Elektrikli sobayı değil kombiyi bile açmaya korkuyorum, üst üste giyinip idare ediyorum artık. Kömür sobası kurmak yakındırHem soba üstünde demlenen çay ile birlikte kestane yemeyi de özledim.
Elektrikli sobayı değil kombiyi bile açmaya korkuyorum, üst üste giyinip idare ediyorum artık. Kömür sobası kurmak yakındırHem soba üstünde demlenen çay ile birlikte kestane yemeyi de özledim.
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
valla cıkmadan once gozume ılıstı yanlıs gormedıysem 266 gibi bi rakamdı elektrıkle ısınıyoruz gaz sadece mutfakta ocakta kullanılıyor.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Herkes şikayet ediyor da;
Sandık başında tepki vermeyip, mührü ampule basıp, sonra buralarda feryad-ı figan eden arkadaşlar.. Komik oluyorsunuz.. Bari hiç bişey yazmayın..
Buralarda değil sandık başında gösterin tepkinizi..
kwh 35 kuruşa denk geliyor reelde...
yani 2 kw lik ufonuz 1 saatte 1 ekmek parası harcıyor. bir de böyle düşünün
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
364 tl tuketımın var kalanı kitleme vergileri
Abicim beni bu zamlar hiç ırgalamıyor, geçen sene de 50TL'lik alıyordum şimdi de 50TL'lik elektrik, su ve doğalgaz alıyorum, .ötüm donuyor, yıkanamıyorum, duvarlara çarparak yolumu buluyorum ama olsun varsın 3+1'de oturanlar düşünsün onlara koymaz, hem o evlerin vergileride arttı, ödesin dursun temezenkler.![]()
doğuda milet kaçak elektrik kullanıyorya nasılsa biz ödüyoruz ekstradan amk..
53 RİZE KADER GÜLMEDİ BİZE
bana daha dün 157 tl fatura geldi biz iki kişiyiz evde.. ve faturanın altını okudum geçen seneki toplam doğalgaz maliyetim 551 tl'ymiş.. bunun içinde ısınma sıcak su ocakta var..
tüm seneye baktığımda bu rakam çok az bile geldi bana.. israfı hiç sevmem çoğu insan kızar bu huyuma aman bir daha mı geleceksin dünyaya gibi ama çok dikkat ederim elektrik suya doğalgaza benzine vs..
Asıl sancı uyandığında..
Adamlar iktidara geldiklerinde sen 11 yaşındaydın, şimdi 21. 18'inde de liseden kurtuldum modu olur, kabaca son 2 senedir aktif olarak siyaseti ve iktidarı takip ettiğini düşünürsek bu cümleyi kurman çok anormal değil.
Onu bilmemde, yeni vergiler geliyor, hemde bir zamanlar dalga geçtiğimiz nefes aldı vergisi tadında vergiler. O vergilere itiraz edersen, flashback yapıp oy zamanı ne yaptığını da hatırlayıver bir zahmet. Kasada para kalmadı bilmem farkındamısın.
Doğudaki kaçak kullanım bedelini de elektriğini normal kullananlara ekliyorlar. Bu da var kabarık faturalarda. Doğudaki sefasını sürüyor, cefasını da her ay faturasını sektirmeden ödeyen çekiyor.
Bir de zam yok dediler. Zaten yapacakları zammı da önceden yaptılar.
Velhasıl kelâm; asgari ücret konusu geçmiş. O parayı alan insanın aile geçindirmes,, yaşaması imkansız.
ben biliyorum neye basacağımı.. madem bu kadar çat diye cevap verecek kadar kafanız çalışıyor, gözünü aç kafayı çalıştır sen de bil.. Fikrinde değişme yoksa, o zaman zam zam diye mıkırdanma.. Siz getirdiniz ya başımıza bunları.. Bu ne perhiz.. Hem getir hem şikayet et.. oh ne ala ya![]()
estafurullah,Yaşınız büyük,hayat tecrübeniz benden kat kat fazla,keza eğitiminiz de öyle olabilir.Bence yanlış konuşuyorsunuz.
Lütfen bana neye basacaksanız, ismini öm atarmısınız rica etsem.Ben getirdim veya savucusuyum demedim diğer partilere baktığımda göremiyorum hepsi al birini vur ötekine..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)