Gerçek fotoları görünce dünya başıma yıkıldı...Belki demiştim... Ümitlenmiştim,fakelerdir diye..Üstüme toprak atın.![]()
Gerçek fotoları görünce dünya başıma yıkıldı...Belki demiştim... Ümitlenmiştim,fakelerdir diye..Üstüme toprak atın.![]()
Maaşallah. Arabalar şahane. Avrupa için güzel iş aslında bu gibi arabaları bulup detailing yapıp satmak. Türkiye'de çıkmaz ama bu kadar iyi kondüsyonda kült araba.
Yalnız dikkat ediyor musunuz; adamlar arabanın her türlü seceresini dökmüşler, en çok önem verdikleri nokta servis ve sahiplik kayıtları. Ama hiç önemsemedikleri bir nokta var ki o da bize göre en önemli nokta olan "boya değişen" durumu. Bu da arabanın onlarda zevk, bizde ise yatırım amaçlı alındığını gösteriyor maalesef.
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
Daha öncede açılmıştı bu sitenin konusu , gerçek fotoğraflar konmasaydı iyiydi
bmw mercedes ağırlıklı sanırım ama birtane de gc8 olsa ne izlerdim yahu![]()
34 TE 3516
Para için değil , mutluluk için çalış
aynen bende kültür derken demek istediğim buydu bizde 10/20 yaşında adam araba alırken bile boyası değişeni varmı diyor yok biz bu aracı 10/20 yıldır evin salonunda tutuyoruz diyesi geliyor insanın.. bizdeki bu zihniyetinde değişiceğini hiç sanmıyorum "araba parçalardan oluşur ve o parçalar eskidimi kırıldı darbe aldımı tabiki değişir değişkendir" olgusu oturmakdıkça ticari kısmı işin devam edicekdir bencede
![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Porsche 911 Turbo » 4Star Classics
bi şarkı vardı karadenizliler bilir belki: baaaktum baaaktum ağlaadum![]()
Gece gece keşke görmeseydim..
Alpina B10 V8S » 4Star Classics
http://www.techturkey.com/forum/sohb...uzlercesi.html
böyle de bir konu açmıştım bi bakın isterseniz ilk mesajdaki uyarıyı dikkate alın yalnız![]()
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
O ney lan!:S ben daha bundan ötesine gidemedim.
BMW E30 M3 » 4Star Classics
siteyi kapadım, moralim bozuldu yeminle.
'01 Black 106 GTI / '01 Silver Clio RS / '99 Blue 106 GTI / '02 Silver Civic Type R / '11 White Polo GTI / '02 Blue Bugeye STİ
gece gece yapılırmı bu bize
bunlar araba ise bizim bindiklerimiz hurda ozaman (; sıfırdan farksız maşAllah
Bunlar nasıl bir güzelliktir yahu adamın aklını başından alıyor
Mercedes 2.3 Coswort inanılmaz güzel duruyor..
Peugeot 205 1.9 Gti » 4Star Classics
Peugeot 205 1.9 GTi » 4Star Classics
Peugeot 205 1.9 GTI » 4Star Classics
sunlara bir bak istersen
JoYTeaM
E34'leri gördüm sonra döndüm arabamın konusuna baktım resimlerine baktım off çektim.....ve dedim ki:
JAMİRYO!![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)