bu nası bi şerefsizliktir ya :icon_wack Allah kat kat çıkarsın ondan bunun hesabını yazık günah çok geçmiş olsun
Printable View
bu nası bi şerefsizliktir ya :icon_wack Allah kat kat çıkarsın ondan bunun hesabını yazık günah çok geçmiş olsun
Bunu yapan insan evladı olamaz ya Alahından bulur inş.:ofk:
çok geçmiş olsun ne kadar küfretsek az böyle karaktersizlere :ofk:
senin yerine ben söyliyim allah belasını versin ya bu gibi insanların
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Onlar da Allahından bulur er ya da geç...
Oha ya . Yapanlarin Allah bin belasini versin serefsizler . Gecmis olsun Armagan .
Geçmiş olsun içim acıdı vallahi
Benimde kapalı site içinde s60 aracımın lastiğini bıçaklamışlardı. Stepneyi taktım ertesi günde sipop kapağının içine taş koymuşlar.
Benzer şekilde babamın A6 aracına cila attıktan bir kaç gün sonra ön kaputu çizdiler.
200sx ide sanayide bıraktıktan 2 gün sonra depo kapağından ön çamurluğa kadar çizikli geri aldım.
Çekememezlik varsa çok ciddi uğraşıyor bazı manyak tabiatlılar.Geçmiş olsun.
Hocam çok sıkıntı olmuş, gerçekten geçmiş olsun. Böyle hazımsızlar var işte bu ülke'de yazıklar olsun...
hocam girişte herkesden haberdar eden bir güvenlik ve bu atlanmışsa, oradaki görevlilerden birinin olma ihtimalini düşündünüzmü?
Geçmiş olsun allah verir cezasını allaha havale olsun şerefsiz...
:eek: samurai detected..saka bir yana gercekten inanilmaz sinir bozucu benimde depo kapagima X atmis birisi yazilanlara gore ruh hastaligi belirtisiymis onuda anladik..Aciz insanlar yuzlesemeyecekleri insanlarin malina zarar verirler bu sizin adamliginizin bir gostergesi.Cok gecmis olsun kendi arabam gibi uzuldum.
Resmen şerefsizlik. Ne istersin arabadan. Büyük geçmiş olsun. Yeni hali çok güzel olmuş Allah kaza bela göstermesin.
Maşşallah abi keşke yaşanmasaymış ama renk 10 numara olmuş.. Ama jantta bi o kadar kötü :(
Bir derdi varsa anlaşamadığınız biri fln sizinle çözseymiş keşke,öle biri yoksa eğer çekememezlikten olmuştur :( bu o.ç luğundan başka bişey değil :( geçmiş olsun
gecmis olsun, nasil bir serefsizliktir bu ya? yeni renk guzel olmus ama
Bu nasıl bir nefretmiş:eek: