[QUOTE=Can's;6533073]Gecmis sayfalarda hava durumunu gosteren sitenin linkini paylastim pazar suanda kesinlikle yagmur yok vti fn2 kullanan arkadaslar ciksin eglenelim[/
ctesi aksam yagmur yoksa ben otobandayim
Printable View
[QUOTE=Can's;6533073]Gecmis sayfalarda hava durumunu gosteren sitenin linkini paylastim pazar suanda kesinlikle yagmur yok vti fn2 kullanan arkadaslar ciksin eglenelim[/
ctesi aksam yagmur yoksa ben otobandayim
Cumartesi guneslide bulusulabilir..
cumartesi gecesi yağmurlu . pazar akşamına biz 4 araba gelmeyi planlıyoruz. swap Ef vti . huk rs . Sonic'Si ve S' crx . bi iddamız yok . maksat eğlenmek.. Can' bu arada cam vantuzu ve kamerayı ayrladım..
cumartesi çayda çıra oynarsınız ancak. Akşam sağlam yapmur bekleniyor. Pazar sakin şu anda.
Pazar için banada yer-mekan ve saat bilgisi pm geçerseniz hava güzel olursa gelmeye çalışırım.
Can bana görede araç varsa s2k falan tanıdık arkadaşlar gelirim bende avrupa yakası. hava güzel olursa.
Can benlede denermisin kanka :) bu arada emg cooper gelebilir
can eger haftaya fılan ertelenırse bende gelmek ısterım kanka
keşke headers egzoz ayarım olsa...
Harbiden okan reklamcimisin sen bu nedir yaa :) allah tan hepsini yazmamis yazmadklarida var :)
abı sen kacta basıyosun hız olarak
benim için farketmezde abi o yüzden biproblem olcanı sanmıyorum devir hız konusunda
Liste baya kabarmış , Bende geliyim o zaman Banada yer zaman bildirirseniz sevinirim can :)
aynen abı ınsallah guzel olsunda sohbet muhabbet olsun bırasda eksoz sesı dınlım ozledım valla :D:D
Sıkıntı yok bende bulunmak istiyorum sadece aracımı daha iyi tanımak için
çok geç saate kalınmasın pazar günü çıkacaksanız, hava bulutlu görunuyor yerlerde kurursa saat 16.gibi çıkılsa iyi olur.
saat belli deyilmi
saati bellide Yeri tam olarak belirtirseniz bizde gelicez. emrehan rs ilemi geliceksiniz.
ayrıca İSTANBUL İçin 5 Günlük Hava Tahmini - Meteoroloji Genel Müdürlüğü .. yagmurlu göstermiyordu . bugun yagmurluya çevirmişler..
yarın öğlene kadar hafif yağmurlu öğleden sonra bulutlu. Yerler kurur mu bilemem.
vayy uyuyan aslan uzun sure sonra uyanmis
vldeolarini bekliyorum
katilim cok gibi cok araba avrupa yakasini kaldirmaz amann dikkat
izlemeye gelirim inss takipteyim
Nedir durum ağalar :)
Yerler kuru olmaz sanırım...
3te basarlar gazi olan Adam her turlu sikar