CVK rs de dahil olucak aksilik cikmazsa onunla denersin goksel abi uygunmudur
Printable View
deneme ne zaman olucak ona göre hazırlık yapalım...
debriyajımın yanık yanık ağlamasına rağmen bende geliyorum. atarına atar CAN
o zamandan bu zamana 2 sene geçmiştir typera bi ton kombinasyon yapabiliosun sende şimdi flashprosundan tut egzantriğe kadar herşey vardır :) sıkıntı yok ama ben geçilince demicem headers patlak :):):):):) cana diyorsun ya klasmanım değilsin hızlıyım cvk klasmanınsa buyur gel değilse ztn kendini kandırma :)
alican CVK yı kullanıcak ve deniycez kabul mü yoksa denemem şu işin adını koyalım....
:hahaha::hahaha: Can yazı tura atarız hamitle şansına kim çıkarsa:D
bende var oğlu var sen ne yapıcan ozamanlar parçası olmayan, subap ayarı olmayan headers ı patlak arabayı buldun geçtin. şimdi napıcaksınız.
evet haklısın cvk da benim setup ım değil daha hızlıyım ama arabam sorunsuz açık konuşayım klasmanım değil ama yakalamışken videolu adalet yapmak isterim ama sen klasmanı falan sokup R yapmışsın ya o bana yeter. :hahaha:
BS typeR cam olur...:hahaha::hahaha:
hee şimdi subap ayarında yok olduğunu yeni duyduk hmm :hahaha: headers patlak 4-5 boy geri düşüyorsaki o gün çoğu kişi düşürmez demişti ama neyse .. ben bulup geçmedim çıkalım mı dedin çıkalım dedim + benim aracın bobin vs biton sıkıntı vardı yanılmıyorsam yc ile denemiştik daha yeni yapmıştım bi ton eksiği olan araçtı :) Ben R yapmıyorum m.etme ben kendi aracımla denemek isterim o zaman adalet yaparım biraz sabret gks sende nede olsa;) o zaman konulu video çekeriz Percission ali abimizde güzelce bi video hazırlar bizim için :) içlenme bu kdr abi gerek yok çok hızlısın ya
sc'li halinde olur sıkıntı yok :rolleyes: konuyu buralara sen taşıdın ben değil alican kullansın yazarak benim alıpveremedğim yok ama görüyorumki senin var hee sevinceksen ben binerim koltuğa 3 bin dd dede basarım geç ki geçti ol sevin için rahatlasın :) ben dalgamdayım ztn böle laflara gerek yok gülüyorum hala çnkü :hahaha:
bende değil güzel kardeşim siz taşıdınız sen dedin ki yok hamit gelsin can dediki CVK ile denermisin ben clio rs lik hiç bişey yazmamıştım konuyu benim yazdığın yerden okursan hak verirsin. :icon_tup: aslında senin dediğin gibi fn2 lerin setup ı artık biraz daha yukarlarda ben zaten cvk ile denemek istemem derim arabamda flash pro var o var bu var denemeyelim kendimizi kandırmayalım ben düzgüncededimki can a arabam şuanda t-sport tan hızlı
ben sadece her vites te her devirde fn2 ile basarım diyen s2000 ile denemk isterim dedim bu kadar. ;)
Evet konu ozune donsun vti fn2 f/h/e olanindan pazar avrupaya bekleniyor
konun karışmış ya kanka o aksam kımse denıyemez kı hava yagıslı hadı hayırlısı olsun bu arada ben her aracla denerım bılgınıze typer s2000 rs 1.8 t ne bılım 300 luk olan arabalar ıste :D:D kıl kürek ne varsa :D :D
bu arada alıntı yapamadım astra gsı turbo kanka senle her zaman denerım kırana kadar :D:D
kanka avrupadaolsa bıle denemelerden sonra gecerım ben anadolu yakasına dızel la bu merak etme :D:D
Cumartesi aksam olsun da biz de gorelim aracimizi, bi iddiamiz yok zaten:))
Selamlar,pazar gunu deneme icin yer zamAn bellimidir. Uygunsa 1.6 astram var.
o zaman hafta sonu dumann var
pazar saat kacta dusunuyorsunuz t sportu izlemek isterim
bitanede cvk speclerinde rs imiz var onuda getireyim istenirse