allah ailesine sabır versin.
Cehennemin dibine kadar yolu var
Kendisi hakkında düşüncelerimi yazmayı ölüsüne duydugum saygıdan dolayı kendime yakıştıramıyorum(vardır benim gibi bir çok insan),kendisine ahiret yolunda Hak'kın huzurunda, hesap yolunda başarılar diliyorum..
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Keşke hepimiz onun kadar güler yüzlü, pozitif olabilsek. Güzel adamdın Mehmet Ali Birand. Mekanın cennet olsun.
ne biliyim, onu izlerken zevk alıyorduk ya. yaşarken ölünce üzüleceğim yani en azından durup düşüneceğim aklıma gelmezdi. ekran boş geldi ya...
mekanı cennet olsun...
TR - B13
ölünün arkasından konuşulmaz ama bende gram üzülmedim.sürekli savunduğu kesim belli idi p.k ve b.p partisi... haberlerini hiç izlemezdim zap yaparken bile denk geldiğinde dayanamazdım.benim görüşüm ülkemiz bir pislikten daha temizlendi darısı savunduğu diğer grupların başına
.
profsyoneller yüksek hacimli motor kullanır.acemilerse ufak motor.benim 1.3 dizel tercihim ise tamamen ekomnomik sebepler.
''eski E36 mın şasesi sızlasın''
bende ölünün arkasından giydirmicem ama hiç bir şekilde üzülmedimi belirtmek isterim. temizlik iyidir...
Yinede Allah rahmet eylesin. Çok ah aldı. Allah'ım yanına çağırdı.
Tuning07 Garage
Honda s2000 - Fiat Uno Turbo Project
Allah taksiratını affetsin
sanma şâhım herkesi sen sadıkâne yâr olur
herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyâr olur.
sadıkâne belki ol âlemde serdâr olur
yâr olur ağyâr olur serdâr olur dîldâr olur...
ailesi ve kendisi baya bir dua istemişti..
demekki halkım gerçekten güzel dua etmiş.
Layığını buldu...
bu ülke için yaptıkları ve yapmadıkları için ALLAH (C.C) karşısında hesabını verecektir.
16 YM 477 - 2006 Vtec LS / 05 EA 813 - 2003 Toyota SOL / 34 YA 8623 - 2012 Honda FB 7
Ölümü rüzgar sesi gibi geliyo bana sevene saygı duyarım
06 WTF 36 Corsa 1.7 ///06 FA 9273 İbiza cupra CTH SOLD..
06 JZ 556 200SX S13 Forged , Drift Car Project
Fikirleri, yolu bana ters gelirdi.. Ama diğer yüzü komik bir adamdı. Gafları güldürürdü.. Takdir Yüce Rabbimin..
.
nedense aklıma hep TRT'yi milyarlarca lira dolandırması ve son günlerde söylediği "ben de Kürdüm" (sana soran oldu mu hangi ırktan veya millettensin diye?) sözleri geliyor..
ama ölünün arkasından kötü konuşulmaz deniyor. teröristbaşı o.ç. apo da ölünce aynı şeyleri mi söyleyeceğiz?
yine de toprağı bol olsun diyelim...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)