Cok gecmis olsun Allah korumus
Printable View
Cok gecmis olsun Allah korumus
geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin :(
Cok tesekkur ederim.
Geçmiş olsun.
gecmis olsun
Büyük geçmiş olsun.. İnş daha güzelini alırsınız.
geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış
çok geçmiş olsun allah daha beterinden korusun
Çok teşekkürler Allah razı olsun.
çok gecmıs olsun :/
Kadir gecesi doğmuşsun diye bir laf var ya... O misal.
Büyük geçmiş olsun...
Kaza raporu çıkmamış daha.P.tesi öğleden sonraya kaldı.
geçmiş olsun neyseki sizde bişe yok
Geçmiş olsun aracı borusana gotururseniz pert ihtimali çok yuksek
Büyük geçmiş olsun.
Allah beterinden saklasın.
Geçmiş olsun allah korumuş..
Teşekkür ediyorum hepinize,Borusana inince nasil direkt pert olacaktı ,şimdi sizce eksperin tamir karari verme ihtimali var mi?
Cok gecmis olsun..
geçmiş olsun
geçmiş olsun allahtan sizde birşey yok bunada şükür
Geçmiş olsun
Cok tesekkurler.
Elime geçecek paranın üstüne birşeyler koyup 35-36 bin lira civarına CooperS düşünüyorum.Bu paralara düzgün e46 coupe bulmak çok zor .
CooperS beni üzer mi?Tavsiyelerinizi ve yorumlarinizi bekliyorum.
Cok gecmis olsun.allah beterinden.tekrarindan saklasin..
Büyük geçmiş olsun.
Allah beterinden saklasın.
Çok teşekkürler,Allah cümlemize kaza bela vermesin insanın başına gelmeyince bilemiyor 1 gün oldu özledim arabamı :)
Çok geçmiş olsun.... Cana gelmemiş çok şükür.
Büyük geçmiş olsun, çok şükür kimse de bişey yok
Çok geçmiş olsun...
Gecmiş olsun :(
cok gecmis olsun...
tecrübe kazanmışsın :D
Sertaç baya yaklaştı ama tamda değil..
önem arzeden konu sovtajdır..(sovtaj:Aracın hasarlı halinin kaç paraya satılabileceğidir) 27 bin tl lik bir araçta 12.000tl lik bir hasar oluşur sovtajcıda araca 20.000 tl verirse sigorta şirketi 15000 tl hasar ödemek yerine 7000 tl yi verip total hasar ( pert ) işlemi uygular..ama araca sovtaj 10.000 tl gelirse piyasa rayicini düşük gösterip ödeyeceği parayı azaltma yoluna gider..
Sovtajcının aracı alırkenki kriteride aracın hasar onarıldıktan sonra 2.elde edeceği taleptir.2.eli hızlı diye tabir edilen araçların sovtajı yüksek olur.mesela aynı hasarı almış2.0 megane II ve aynı model yılında üretilmiş 1.5 dci meganeII arasında dizelin sovtajı en az 3.000 tl daha pahalı olur.Çünkü dizelin 2.elde satışı daha kolay ve yüksek meblada olacaktır.
Kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun..
Geçmiş olsun allah daha beterinden korusun
çok teşekkür ediyorum hepinize,umarım kaybımız zararımız çok olmaz.
Buyuk gecmis olsun Allah beterinden korusun
amin çok teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun.Görenlerin çoğu perte çıkar diyorlar P.tesi belli olacak bakalım.
Öncelikle geçmiş olsun. Sağ salim çıkmışsın ya araçtan boşver. Her istediğini alırsın yaparsın can yerine gelmez. Senin suçunda olmasa suçsuz yere ölenlerde var unutma.
Haklısınız.Mal birşekilde yerine koyulur önemli olan can.Teşekkür ederim.
Çok geçmiş olsun canınıza olmamış olan..Şu araç işlemlerini bitirin üzerinizdeki olayın şoku da gidince rahat rahat araç bakarsınız bence..