bence kıskanç eski sevgili işişaka bi yana çok geçmiş olsun, umarım sorunsuzca temizlenir..
bence kıskanç eski sevgili işişaka bi yana çok geçmiş olsun, umarım sorunsuzca temizlenir..
cizmelerinden iyidir bu boya olayıgene bir şekilde alınabilir. İstanbul'da iseniz yardımcı olurum
JoYTeaM
geçmiş olsun abi, umarım tez zamanda sıkıntısız bir şekilde düzeltebilirsiniz.
bazı insanlar gerçekten o..... çocuğu.
TR - B13
Seninki yine çok çok iyiymiş yemin ederim
Bizim aracın üstüne 1 kiloluk kırmızı boyayı akıtmıştı anası belli babası 1.250 olan tip .
Tiner döktüm ilk önce daha sonra tazikli su ile çıkarmıştım,yanlız 4 saat falan sürmüştü arabanın üstünde boya koruma vardı o yüzden iç taraflara nüfus etmemişti boya.
Büyük geçmiş olsun seni tanıyan hatda seven biri yapmış olabilir, tanımayanın bir işi olmuyor genellikle seninle![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
oje gibi duruyor renk olarakta bakarsak bıraz cılgın ruhlu bir kızmış bence geçmiş olsun.
DRİLL
Dr.Ecu
way anasini yeni gordum, abi bi yerden damlamis gibi boya?
06-09 01' Megane 1.6 turbo 09-10 05' Clio Rs 182 10-11 01' Mustang GT 4.6 11-12 03' Allroad 2.7tt 12-14 06' Eclipse GT 3.8 V6 14-15 07' Infinity G35 3.5 V6 15+ 16' Mustang GT & 2011 Z4 35i-sdrive
geçmiş olsun.. Baltimore gibi bir yerde böyle bişeyin başına gelmesi çok şaşırtıcı gerçekten.. şanssızlık..
kamera şakası.şakacı dayak yedi - YouTube
boyle yakalicaktin![]()
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
her ne kadar dizi de olsa
bkz: The Wire (TV Series 2002–2008) - IMDb
bana da çocuk işi gibi geldi ilk. geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun inşallah kolayca çıkar...
Yardimci olmaya calisan, iyi dileklerde bulunan herkese cok tesekkur ederim . Hepimiz marka model farketmeksizin araclarimiza asigiz ve bunun gibi seyler cok can sikiyor.
Bugun kasko sirketime gittim baktilar ettiler hasarsizligimi etkilemeyecek sekilde $250 lik cek verdiler. Yikamacama gittim lekeleri cikardilar. Ceki muhtemelen geri verecegim kullanmadan.
Edit
Donuste otobanda sivil polise yakalandim cep tel ile konusurken ki ilk kez tel ile konustum hep bluetooth aciktir. Tabiki yakalamisken on plakadanda yazili uyari aldim . Hergun bir sorun muhtemelen sinaniyorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)