Allah rahmet eğlesin
Hayat nekadar garip.dun gece yatmadan aklima geldi smdi dedim rahmetli yeni yila ailesiyle grdi.bi umuttu blki buyil onun icin ama istebu hastalik lanet bisi ..akrabamizda dun yogum bkima alinmis hastanede ve kanser sanirim doktorlar az bi zamn verms ...allah kimseye evlat acisi vermesin o annenin halini dsunmek istemiyrm cok zor cok:(:( sitede vefat haberi cok alindi kac zamandr ama bu haber bni cok etkiledi cnku ortada bi savas vardi turunmak istedi ama olmadi basimiz sagolsun ruhuna fatiha okuyalim beyler...