3-4yıl önce bizdede 1.5ex otomatik vardı annem kullanıyordu bayada memnundu.Bence 1.5ex tercihiniz olsun.İnşallah istediğinizi kriterde bir araba bulursunuz![]()
98 99 model accentlere bakın, güzel arabalar bulunur o paraya![]()
şunca paylaşılan araçlar içinde kafama yatan şahsen heleki anneyse opel astra öncelikli suzuki swift sonrasında bir tanede accent gt paylaşılmış bunlar aklıma yattı astranın parçaları sudan ucuz servisi yaygın eski nesil düz otomatik şanzıman var kolay kolay sorun çıkartmaz sağlam şanzımandır.. swiftinde otomatiğini zamanında hemşire bir kardeşimiz uzun yıllar kullandı bayada hor kullandı araba ona rağmen bir sıkıntı vermemişdi oda ordan kafamda artı puan almış![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
hiç düşünmeye gerek yok))
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...09356939/detay
men dakka dukka.
İyi bir pazarlıkla practica derim ben... Bazen lantislerde bulunuyor bu fiyatlara otomatik olarak. Ama onlarda LPGsiz bulmak zor olur...
Eski 323 iyidir hoştur çocukluk aşkımdır ama ne yakıt nede performans anlamında practica tadını vermez şuan... 3ileridir onların vitesleri... bilginiz olsun
Biraz saygı... Dünya herkesin...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston
practicanın nesi uygun geldi anlam veremedim piyasası 9 a giden bir araç siz bakmayın 10 11 yazdıklarına 8 9 verseniz veriyorlar parça sıkıntısı olan bir araç ama şekil itibariyle çok hoş fakat elinizde kalır
Kaç kere mazda aldınız sattınız? Kaç kere practica yaptırdınız merak ettim... Nesi pahalı mesela? Kimin elinde kalmış?
Fiyatların şişik olması dışında dediklerinize katılmıyorum... Arkadaş İstanbul'da oturuyor. Parça sorunu yaşamaz...
Biraz saygı... Dünya herkesin...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston
Baktıgım aracların ıcınde bana gore mantıklı gelen cıvıc 1.5 ex peu 106 ve corsa b geldı. Ins kafanızdakı aracı bulur alırınız![]()
Klimalı mazda bulun direk alın ex kasa honda alana kadar. Parça sıkıntısı olmaz pahalıda değil. Elde kalır diyen arkadaş kaç tane mazda aldın sattın?
EkN garage
Önerildi sultana abi sağolasın.
Bende de geçen sene sedanı vardı hiç sorun yaşamadım bu sebeple honda düşünüyorum zaten. Kısmet bulacağız inş
Sultanın ilk arabası polo. O yüzden ayrı bir yeri var onda. Biraz karışık sebeplerden ötürü poloya sıcak bakmıyoruz. İlk arabası hiç uğruna falan satılmıştı sonra karıştı ortalık falan... O yüzden polo düşünmüyoruz.
Aman abi. Gösterdim bende. Bu ne be dedi.Halbuki çok güzeller ama LPG'siz zor.
Özellikle senin yorumu merak ediyordum abi. Sağol fikirler için
Abi benim gönlümden geçen ya honda ya da practica anneyle şu anda anlaştık anlaşacazEski 323 efsanedir benim gözümde ama 3 ileri viteste kötüymüş yav
Hiç mazda'ya binmedin herhalde. Parça sıkıntısı diye birşey yok artık bu ülkede. Sene 2013 zibinle usta var, elinin altında internet var. Kim parça sıkıntısı yaşar bu devirde? Elde kalmasına gelince. Zaten annem kullanacak evladiyelik bile olsa olur yani
Civic öne geçti şu anda ağır basıyorİnş. buluruz bakalım..
Practika tavsiye ederim ben hondanın EG ve EK sına binmiş biri olarak iki kasayada bin basar Practika ben 9500 e 2. sahbinden 123000 km de aldım tertemiz 2 ayda 3 müşteri çıktı 11 e alalım diye yani işin özeti temiz araba herzaman satılır elde kalmaz mantıklı fiyat istendiği sürece 8-9 a Practika çok temizi her türlü alınır en fazla 10 a filan çokta sağlam araba yol tutuşu çok iyi yakıtıda iyi.
2010 - 38 EK 138 2000 106 Qick
2010 - 38 VT 761 1999 1.4 iS HB
2011 - 38 YT 541 1992 1.5 EX HB
2011 - 06 LOL 97 1997 1.4 İS HB
2012 - 38 ZN 415 2001 Clio Sport
2012 - 38 BA 830 1993 Civic Sİ
Hepsi favorilere eklendi.teşekkürler...
Teşekkürler yardımlar için. Görüşmeler sürüyor...
Temiz araba her şekilde satılır. Bu söze kesinlikle katılıyorum. Practica da benim kriterime uyan şu anda 1 adet ilan var o da klimasız. Bakalım ikna edeceğiz inş.![]()
Honda,polo, pug 306 olabilir otomatik olarak ama practica'da dikkate alınacak bir araç..
Bu saydığım araçların hepsinin neredeyse üstünde oynayabilirsiniz..
Fransızların otomatiğinden kesinlikle uzak dur. 97 model Cliodan neler çektiğimi bir ben bir Allah bilir. Sakın öyle bi hata yapma.
practicalarında alfalar gibi adı cıkmaya başladı, parca sıkıntısı var fln. böyle lafları duyunca artık ağlayasım geliyor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)