Bi kulağımızın arkası kaldı mikilmedik.
Printable View
Bi kulağımızın arkası kaldı mikilmedik.
İktidardaki en lerle ailemden dolayı dostluk söz konusu..
Fakat buna ragmen nefret ediyorum hepsinden..
Bunu benzine zam icin yazmıyorum yapılan bi cok sey nefret ettirdi dolmusum belliki yazmak istedim..
2 aydır kac paralık benzın alsam benzın ısıgı sonmuyo bıgun yolda kalcam bole gıderse zamlardan onceden alıskanlık gıdecegım yere her sabah 20 lıra benzın alıyodum artık 30 almamın vaktı geldı
Oh be benzin 5 lira olmamış 5 lira oldu sandım bir an.Neyse 5 lira olmadığına göre ses çıkarmamıza gerek yok.Uyumaya devam edebiliriz
bazı ınsanlarda var adama dıorum benzın 5 lira sigara 10 lira oldu nereye gıdıyoruzz adamın cevabı asgarı ucret 600 du 700 oldu onu nıye solemıyosun hahaha :)
Brazzers'ta bile böyle muamele yok arkadaş bu ne geçiren geçirene :)
daha öncede yazmıştım.üşenmiyorum gene söylüyorum.
benzine zam demek transportasyonu olan HER MALA zam demektir.
ayrıca dikkat edin son 1 ayda 2 banka daha türedi.
onlarda domuzdan yeni kıl koparmaya çalışacak sermaye sahipleri..
10 yıl sonra yaşanmaz hale gelir bura
Müstahak bu millete uyu Türkiye'm uyumaya devam et..
bizim halkımız sadece benzine zam yapıldığını düşünüyo ya bende buna deliriyorum.
ne yapılabilir ki ????
hep bi eylem olsun deniliyor, ne kadar kişi katılıyor ki veyahut hep lafta kalıyor...
bu hükümete şuanda el mahkum g.t gardiyan gibi...
Sandıkta da inşallah biz geçiririz
Acımadıki acımadıki
Oooh suyundan da koysunlar, iyi oluyor daha da zam koysunlar, kira öder gibi akaryakıt, doğalgaz, elektrik ve su ödeyelim.
Ben kendime bir plan yaptım, 5 yıl içinde Ege'ye taşınacağım en azından trafikten ve stresten uzaklaşmış olacağım. Sonra da götün götün yurt dışına daha insan muamelesi görebileceğim bir yere gideceğim. Burada verdiğim vergi ile hem karşılığını alamıyorum hemde herşey git gide daha da kötü oluyor.
Adamlar artık benzin almaya gittiğimizde vip muamele yapacaklar özel odalarda :)
en güzel eylem yakıt almamak hocam. 10gün yakıt alma bak neler oluyor memlekette. herşey birbirine girer ama bunu organize edeceek güç nerde yok!
yanılmıyorsan çinde telefon zammı için bir gün boyunca kimse telefonla konuşmamış. tabii ki hemen geri vites yapmışlar fiyatı geriye çekmişler. devletin zararı 6ayda anca çıkmış.
10 kuruş mu, he iyi bisey değilmiş hiieamina...
sübhanallah maşallah.. devam ya hacı...
artık devletin TEK GELİR KAPISI "VERGİ" olduğu için, bundan sonra atatürk te mezardan çıka gelse benzin-mazot tütün alkol vs.. lerden vergileri indiremez. bunu bir kere kabul edelim,
benzin pahalı ama içindeki VERGİ ler yüzünden. başka gelir de olmadığına göre (satacak güneydoğu kaldı bence tayyip orayı satacaktır) benzin hep pahalı olacak.
cümlemize geçmiş olsun.
RTE'den şok açıklama ;
"Benzine yapılan 10 kuruşluk zam kimseye bişey yapmaz, sata sata gelir kaynağı bırakmadım vergiden yolumuzu bulalım bari " dedi.
vatana millete hayırlı uğurlu olsun