T-sport hayranı olduğum ve yabana atılmayacak bi araçki nnc t-sport zaten çok ciğerli videoları merakla bekliyoruz:)
Dipnot: detailef can o aklın yolunda bende varım :D
Printable View
T-sport hayranı olduğum ve yabana atılmayacak bi araçki nnc t-sport zaten çok ciğerli videoları merakla bekliyoruz:)
Dipnot: detailef can o aklın yolunda bende varım :D
bitane gri vardi o tsport mu bu arkadaslar ciddi gideri vardi diye hatrliyorum ben onu biara cok gorurdum bimuddet ara verdin sanirim o arac ise maasallahi var aracin
niye herkesde bir vti yada typer a saplama fantazisi var
anlamıyorum?
allahtan turbolar ,k20ler , atmosverik yüklüler var ülkemizde de bolca
yoksa madara edecekler canim vti lari
lotus ve celica lardada aynı motor var aslında after marketi az tek kötü yani bu :) şu sıralar sr20 ve yapmayı düşünür oldum ama korkum primera ların tavan yapması amerika avrupa da 2zz-ge motor la farklı işler yapanlar var :)
Cans anadolu yakasına gelince haber et sana bi iki tane fn2 ayarlicam denemek için
amerika da komple motor buldum 700 dolara ama aracı alıp bir yerler den başlamak gerekiyor fakat beni düşündüren noktalar var proje start konusunda kararsızım ilk ve takilip sonra vet planlıyorum :) ama bu araç 2zz-ge 'nin yağ pompası korkuttu beni mesala kol cikaranlar olmuş :( yamaha da motorda ortaklasma çalışma da bulun muş diye biliyorum amerika da hem turbo hem atmosferik olarak oldukça fazla
bence en güzeli vet olur, çok ciddi keyifli olur hemde :)
yağ pompası olayı hepsinde yok, bazı dönemlerde oldu. kol çıkaranın kendi suçudur da pompadan sıkıntı yaşayanlar yatak sardılar genelde, tr de de sandık motor / yarım blok değişimi yapılanlar oldu. mwr (monkeywrenchracing) in yağ pompası değişimi veya over-rev e dikkat edilmesi ile sıkıntı yaşanmayacak motorlar. biraz ilgi ister.
yamaha işine gelirsek, yamaha zaten toyota'nın bünyesindeki firma. bu da otomobil kısmına ilk katkısı değil, 4age-3sge/3sgte-2jzge/2jzgte-2zzge gibi toyota'nın spor araçlarında kullanılan "g" kodlu performans motorlarının hepsinin kapağını yamaha mühendisleri geliştirir, damgalar :)
2zzge liftten aşşağı düşürmemeyi becerirse güzel giden bir motor. Bunuda ya shortshifter yada apexi power fc ile lift 5500e falan alınarak yapar.
Elimde eğer bulabilirsem 1 set lift bolt ve gasketler var 2000 2001 2002 2003 motorlarda sorunlu olan yada 100k da değişmesi gereken. 2zzge olan ilk isteyen arkadaşa hediye edeyim tabi bulabilirsem celicayı satalı baya oldu çünki
Benim T5 stock haldeyken XOR korayda sedan vtec bizim astra ile denerken benim yanımda +2 kişi olmasına rağmen (biri korayın abisi) beni 2-3 boy geçebiliolardı. Korayın arabada filtre egozst headers vardı o zaman. Teke tekte ilk 1 boy geri düşüp 180 de yanına gelip geçiodum denediği bizim astrayı ki benim ağırlığımı geç arabanın bagajı her zaman dolu oluyor.
Omerin type R stockken denediğimizde o 2 ben 3 kişi yan yana gidiyorduk.
Düzgün otomatik bi T5 stock VTI dan bayağı hızlıdır.Dediğim gibi eğer düzgünse bi de kullanan otomatik şanzımanı kullanmayı biliyorsa. Düz olduğu zaman T5 i saymıyorum bile.
Benimde tahminlerim bu yönde Alper...
t - sport stock typer la yürür daha önce türkiyedede denendi bu videosuda vardı.
Bunlarda benden olsun :)
TEDAVİ ŞART... | Facebook
Doktor Degiliz Ama Hastamiz Cokk | Facebook
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...10536433/detay
Su ilana baktıgımda fiyata göre sayet bu araba bir stock typer kadar yürürse bu araç için konuşuyorum bedava vtec parasına typer boy ölçüş
bende bunu cozmeye calsııyorum :soru:
vtec le zaten sonuc bellı ama üst mesajların bırınde arkads eglenmelık fılan demıs.
can kardesım eger depoma benzını koyarsan eglenmelık gelebılrım, 192lık bı makına ıle vtı yın yuruyebılcegını sanmıyorum :)
bence 190-210 luk makınalarla denersen aracının gercekten nasıl gıttıgını görürsün.
vtecciler haklısınız feh vtec le tsport yürümez ama şu yazdığınız yazıları neden başka zaman yazmıyorsunuz mesela üstün olan araba vtec karışdaki araba başka bi marka iken niye yazmıyorsunuz :) bende hondacıyım yanlış anlaşılmasın ama taraflı davranmayalım lütfen :)
bence feh fn2 ile çok güzel bi deneme olur :)
Valla ben Hondacı o cu bu cu değilim,ben uçan kuşla sıkarım,ilk mesajıda ben attım zaten,benim için keyif sonuçta,sonucu bilmiyomuyuz,Özgür'ün hızlı dizelle bile bastık,bol bol duman çektik ayrı konu :p
Sadece setup su anda cok sıkmaya musait olmadıgı için ayda 1 kere falan gazlıyorum onda da çok yormadan :)
Sen olayı parası ile değerlendirirsen o zmn 16bin TL'ye Integra Ls/Vtec var al onu onlada Type R ile yürüsün :rolleyes:
T-sport'u burda yazanların çoğu yeni keşfetmiş gibi konuşuyor bu araba nerdeyse 10 senedir piyasada yürüyenide var yürümeyenide hem 200hp'lik bir araba niye yürümesinki :icon_wack
sonuç güzel olacak
Soyle soyliyeyim 2zzge olarak gecen bu motor lotusta ve avrupada bir cok Toyota da kullanilmakta turkiyede bu motorda kimin kapagi vs degerini Bilen yok Ben ogrendikce daha cok ilgi duyuyorum acikcasi
bu araç sizin midir ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...09389845/detay
işte bende onu diyorum benim aracım senin aradığın speclerde değil daha hızlı yoksa denerdim benim arabamda senin hatırladığın gibi değil şuan anda tabiki bana fazla gelen arabalar olucak el elden üstündür. ben kompleksli değilim bence sende olma kötü bişey yok yazımda. :icon_tup:
hamitide geceye çağır kanka :)