User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
82 sonuçtan 77 ile 82 arası

Konu: elektikle ev ısınmasına gelen fatura

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur_S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    estafurullah,Yaşınız büyük,hayat tecrübeniz benden kat kat fazla,keza eğitiminiz de öyle olabilir.Bence yanlış konuşuyorsunuz.
    Lütfen bana neye basacaksanız, ismini öm atarmısınız rica etsem.Ben getirdim veya savucusuyum demedim diğer partilere baktığımda göremiyorum hepsi al birini vur ötekine..
    onlardan başka basacak kimse yok şeklinde bir mantıkla hareket ediyorsun ya..
    düşünce ve mantık algoritmanı tekrar gözden geçirmeni öneririm sadece..
    kimseye, "git buna bas şuna bas" şeklinde düşüncelerimi empoze etmek tarzım değil.

ido - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizim eve aksam 8den 12-e kadar klima calısıo dier ev aletlerı camasır bulasık tv hepsi a sınıfı olmasına ragmen gelen fatura 470tl normal bi ev bu her odada calıssa tamam dıcem 1 oda ısınıyor sonucta çok sukur odeyebiliozda asgari ücretli insan napcak ya yazık gercekten 1 kere olsun oturup düşünsünler bu insanlar asgari ücretle napıyo nasıl geçiniyor ne yiyor yazık gercekten ....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    onlardan başka basacak kimse yok şeklinde bir mantıkla hareket ediyorsun ya..
    düşünce ve mantık algoritmanı tekrar gözden geçirmeni öneririm sadece..
    kimseye, "git buna bas şuna bas" şeklinde düşüncelerimi empoze etmek tarzım değil.
    onlardan başka demedim ki yada kastetmedim ben ,hala anlaşamıyoruz neyse burada siyaset zaten yasak ,saygı duyarım

Saro-Ş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizede 160 Geldi Vallahi tüm ışıklar tasaruflu olandan bide mutfaktaki set ışıklarını led yapıcam aidat ısınma su ile min kışın ortasında 550-600 ödüyorum araba alsam kredi öderim

xcel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    erzurum. mesajı yazdığım şu an saat henüz 21.05 dışarısı -24. 120 m2 daire. içerisi 21 derece yani ılık tam bir aylık doğalgaz faturamız 410 TL. call center!

çok şükür halimiz iyi. buna rağmen bana fazla gelirken bu durum allah ihtiyacı olanlara yardım etsin inşallah. çok zor...

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1ncisi bize A++++ hükümet lazım. 2ncisi tüm ampülleri patlatmak lazım. Başka türlü bu faturalar çözüm bulamazsınız. Başka türlü çözümü yok çünkü
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)