Çok teşekkür ederim.Bi yandan araştırma yapıyorum canım çok sıkılıyor bu paralara binilebilecek en dolu güven veren araca sahipmişim :) Fiyatlar şişmiiş araçların çoğu turşuu.Allah yardımcımız olsun.
Printable View
Çok teşekkür ederim.Bi yandan araştırma yapıyorum canım çok sıkılıyor bu paralara binilebilecek en dolu güven veren araca sahipmişim :) Fiyatlar şişmiiş araçların çoğu turşuu.Allah yardımcımız olsun.
geçmiş olsun
Teşekkürler.
Allah beterinden korusun.ciddi bir kaza atlatmissiniz.
çok geçmiş olsun, size bir zarar gelmemesi çok sevindirici.
bence aynısından alın çok güzel araba :)
Büyük geçmiş olsun
büyük geçmiş olsun,ALLAH korumuş valla :(
Çok geçmiş olsun, allah kormuş.
Tekrar geçmiş olsun yavrum ya şu kemerini takmıyorsun allah korududa birşey olmadı. CooperS, S3 Bence mantıklı olanları ankara gibi bi yerde temiz e36 veya 46 bulmak zor maalesef :/
Çok teşekkür ederim hepinize,Allah razı olsun.Compact piyasasi sıkıntılı olmasa düşünmeden alırım performans dışında hiç bi şikayetim yoktu.
Kaan kardeşim çok tesekkur ediyorum tekrar cooperS kafamı kurcalıyor hala temizini bizi üzmeyecek masraf etmiyecegimiz araci nasıl bulcaz...Babadan yardım istedim biraz 50 falan verebilirse sicirocco ya yönelcem direkt 40 larda kalırsak ibiza cupra en olmadı cooperS :)
büyük geçmiş olsun ...
Hocam geçmiş olsun.. :(
Tesekkurler Allah razi olsun.
Perşembe sabah yaptığımız kazanın raporunu hala alamadık,Cuma günü öğleden sonra dediler gittik,Pazartesi 2 dediler gittik,Pazartesi 5 dediler gittik,yarın bu saatlerde gelin dediler.Yokmudur bunun bi yolu yordamı?Sigorta tutanak olmadan işlemlere başlıyamıyormuş.
Raporu aldık,kavsakta gecis ustunlugunu sagdan gelene vermediği için asil kusur karşı tarafa verilmiş,kavşaga girerken hizimi azaltmadığım için banada kusur yazılmış.
ee kaskoda sıkıntı olacak mı bro bu durumda?
Sanmıyorum bro bakalım ne kadar teklif edecekler.
Şimdi servisle görüştüm eksper dün gelmiş ve parça listesi oluşturmuşlar 6 sayfa :) Fiyatlı listeyi bekliyorlarmış pert kararı için.
bu kaza suç oranları karşı tarafın kaskosu ile senin kasko arasındaki kimin ne kadar ödeme yapacağı için gerekli sanırım.. bu arada 6 sayfa mı, yok artık :)
Aynen bro :)
Geçmiş olsun Allah korumuş
gecmıs olsun Allah beterınden saklasın
Allah korumus cok gecmis olsun.
Allah razi olsun cok tesekkur ederim.
Allah razi olsun hepinizden.
büyük geçmiş olsun Allah beterinden saklasın :(
gecmis olsun kusuurları kac kac verdıler? Alacagın paradan dusuyor o puanlar bılgın olsun
Teşekkür ederim,ama söylemek istediğinizi anlamadim neye göre düşüyorlar?Tek taraflı kaza yada tum suç bende olsa para alamiyacakmıyım?Niye kasko yaptırıyoruzki o zaman ?
Kaskoda böyle bir durum yok değil mi?
çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış
Tesekkurler Allah razi olsun.
Çok geçmiş olsun
geçmiş olsun ...
kaskon olmasaydı senin kusurun oranında kesintin olurdu ...
ama şuan karşı tarafın kusuru oranında aracının parasını alacaksın üzerinede kaskondan para alacaksın ...
eksper fiyat araştırması yapıp yukarda başka bir arkadaşın söylediği gibi hurda bedelini göz önüne alarak sana bir teklif verecek (hurdasını satın alacak kişiyi sende bulabilirsin)... araban m paket gördüğüm kadarıyla da temiz bir araç, pazarlık ederken bu konuyu gündeme getirirsen senin yararına olacaktır derim...
merak eden arkadaşlar için kasko poliçesinde yazan tutar araca yapılacak en yüksek ödeme tutarıdır yani üst tutar olarak poliçede belirlenir ... eğer poliçe yapılalı belirli bir süre geçmişse ve araç gerçekten o tutardan daha fazla değerlenmişse enflasyon oranında artı ödeme alabilirsiniz ...
poliçede yazan tutar sorgusuz sualsiz ödense 25 bin liralık arabayı 35 bin liradan kasko yapıp bir yerlerden yuvarlar "uyanık" insanlar ...
5664 den sorgulama yaptım şimdi 20.000 liralık hasar görünüyor 10.01.2013 de.
Diğer aracada 15.000 lira yazmışlar.
Piyasadaki muadillerini araştıracak olurlarsa 26-31 bin lira arasında değişiyor düşük bi teklifte bulunurlarsa itiraz etmeyi planliyorum.
Kazanın üstünden 26 gün geçti,aracımı perte çıkardılar EN-KA diye bir şirketten aradılar bugün aracımı trafikten çekmemi vergi borcu yoktur yazısı almamı ve gönderdikleri vekaletnameyi düzenleyip onlara göndermemi istediler.Sonrasında plakalarım,çekme belgeli ruhsatım ve aramanın anahtarını göndericem ve para yatacakmış.Aracımın kasko bedeli 26.250 lira idi aynı rakamda anlaştık.
Geçmiş olsun sorunu çözmüşsün.