Otomatik ve lsd si olmayan bir araçla drift çok zor.Köşeden yanlıyarak çıkmaktan bahsetmiyorum tabii.100km gibi hızlarda drift için 320 otomatik uygun değil.
Arkadaşın ilk kurda da drift yapabilir 3. kur sonunda da,onun yeteneğine bağlı.İlk kur zaten teknik öğretmek ve araç kontrolüne alıştırmak için kuruluyor.Daha sonra daha zorlu parkurlarda hız , manevra ve çizgi alıştırmaları yapılıyor.Katılımcıların çoğu 3. kur sonunda en son kurulan parkuru - ki bu benim drift gününde kurduğum parkurdu - yapabilecek duruma geliyorlar.
Eğitmenlerin haricinde bende yardımcı oluyorum isteyen kursiyerlere.
En son fiyatlar hakkında bilgim yok açıkcası onu şu telefondan öğrenebilirsiniz :0 212 687 00 48
Bazılarına fiyat yüksek geliyor ama ben kendi aracımla gidince 1 günde 100ytl benzin tüketiyorum , bakım masrafları artıyor vs gibi bir çok ektra çıkıyor.Eğer kursun aracını kullanırsanız bunlardan yırtmış oluyorsunuz.Otopark kirası (Araç başı yaklaşık 150 ytl günlük) ve eğitmen masraflarını da düşünürseniz ücret makul.
Verdiğiniz paraya değecek mi peki ? Öncelikle 3 kuruda tamamlarsanız işiniz sadece daha çko antrenmana kalıyor.Kendinizi geliştirmek için her konuda antrenman yapmanız gerekiyor zaten.Bu sadece drift için geçerli değil.Kurs eğitim sonrasında size antrenman için de fırsat tanıyor.Ancak ben iddia ediyorum ki 3. kur sonunda drift yapıyor olacaksınız.Hemde ciddi anlamda kontrollü.
En azından bizim 18 yaşındaki hevesli ama henüz ehliyetsiz bir arkadaşımız 6. dakikadan sonra 2. viteste büyük donut yapabiliyorsa herkes yapabilir :
http://www.youtube.com/watch?v=hNosFz5Ft2U
Dirif atasiporu.