allah ailesine sabır versin.
Cehennemin dibine kadar yolu var
Printable View
allah ailesine sabır versin.
Cehennemin dibine kadar yolu var
Kendisi hakkında düşüncelerimi yazmayı ölüsüne duydugum saygıdan dolayı kendime yakıştıramıyorum(vardır benim gibi bir çok insan),kendisine ahiret yolunda Hak'kın huzurunda, hesap yolunda başarılar diliyorum..
Allah rahmet eylesin, ani oldu..
şimdi hesap verme zamanı inanışı var idi ise Allah rahmet eylesin
Keşke hepimiz onun kadar güler yüzlü, pozitif olabilsek. Güzel adamdın Mehmet Ali Birand. Mekanın cennet olsun.
ne biliyim, onu izlerken zevk alıyorduk ya. yaşarken ölünce üzüleceğim yani en azından durup düşüneceğim aklıma gelmezdi. ekran boş geldi ya...
mekanı cennet olsun...
1941 - ∞
Allah Rahmet Eylesin :(
ölünün arkasından konuşulmaz ama bende gram üzülmedim:heyoo:.sürekli savunduğu kesim belli idi p.k ve b.p partisi... haberlerini hiç izlemezdim zap yaparken bile denk geldiğinde dayanamazdım.benim görüşüm ülkemiz bir pislikten daha temizlendi darısı savunduğu diğer grupların başına:icon_tup:.
bye bye birand
bende ölünün arkasından giydirmicem ama hiç bir şekilde üzülmedimi belirtmek isterim. temizlik iyidir...
allah rahmet eylesin
Yinede Allah rahmet eylesin. Çok ah aldı. Allah'ım yanına çağırdı.
Allah taksiratını affetsin
ailesi ve kendisi baya bir dua istemişti..
demekki halkım gerçekten güzel dua etmiş.
Layığını buldu...
bu ülke için yaptıkları ve yapmadıkları için ALLAH (C.C) karşısında hesabını verecektir.
Ölümü rüzgar sesi gibi geliyo bana sevene saygı duyarım
Fikirleri, yolu bana ters gelirdi.. Ama diğer yüzü komik bir adamdı. Gafları güldürürdü.. Takdir Yüce Rabbimin..
allah rahmet eylesın
nedense aklıma hep TRT'yi milyarlarca lira dolandırması ve son günlerde söylediği "ben de Kürdüm" (sana soran oldu mu hangi ırktan veya millettensin diye?) sözleri geliyor..
ama ölünün arkasından kötü konuşulmaz deniyor. teröristbaşı o.ç. apo da ölünce aynı şeyleri mi söyleyeceğiz?
yine de toprağı bol olsun diyelim...
Allah rahmet eylesin. Iyi bi gazeteciydi.