Çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış.
Printable View
Çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış.
Geçmiş olsun kardeşim Allah beterinden saklasın.
Aslında tam öyle değil
Model yılı ve kmyi baz alarak en pahalı ve en ucuzuna bakıyolar ortalamasını alıp aracın kasko bedeli ile arasında rakamı pert parası olarak veriyolar
Örnek hesap
en ucuzu 20bin tl
en pahalısı 30bin tl
ortalama 25bin
aracın kasko bedeli 27bin tl
pert için verilcek fiyat 26bintl şeklinde
çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun kardeşim.
Geçmiş olsun, verilmiş sadakanız varmış... Aracın darbeyi burundan alması çok büyük şans olmuş. Kapı hizasından vursaydı çok faklı olabiliridi.
Çok geçmiş olsun; Bmw görevini yapmış sizin sapasağlam araçtan çıkmanızı sağlamış. Bu haldeki araç toplansada binilmez, ki zaten bencede pert olur.
Kaskodan alacağınız ile bütçenize göre uygun birşey bulursunuz elbet.
geçmiş olsun ne kadar hızlı gelıyormus o amca oyle :(
geçmiş olsun. son zamanlarda üzücü haberler artmışken ucuz atlatmanız sevindirici. Allah kimseyi sevdiklerinden zamansız ayırmasın.
geçmiş olsun abi
Geçmiş olsun.
Çok çok geçmiş olsun, şükür sizlere bir şey olmamış
Çok teşekkür ederim hepinize,bugün raporu alıcam çıkmış olursa ona göre dosya vs açılacak.bende kusurun karşıda olduğunu düşünuyorum sağdan devam eden bendim solumdan gelip vurdu.Bunun aksi bir rapor çıkarsa itiraz hakkimiz varmıdır?
çok geçmiş olsun en az bmw niz kadar sağlam bi araç almanızı öneririm ...
çok geçmiş olsun, kaskolu olması ve size birşey olmaması iyi haber.
Geçmiş olsun. Size bir şey olmaması sevindirici
geçmiş olsun Allah korumuş. Amca'da birşey var mı?
evimin orası lanet bir kavşak her hafta en az 3 kaza burada
geçmiş olsun çok.
gelmiş geçmiş olsun...
Geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın..
Amcada ciddi bisey yoktu,arkada oturan teyzenin omzu çıkmıştı iyiler çok şükür.Dün benim pek birşeyim yoktu bugün sağlam dayak yemiş gibiyim.ama şükürler olsun burnum kanamadan çıktım.
Geçmiş olsun.
geçmiş olsun üzücü bir durum allah beterinden saklasın
büyük geçmiş olsun :(
Geçmiş olsun, sana birşey olmaması sevindirici. Arabanın yenisi alınır yapılır gene üzülme, cana gelmemiş ya.
Allah korumuş çok geçmiş olsun
Teşekkür ediyorum hepinize,Işık abi senin kule gergisi olmasa daha beter olcaktı ön taraf,yandan vurunca resmen yarim hilal şeklini almış kule gergisi.
Gecmis olsun :(
Tesekkurler.
Çok geçmiş olsun.tamamını okudum ama kaçırdımmı bilemiyorum vuran araba neydi? o ne durumda?
Vuran araba lacettiydi,onun önü ve sağ tarafı sıkıntılıydı baya.yüzde doksan perttir o da.
Geçmiş olsun büyük kaza atlatmışsınız.
bro çok geçmiş olsun tekrar, senin canından önemli değil.. daha iyilerini alıcaz sana.. :)
:) :) :) :) :)
Arabanin akibeti belli olsunda e46 avına başlarız bro :)Teşekkür ediyorum tekrar.
Çok geçmiş olsun .
geçmiş olsun..