Teşekkürler..
Printable View
büyük geçmiş olsun ALLAH beterinden saklasın.. :(
Çok geçmiş olsun Rabbım beterinden korusun, mal dünya malı tekrar alınır, daha güzelleri olur inşallah.
Valla ben baya bi huzursuz ettim onları zırt pırt aradım yeri geldi tartıştım falan buna rağmen pert kararı 20 güne yakın bi sürede çıktı.Arabasızlıkta cidden zor alıştıktan sonra.Zorunda kalmadıkça evden çıkmıyorum kötü hissediyorum kendimi :)
Umarım daha fazla madur etmeden yatırırlar paramızı.
Birde çoğu işlemi sizin yakından takip etmeniz gerekiyor çoğu zaman sizi aramaları gerektiğinde ertesi gün falan arıyorlar gen hergün aradım nerdeyse bilgi aldım gerektiğinde eksperin işler hızlandırması için müdahale ettim.İlgisiz davranırsanız onların aramasını beklerseniz süreç ciddi anlamda uzar.Bu kısa hali... :)
Pert durumunda en hızlı ödeme yapan şirketlerden biri Ak sigorta diyolar o konuda içim rahat biraz :)
anladım abi hakkından hayırlısı olsun
Sagolasın kardeşim.Allah razı olsun.
İlk önce bize 26.000 teklif ettiler biz aracımızın muadilinin bu paraya bulunamıyacağını belirterek daha iyi bir teklif yapmalarını istedik.26.250 kasko bedeli olduğunu ve daha fazlasını veremiyeceklerini söylediler bizim talebimiz 27.500 olmuştu.
Bizde mecburen imzaladık 26.250 yi.
Deniz herşeyin hayırlısı olsun, geçmiş olsun. Sende birşey olmaması en önemli olan.
Allah korumuş geçmiş olsun..
Geçmiş olsun ..
Geçmiş olsun abi cana gelmemiş Allah'tan araba dediğin teneke parçası sağlık olsun da gerisi önemli değil...
Çok teşekkür ediyorum hepinize.Allah razı olsun.
Hayırlısı olsun coupeyle görmek ümidiyle :)
Geçmiş olsun. Daha iyileri nasip olur inşallah.
sigorta şirketimi ödedi bu parayı yoksa kaskomu vardı araçda. benmı geri kaldım acaba sigorta şirketleri pert olaylarında ödüyormu ya kasko bedel miktarlarını :beuj:
Kasko vardı aracımda.
Aslında benimde merak ettiğim bi konu,aracımda kasko olmasaydı suç tamamen karşı tarafın ben alamıyacakmıydım paramı?
gexcmıs olsun
Kardesım yasal olarak 45 ıs gununde yatırma hakları var malesef
geçmiş olsun.allah beterinden saklasın
Geçmiş olsun allah korumuş.
Çok geçmiş olsun hocam..
Teşekkürler Allah razı olsun.
allah korumuş abi . araba tekrar yapılır .geçmiş olsun
çok geçmiş olsun hocam :/