geçmiş olsun bence perte çıkar. malzeme fiyatları ortada zaten. umarım istediğiniz parayı alırsınız. zaten bu amcalar ve bayanlar beni çileden çıkartıyorcana geleceğine mala gelsin verilmiş sadakanız varmış
geçmiş olsun bence perte çıkar. malzeme fiyatları ortada zaten. umarım istediğiniz parayı alırsınız. zaten bu amcalar ve bayanlar beni çileden çıkartıyorcana geleceğine mala gelsin verilmiş sadakanız varmış
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
Geçmiş olsun....
34UT9163HONDA CIVIC EK SEDAN
28DH223 HONDA CIVIC EK HB
28TR126HONDA CIVIC VTEC II
28AS464HONDA CIVIC FB7
Arabayi Borusan'a cektirseydin, direk pert olur.
Gecmis olsun
İyiki kapıdan vurmamış... Yoksa sanada bir şey olabilirdi. geçmiş olsun... O aracı perte çıkarmayıp ne yapacaklar... sen yeni araç bakmaya başla... ama öncesinde ne para teklif edecekler bakalım... karşı taraf suçlu ise yüksek ödeme yaparlar...
Biraz saygı... Dünya herkesin...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston
Geçmiş olsun birşey olmaması sevindirici. Batıkentte Çakırlar tarafına benzettim kaza yerini. Çok kontrolsüz ve tehlikeli kavşak var oradada.
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
kaza atlattım deyince bende sıyırdınız sandım ancak bildiğin kaza yapmışsın... Allah korumuş sana bir şey olmamış. mal yerine iyi kötü bir şekilde geliyor, cana bişey olmasın.
Suç büyük ihtimalle karşı tarafta ışıksız kavşakta bildiğim kadarıyla geçiş üstünlüğü sağdan devam edende.Bende sağdan ilerliyordum soldan vurdu bana araç.
Evet kemer yoktu evden yeni çıkmıştım 500-600 mt uzagında oldu evimin.
Eryaman susuz mahallesinde oldu.Aynen çakırlar gibi eryamandada çok kontrolsüz kavşak var.
Geçmiş olsun.. İlla gelecekse cana gelceğine mala gelsin..![]()
ig: erayender
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)